Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 4 april 2017

Marshmallow Boodschap Uit; “de menselijke Akasha: Een ontdekking van.......... 1 juli 2015 / Geplaatst: 4 april 2017


Marshmallow Boodschap
Uit; “de menselijke Akasha: Een ontdekking van de blauwdruk binnen”
1 juli 2015  / Geplaatst: 4 april 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
  
Puur uitgelijnd bewustzijn

Als jullie meer kwantum worden in jullie bewustzijn gaat jullie Akasha groeien in zijn bewustzijn.

Het gaat zich niet alleen uitstrekken tot aan het eerste leven hier op Aarde. In plaats daarvan zullen velen van jullie zich gaan herinneren wat er gebeurde op het middelpunt. Dit is de verandering van het bewustzijn op de Pleiadische planeten. Tussen twee haakjes, er waren er meer dan een. Voeg dit toe aan jullie puzzel! (Kryon-lach) Op dit moment kunnen mensen niet met zichzelf opschieten op maar één planeet. Wat als jullie nog een planeet dichtbij jullie zouden hebben? Kunnen jullie je voorstellen wat jullie daarmee zouden doen?
Dit geeft jullie een idee over waar de Pleiadiers toe in staat waren.

De Pleiadiers waren in staat om dingen samen te voegen die op een bepaalde manier begonnen maar eindigden met een puur in lijn zijnd bewustzijn. Dit is een nieuwe term: PUUR IN LIJN ZIJND BEWUSTZIJN. Kunnen jullie je een Israëliet voorstellen, een Palestijn en een Iraniër die een bewustzijn hebben dat puur in lijn is. Kunnen jullie dit voor je zien? Wel, jullie hebben dit gedaan met jullie voormalige vijanden na de afgelopen wereldoorlogen, waarom dus niet in het Midden Oosten?