Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 6 april 2017

Let’s change the World today! / 5 april 2017 / Lilian Ferru

Let’s change the World today!
5 april 2017 / Lilian Ferru


Lieve mensen,

Wat voel ik me dankbaar en gelukkig. Sinds Paul en ik voor de tweede keer getrouwd zijn, lijkt alles zoveel lichter. Gewoon tegen elkaar zeggen: ‘I love you forever’ verandert iets in het veld. Werkelijk, ik kan het iedereen van harte aanbevelen.

Uiteindelijk draait alles om het besef van eenheid. Dat is wat Paul en ik uitdragen, maar ook de Wonderzusters, en de vele sprekers die voorbij komen. Wie de Hemel wil, zal de Hemel ervaren, maar de ‘weg’ er naar toe kan vol obstakels en valkuilen lijken. Je kunt de lichtwerelden alleen betreden met lege handen, vrij van oordeel, vrij van grieven, vrij van ideeën over schuld. Dat is waar Michael Murray het over heeft. Wij stoppen mensen zo gemakkelijk in ‘the good and bad room,’ maar vergeten dat er slechts één ruimte is waar het licht aan is. Het goede nieuws is dat de lezing nu op Youtube te bekijken is.

Nog meer goed nieuws: Het boek ‘Tienduizend kusjes’ is enthousiast ontvangen. Mensen zijn overdonderd, lezen het in een dag uit, vinden het zelfs briljant en intelligent geschreven. Daar word ik blij van. Ik hoop dat ook zorgverleners en mantelzorgers dit verhaal weten te vinden. Ik blijf erbij: met liefde is niets onmogelijk. Achter de illusie schuilt het wonder waar iedereen recht op heeft.

En er is nog meer goed nieuws. De website www.wonderzusters.nl is sinds gisteren online. Acht vrouwen die het gedachtegoed van ‘Een Cursus in Wonderen’ gezamenlijk uitdragen. De ene keer door verrassend toneel, de andere keer door een sprankelende voordracht, een documentaire, of een boek. Elke wonderzuster heeft haar eigen praktijk of activiteit. Op deze website vind je meer informatie over wat wij zoal doen.

Iedereen kan een bijdrage leveren aan een betere wereld, door het licht sterker in het bewustzijn te laten stralen. Dat doe je door over te lopen van vreugde, door je te herinneren dat je heilig bent, dat jij volmaakt en okay bent. Morgen komt Kristen Buxton naar Voerendaal. Zij is volledig toegewijd aan de liefde voor de Bron en zichzelf.  Ik heb een aantal indrukwekkende interviews bekeken en ga ook zelf het gesprek met haar aan.

Wie alles in liefde aanvaardt, (hoe moeilijk dat soms ook kan zijn), zal het wonder gaan zien. Alles is ons gegeven als we het maar willen aannemen. Dan wordt het leven goed nieuws. Dan weet ik weer dat er licht en vreugde in mij leeft. ‘Een met de Bron, en niets anders’, is een geniale zin die alles samenvat. Het is de boodschap van Paul die zoveel mensen terugbrengt naar de waarheid in zichzelf.  Elke healing is anders, maar iedereen gaat lichter naar huis.

Er is nog zoveel meer goed nieuws. Er is een ondergrondse beweging van liefde die steeds sterker aan het oppervlak komt. Mensen die kiezen voor het hart. Dappere zielen die zich niet uit het evenwicht laten brengen door het wereldnieuws. Het werkelijke goede nieuws zijn wij, jij, die samen een nieuwe werkelijkheid creëren.   
Let’s change the World today!

Liefs, Lilian