De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 2 april 2017

Kryon: De Heling van het Innerlijk Kind / David Brown /14 januari 2003./ Geplaatst: 2 april 2017

Kryon:
De Heling van het Innerlijk Kind
David Brown
Durbanville, Zuid Afrika
14 januari 2003. Geplaatst:  2 april 2017 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om jullie weer te zien. Vandaag gaat het over Liefde, het gaat over het hart en het gaat over de waarheid van jullie eigen bestaan.

Liefde is de energie waarop jullie drijven, het is de tegenovergestelde energie dan die van angst – liefde is de energie van expansie; jullie eigen levens moeten uitbreiden om de liefde in jullie harten te kunnen voelen.

Hoe meer jullie liefhebben, hoe meer jullie uitbreiden en hoe groter jullie aura’s worden en hoe meer heersend en zeker jullie gevoelens ten opzichte van jezelf worden; jullie zullen jezelf ware liefde geven, dat speciale gevoel van vervulling en warmte, het gevoel van overvloed en vreugde, een totaal gebrek aan remmingen – de mogelijkheid om precies te zeggen wat jullie voelen en willen zeggen.

Meer lezen >>>