Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 26 april 2017

Montague Keen,- 23 april 2017 / Veronica Keen

Montague Keen,-
23 april 2017 /nVeronica Keen

Geschiedenis is een bundel leugens over gebeurtenissen die nooit plaatsvonden, verteld door mensen die er niet bij waren.
George Santayana


Er wordt monumentale vooruitgang geboekt. De mensen leren snel hoe ze zich kunnen verbinden en hoe ze gebruik kunnen maken van hun eigen kracht om dat te veranderen wat veranderd moet worden. Te herkennen wat er dient te worden veranderd kan het best in groepen worden gedaan, zodat jullie de kracht van die groep kunnen gebruiken om de veranderingen die jullie zo graag willen zien tot stand te brengen. Het is een kwestie van je verbinden met je eigen energie en deze in te zetten om de ketenen te verwijderen die jullie, en de mensheid als geheel, geknecht houden.

De energie van de cabal is gereduceerd tot 3% van wat het was. Veronica werkt met anderen samen om de energie vrij te maken die werd onderdrukt door de Kroon, het Vaticaan en anderen. Alle controlesystemen worden nu blootgelegd en verwijderd. Wanneer deze energie vrijkomt, stroomt het zoals het zou moeten stromen. Zwarte Magie en Kunstmatige Intelligentie van buiten de aarde worden ingezet om de mens te deprimeren en te controleren. Er wordt veel hulp geboden bij het herstructureren van de Aarde, wat de trilling en uiteraard het bewustzijn verhoogt. Sta alsjeblieft open voor deze veranderingen. Een heel netwerk van mensen wordt gebruikt, ze zijn zich hier alleen niet van bewust.


Ik heb een plan dat voorlopig geheim moet worden gehouden. Het enige dat ik kan zeggen is: verwacht het onverwachte. De geboorte van een nieuwe wijze van leven is gaande. De gordijnen gaan open, het licht binnenlatend terwijl ze het duister ontmaskert. Energetische structuren maken de duistere energie los en het licht neemt haar plaats in. De leylijnen van Tara worden opnieuw geactiveerd en ze verbinden zich op wereldwijd niveau. Vele mensen worden bevrijd. Het is het vrijmaken van de waarheid die tot nu toe voor jullie verborgen werd gehouden. Dit is het grote avontuur. Jullie zullen de waarheid ontdekken omtrent wie jullie zijn, jullie geschiedenis en wat jullie in dit leven kunnen bereiken. Geloof dat jullie dit kunnen en het zal zo zijn.

De banken zullen jullie nooit meer in gijzeling kunnen houden; ze zullen worden verwijderd. De mensheid zal nooit meer in dergelijke leugens trappen. Degenen die de kwaliteit van leven op Aarde hebben vernield zullen, eerder dan ze denken, voor hun daden verantwoording af moeten leggen. De onderdrukkers van de mensheid bevinden zich op een hellend vlak richting uitsterven EN ZE WETEN DIT. De twee die aan het hoofd van deze overname stonden zijn gevangen gezet. Jullie hebben ze nooit gekend en het is beter dat Veronica niet weet wie dit zijn. Dit was een enorme coup. Het kostte veel tijd en geduld, maar het succes stond aan onze kant. Jullie dienen de gedachte los te laten dat jullie hulpeloos zijn. Deze strategie werd gebruikt door zowel de religie als de staat en kijk waar dit jullie heeft gebracht. Alles werd jullie afgenomen, waardoor jullie aan hen waren overgeleverd, precies zoals ze het hadden bedoeld.

Velen van jullie hebben het vermogen om duistere energie te verwijderen, dus maak er gebruik van. Sommigen van jullie bezitten codes en sommigen van jullie dragen sleutels die kunnen worden gebruikt om anderen te helpen. Het ontsluiten van de oude energie is uiterst opwindend. Het verwijdert alles dat negatief is en het omarmt het licht. Hoewel we jullie kunnen begeleiden is het aan jullie om de leylijnenergie vrij te maken, evenals de energie van water dat diep onder de grond verborgen ligt.

Jullie moeten verhinderen dat de diepgaand corrupte regeringen FRACKING toepassen, wat verhindert dat het menselijk ras toegang heeft tot haar kostbare watervoorraad. Het is genoeg geweest! Jullie moeten weigeren aan dergelijke handelingen mee te werken, handelingen die datgene vernietigen wat jullie rechtens toebehoort.

Jullie leven in zulke opwindende tijden. De waarheid komt overal aan het licht en de cabal kan zich nergens verstoppen. Ze hadden nooit verwacht dat ze zouden worden ontmaskerd en dat ze hulpeloos zouden zijn. Dit is een gezamenlijke inspanning, aangezien vrienden van andere planeten met ons samenwerken. Het werkt perfect.

Een stad als Belfast te zien, met het licht hersteld, vrede uitstralend naar alle mensen, is zo de moeite waard. Het vermogen om het licht te herstellen zit in jullie allemaal. Er is alleen een beetje inspanning nodig, met intentie, en jullie kunnen het. Geloof dat je het kunt en je zult het doen. De kracht zit in je. Wordt de verandering die je in anderen wenst te zien door de weg te wijzen.

Hier is een eenvoudige methode om je met de Bron te verbinden en effecten te sorteren die je zullen verrassen en verblijden. Zit tezamen en gebruik indien mogelijk HO'OPONOPONO. De energie die je zult scheppen zal krachtig zijn. Gebruik gewoon dit simpele gebed.

Ik hou van je,


Het spijt me.


Vergeef me alsjeblieft,


Dank je.

Als je dit niet samen met anderen kunt doen, gebruik dan iedere gelegenheid om dit in je dagelijks leven in te passen. Door dit kleine gebed te gebruiken kan iedereen op Aarde zijn rol spelen bij het tot stand brengen van de veranderingen die nodig zijn om alles dat duister en corrupt is te verwijderen. De goede energie wordt elke dag krachtiger. Het concentreert zich in Azië, aangezien degenen die de Nieuwe Wereldorde afdwingen in dit gebied resideren. Azië is hun basis, dus dat eerst te zuiveren is noodzakelijk.

Ik kan je verzekeren dat het veranderingsproces goed werkt. De sensitieven onder jullie zijn zich bewust van de energieverandering. We dienen grondig te zijn aangezien we geen achterdeurtje willen openlaten welke de corrupten zouden kunnen gebruiken om op Aarde te blijven en met hun kwaadaardige plannen door te gaan.

Wees zeer op je hoede bij het voedsel dat je eet, het water dat je drinkt en de lucht die je inademt. Al deze zaken werden besmet met de bedoeling jullie zoveel mogelijk schade te berokkenen. Vermijd zoveel mogelijk op chemie gebaseerde medicijnen en weiger onnodige procedures in het ziekenhuis, aangezien zij niet kunnen worden vertrouwd. Gebruik natuurlijke producten zoveel je kunt, aangezien deze effectiever en veiliger zijn. De natuur verschaft alles wat je maar nodig hebt. Eenieder van jullie kan een rol spelen bij het scheppen van de wereld van je dromen.

Mijn lief, verwacht deze week het onverwachte. Verandering vindt overal plaats. Je werk om tezamen met je vriend de negatieve energie te verwijderen komt iedereen ter wereld ten goede.

Mijn liefde is altijd bij je. Ik ben slechts een gedachte bij je vandaan.

Je aanbiddende Monty.

DE NIEUWE AARDE: ER IS GEEN TWIJFEL DAT WE IN TRANSFORMATIONELE TIJDEN LEVEN

Website: The Montague Keen Foundation

Vertaling: Rob/Marja

http://galacticchannelings.com/nederlands/