Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 18 april 2017

Live Kryon Channeling 178: Vijf Tegenvallers van de Oude Energie. 2 / 21 januari 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 18 april 2017

Live Kryon Channeling 178:
Vijf Tegenvallers van de Oude Energie. 2
Deze live channeling werd gehouden in Salt Lake City, Utah.
21 januari 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 18 april 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De vijf Grote Teleurstellingen van de Oude Energie

Nummer Een: Hier is een lering van de oude energie en die gaat als volgt: Alles herhaalt zich en daarom is er niets nieuws onder de zon. Daarom zal de toekomst meer van het verleden zijn, zonder hoop op verbetering. Het geeft een gevoel dat er geen hoop is als je je realiseert dat er niets nieuws is.

Dit geldt ook hoofdzakelijk aangaande het menselijk bewustzijn en de menselijke natuur. Als jullie vooruit kijken hebben jullie maar een model om je aan te refereren en dat zijn de verschrikkingen van wat er in het verleden is gebeurd.

Lieve mensen, dit is inderdaad de manier waarop het was. Alle dingen die jullie hadden om vooruit te kijken waren gebaseerd op dingen die er waren en weer zouden gebeuren. De teleurstelling van de oude energie vertelt jullie dat jullie nooit uit de menselijke natuur zullen klimmen die jullie oorlog na oorlog bracht. Velen zullen jullie vertellen dat jullie nu een heerlijke, rustige en verfrissende pauze hebben maar dat er natuurlijk weer een oorlog zal komen. Dit omdat het altijd al zo is gegaan.

Meer lezen >>>