De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 13 april 2017

Mensen worden Wakker: Voor de eerste Keer in de Opgetekende Geschiedenis.............. / 10 april 2017 / door sagittariuscraig

Mensen worden Wakker:
Voor de eerste Keer in de Opgetekende Geschiedenis, springt de Schumann Resonantie naar 36+ op 2 febr. 2017/ door Edward Morgan
10 april 2017 / door sagittariuscraigVoor de eerste keer in de opgetekende geschiedenis, heeft de Schumann Resonantie de frequenties bereikt van 36+

Dit is heel wat. In 2014 was dit als afwijkend gezien dat de frequentie gestegen was van z’n normale 7.83 frequentie naar ergens in de 15-25 niveaus.

Hier is zoals het eruit zag in 2014: http://imgur.com/a/KNaw2

En een artikel dat spreekt over hoe vreemd het was terug in 2014: http://www.trinfinity8.com/why-is-earths-schumann-resonance-accelerating/

Nu heeft die meer dan 30 gevonkt in de laatste twee dagen.De site waarvan deze info komt (waar je het echt kunt opsporen)
Klink dan op “Schumann resonantie” aan de linkerkant. De site moet worden vertaald.

Overeenkomstig voor Wikipedia (https://en.wikipedia.org/wiki/Schumann_resonances), zijn de Schumann Resonanties “een set van spectrum pieken in de buitengewone lage frequentie (ELF)gedeelte van de Aarde haar elektromagnetische veld spectrum. Schumann Resonanties zijn wereld elektromagnetische resonanties, gegenereerd en aangestuurd door bliksem ontladingen in de holte die gevormd wordt door de oppervlakte van de Aarde en de ionosfeer.”

Er is lang verwacht dat het menselijk bewustzijn op het magnetische veld kan inslaan en er verstoringen in kan scheppen, specifiek tijdens momenten van grote onrust, druk en passie:

Volgens het bovenstaande artikel: “Als menselijke wezens hebben we buitengewoon potentiëlen die we nauwelijks begonnen te bestuderen en nog minder te begrijpen. Creatieve geschenken, intuïties en talenten die onvoorspelbaar zijn of die opduiken kunnen gestabiliseerd worden in de generaties die nog komen. Hopelijk kunnen we dat leren begrijpen als we opduiken uit een essentieel elektromagnetische omgeving en ons potentieel vergemakkelijken voor healing, groei en niet-plaatselijke communicatie.”

Velen hebben het gevoel gerapporteerd dat de tijd is versneld. Kunnen de toegenomen frequenties er iets mee hebben te maken?

Mensen op YouTube bespreken dit actief, deze afwijkingen:  https://www.youtube.com/watch?v=urF_u3DpWw0
Voor meer info op het wereldlijke bewustzijn en de “wetenschap van onderlinge verbondenheid,” is hier nog een goede bron: https://www.heartmath.org/research/global-coherence/

Dat houdt een link in naar het Wereld Bewustzijns Project ((http://global-mind.org/gcpdot/), wat schijnt te correleren met de toename van de elektromagnetische frequenties in de laatste 48 uren.
“Al vele jaren heeft deze resonantie frequentie gezweefd op een vaste 7.83 Hz met alleen lichte variaties. In juni 2014 veranderde dat duidelijk. Monitors in het Russische Ruimte Observatie Stelsel lieten een plotselinge vonk zien van activiteit rond de 8.5 Hz. Sedert die tijd hebben ze opgenomen dagen waar de Schumann zich met 16.5 Hz. versnelde. (De Grafiek is normaal blauw, met iets groen en geen wit.) Eerst dachten ze dat hun equipment slecht functioneerde, maar later leerden ze dat de data juist was. Iedereen vroeg wat deze flikkerende vonken activiteit veroorzaakte?”

“Is de frequentie van de Aarde zich aan het versnellen? Daar de Schumann frequentie gezegd wordt om “in tune” te zijn met de menselijke hersenen, hun alpha en theta staten, kan deze versnelling misschien zijn waarom het voelt dat de tijd is versneld en gebeurtenissen en veranderingen sneller gebeuren.”

“Deze opduikende resonanties zijn natuurlijk gecorreleerd met de menselijke hersengolf activiteit. Dus betekent dit dat we aan het veranderen zijn. Vele jaren geleden werd ik getraind in EEG Neurofeedback, dus ik kijk naar wat deze versnelde frequenties misschien vertelden over onze menselijke evolutionaire verandering. Een 7.83 Hz frequentie is een alpha/theta staat. Ontspannen, maar dromerig – soort van neutraal niets doen staat wachtend op iets dat gaat gebeuren. Een 8.5 – 16.5 Hz frequentie gaat een buiten de theta reeks in een voller kalmer alpha staat met snellere meer alerte beta frequenties die beginnen te verschijnen.

(Dit correleert met langzaam herkennend wakker worden) Daar de Schumann Resonantie plotselinge vonken heeft gehad tussen 12-16.5 Hz (zie het plaatje met witte gebieden), ontdekte ik dat dit nog interessanter was. In de Neurofeedback, wordt 12-15 Hz genoemd Sensory-Motor Rhytm frequentie (SMR).

Dat is een staat van “ontwaakte rust”. Onze gedachtenprocessen zijn duidelijker en meer gericht, toch zijn we nog “in de stroom” of “in het weten”. Met andere woorden, Moeder Aarde verschuift haar vibrationele frequentie en misschien wij ook. Dit kan een van de vele tekenen zijn dat we WAKKER AAN HET WORDEN ZIJN.

“Wetenschappers rapporteren dat het magnetische veld van de Aarde, die de Schumann Resonantie kan beïnvloeden, langzaam aan het ontwaken is in de laatste 2.000 jaren en nog meer in de laatste paar jaren. Niemand weet waarom.

Mij werd verteld door een wijze oude sage uit India dat het magnetische veld van de aarde op zijn plek was gezet door de Antieken om onze eerste herinneringen van onze ware erfenis te blokkeren. Dit was zodat zielen konden leren uit de ervaring van de vrije-wil, onbelemmerd door herinneringen uit het verleden. Hij beweerde dat het magnetische veld de nu loslatende herinneringen blokkades verandert en ons bewustzijn naar grotere waarheid brengt. De sluier is omhoog aan het gaan. De blinddoeken gaan af. Als dit waar is, laat het nog meer intrigerende vragen opkomen.”

Wat er ook gebeurt, het is duidelijk dat deze versnelling jullie nog vermoeider kan maken, uitgeput, duizelig, gedeprimeerd en net zo vreemd als je je eigen frequenties meer “in tune” laat zijn met de Nieuwe Aarde. Aanpassing is niet altijd een gemakkelijk proces, maar onthoud dat het allemaal deel is  van je eigen unieke ONTWAKEN.”

Wat zijn jullie gedachten over wat er zal gebeuren als we vonken van meer dan 30+ handhaven?

2/2/17 update: We zitten nu in onze derde echte dag van 30+ resonantie, en het schijnt alsof het nog meer constant /sterker wordt!      http://imgur.com/a/UPAVh