Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 21 april 2017

UPDATE: Benjamin Fulford - 20 april 2017 Japanse Premier wordt vandaag strafrechtelijk vervolgt, ................ .

UPDATE: Benjamin Fulford - 20 april 2017
Japanse Premier wordt vandaag strafrechtelijk vervolgt, persconferentie gepland om 16:00, zeggen Japanse rechtervleugel bronnen.

(Benjamin Fulford) Japanse premier Shinzo Abe zal vandaag strafrechtelijk worden aangeklaagd op beschuldigen in verband met de Moritomo Gakuen land deal, volgens een e-mail  die vannacht ontvangen werd van een Japanse rechtervleugel bron dicht bij de keizer.


Een aankondiging hiervan zal vandaag worden gedaan op een persconferentie die wordt gehouden om 16.00 uur in de persconferentiezaal van het lager huis van het parlement, aldus de bron. Dit wordt gevolgd door een bekendmaking van Abe's ontslag, zegt de bron.

De poging om Abe te verwijderen wordt georkestreerd door Henry Kissinger, die de Khazariaanse mob overheersing over Japan in stand wil houden door Abe te vervangen, die onlangs onder voorbehoud is afgetreden, met Ichiro Ozawa, zegt de bron.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl