De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zaterdag 15 april 2017

LIEFDE HEEFT GEWONNEN / Door Joe Davenport / 12 april 2017

Liefde heeft  gewonnen
Door Joe Davenport / 12 april 2017

Het belang van een energie verbinding met jullie ascenderende licht lichamen.

Het kan best ontmoedigend voelen als onze energetische lichamen geactiveerd worden om toegenomen fotonen licht vast te houden. Vaak komt dat achteraan, de pendulum zwaai van energetische emoties en stoffelijke symptomen voelde toen we ons super high voelden, dat dan super laag kan zijn in onze lichtlichamen die integreren met onze stoffelijke lichamen om minder dan 3D dichtheid te hebben. Natuurlijk begint elke energie die niet van licht is te veranderen en gaat omhoog om los te laten.

Zoveel wij open zijn en ons hart verbreden in de ascentie om licht en waarheid te belichamen, zo veel wij loslaten van wat niet langer meer dient, zo veel als wij toestaan voor de verbreding in ons gehele energetische rooster om te activeren – evolueren en updaten, zo is het ook nodig om te begrijpen waar we in verbinding staan met onze lichamen.


Onze lichamen omdat ze beginnen op te stijgen vanuit een 3D dichtere werkelijkheid en verschuiven naar een lichtere 5 dimensionale werkelijkheid, kunnen soms afgesloten worden van waar onze eigenlijke energie is en waar onze lichamen zijn. We kunnen gemakkelijk energetisch verstrooid worden bij de upgrades omdat we niet in totale verbinding zijn met de behoeftes van ons lichaam die variëeren van de ene dag tot de volgende. Dit kan ons achterlaten met dat we ons ongegrond voelen in de 5de Dimensie, ons emotioneel en gedraineerd (uitgeput) voelen en een angst dat niets verandert kan op zijn plek kruipen.

2017 is een mooi jaar in zoverre met toegenomen golven van energie- meer dimensionale portalen die geactiveerd worden dankzij de roosterwerkers over de planeet en we worden gegooid in een versnelde tijdslijn om veel sneller dan ooit tevoren op te ruimen.

Het stoffelijke lichaam is het laatste stuk bij de ascentie verschuiving omdat dat het meest dichte deel van ons wezen is. De verleiding kan zijn om de energieën te eren maar je wordt gefrustreerd als het lichaam niet helemaal op een lijn staat.

Ascentie verbinding roept bij ons op om echt hier in de nu vibratie te zijn, die roept ons op om te eren wat er gaat komen en te kijken als een observator met liefde en vriendelijkheid. Het kost een beetje langer om onze ascenderende stoffelijke lichamen te gronden in het 5 dimensionale kristallijnen rooster en dit is wat de vertraging van ‘t gevoel is dat je niet verschuift.

Zijn ‘spul’ komt naar je toe – je bent aan het veranderen.

Het is belangrijk je te herinneren wanneer je dit ervaart om je echt te gronden in het kristallijnen rooster – omdat deze energetische structuur is wat de 5 dimensionale energieën in de stoffelijke vorm brengt en dat is waar je wezen – je stoffelijke lichaam begint omhoog te stijgen door de licht upgrades, je gehele DNA structuur wordt getransformeerd naar een kristallijnen structuur – Dus belangrijk is door elke verschuiving je te gronden – je te openen en zich uit te breiden – gronden – openen en uitbreiding. En LUISTER NAAR JE LICHAAM!!! – wat heeft het NODIG bij deze verschuivingen? Slaap? Meer water? Iets zoets? Misschien hunker je naar voedsel dat je normaal niet eet – VERTROUW op de communicatie tussen je energie wezen en je stoffelijke wezen omdat je lichaam weet wat het nodig heeft tijdens de ascentie veranderingen.

Wees zo aanwezig als je kunt op elk moment en weet dat op een dag je misschien niet nodig hebt wat je dag ervoor wel nodig had – wees aanwezig elk moment is anders maar volmaakt voor wat je moet eren en sneller moet opruimen.

