Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 30 april 2017

Marshmallow Boodschap Uit Kryon Live Channeling Totowa./ 1 augustus 2015 / Geplaatst: 30 april 2017

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Live Channeling Totowa.
1 augustus 2015 / Geplaatst: 30 april 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Akasha Cirkel 

Schuif nu alsjeblieft je geloof even opzij want ik wil jullie meenemen naar een bepaalde plaats. Er is daar niet veel tweedracht. Oh, er is verschil van mening, maar niet veel tweedracht. Er zijn daar maar een paar continenten en die worden omgeven door water. Er is al 100 jaar geen oorlog geweest. Degenen op deze planeet zijn het niet altijd met elkaar eens, maar zij brengen elkaar niet om. Kunnen jullie je zo’n plaats voorstellen? Oh, er is best wel onbalans omdat er vrije keuze is. Maar zij zorgen wel voor elkaar.

Zij doden elkaar niet meer. Het is geen optie omdat dit als barbaars wordt gezien. Het komt niet voor in hun samenleving zoals dit bij jullie wel voorkomt, om de hand van je zoon af te hakken als hij iets steelt. Het is barbaars en het is geen optie voor een verlichte samenleving.

Ik wil jullie bij deze plaats introduceren. Hij heet: planeet Aarde. Er is een aantal generaties voor nodig omdat de zaden zijn geplant voor de dag van vandaag. Het zal zich langzaam voordoen. Jullie zien nu het begin daarvan. Kunnen jullie dit zien? Jullie gaan geen wereldoorlog meer krijgen. Gebeurt gewoon niet meer. Jullie kunnen het niet (meer). Er is teveel welwillendheid in het systeem dat jullie nu starten en waar jullie deel van uitmaken.