Wees aandachtig voor je gedachten naar je lichaam – we geven zo vaak energie aan negatief denken dat we niet op zijn hoogst functioneren in de 3D standaarden – maar om te upgraden moeten we de ruimte gebruiken waarin je dat wel moet doen. Vervang de hoge verwachtingen over hoe je dacht dat je moest zijn om van voedende en liefdevolle benadering te zijn. Behandel je innerlijke kind met medeleven – genade en herinner je het moment waarop je het toestaat dat te zijn – je stapt in de kracht van het huidige moment – het huidige moment schenkt je momenten van mogelijkheid om gemakkelijk te helen door de verschuivingen heen.

We worden niet geroepen om de 3D standaarden van leven te bevestigen – dit is een constructie die ascentie niet ondersteunt. Denk aan genade en gemak zal je helpen om te verschuiven door genade en gemak, dat zal je helpen je te ontspannen in het proces, genade en gemak van geest zal je helpen je te focussen op zelfzorg en zaken van het hart boven 3D ego verwachtingen.

Er zijn veel intense golven geweest die ongelooflijk mooi zijn maar ook als turbulent gevoeld kunnen worden – de turbulente tijden zijn nodig om alles op te schudden die deze stagnerende energie kunnen helpen die het lichaam af houden van ascenderen  naar het Licht – en dan naar kristallijn.

Herinner je gemak en genade – genade en gemak.

Als je vaak ontwaakt bent tussen 2 – 5 uur in de morgen is dit je lichaam die verder gaat en upgrade. Laat die 3D condities los of zoals slaap zou zijn in deze tijd. Toegenomen voedsel behoefte/ hunkeringen van nieuw voedsel/meer slaap nodig hebben of dutten tijdens de dag – fysieke symptomen voelen van pijn/ziekten enz. WEES AARDIG EN ZEER ZACHT met jezelf – NU meer dan ooit worden we opgeroepen om onze ascentie NIET af te scheiden van waar het stoffelijke lichaam doorheen gaat – we moeten onze lichtcodes in evenwicht brengen zodat ons stoffelijk lichaam goed kan zijn en comfortabel met de energie verschuivingen – Je kunt nog huid en vlees zien in de spiegel maar weet ook dat het maaksel van je wezen zich opwaardeert naar een licht code/kristallijnen structuur.

Jullie ascentie is deel van de vijf dimensionale ervaring in de stoffelijke vorm. Deze verschuivingen ondersteunen het nieuwe paradigma en het collectieve bewustzijn om mede-te-scheppen  vanuit een plek van opgeruimd karma en totale universele verbinding.

DENK ER AAN – jullie hoeven niet te lijden hierdoor – dus laat jezelf alsjeblieft toestaan wat je nodig hebt bij de meer niet zo plezierige ascentie symptomen, omdat ALLE gestagneerde energie omhoog komt om te worden opgeruimd en getransformeerd in een kristallijnen structuur.

Dit ascentie rooster werd vandaag gemaakt ter ere van onze lichamen die opwaarderen naar kristallijn licht die heel ongelooflijk VAN JULLIE LICHAMEN HOUDT. xxxxx

Richt je op het rooster, doe de volgende oefening om ascentie symptomen gemakkelijker te maken xx

Neem enkele reinigende ademhalingen en begin de energie op te zuigen vanuit het rooster – open je hart – breng licht door je kruin heen – laat je gehele wezen met 7 dimensionaal gouden lichtstralen overvloeien – zend deze energie naar beneden in het hart van Gaia – breng deze energie weer omhoog in je hart – en ademhalingen vergroten deze energie naar beneden in het kristallijnen rooster en voel je hart zich verbinden met ALLE lichtportalen rond de wereldbol – breng deze energie terug in je hart en ademhalingen verbreden deze energie naar buiten helemaal wat je aurisch veld reinigt en blijf naar buiten ademen totdat je je groot voelt worden naar de verre bereiken van het universum.

Blijf ademen – laat jezelf aanwezig worden – gegrond en verbonden aan je stoffelijke lichaam en je zult door de ascentie veranderingen heen gaan met genade en gemak.
Ik houd van jullie allemaal.

Joe Davenport
Ascentie Gids.