Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 5 april 2017

JEZUS: Rustig en ontspannen zijn in jullie dagelijkse leven is deel van......... / 3 april 2017 / door John Smallman


JEZUS:
Rustig en ontspannen zijn in jullie dagelijkse leven is deel van de reden voor het mens zijn.
3 april 2017 / door John Smallman

De vooruitgang van de mensheid in de richting van het ontwaken is volop aan de gang. Het kan echter voor velen van jullie wel lijken dat conflict en de chaos in de wereld steeds meer intensiveert, verslechtert, en dat het zelfs een katastrofisch staat benadert die dreigt apocalyptische te worden. Wees gerust, dit niet zal gebeuren, de mensheid is niet klaar om in een afgrond van volslagen duisternis te springen omdat de energieverschuiving die jullie, Lichthouders, Lichtdragers, en Lichtwerkers leveren  zeer krachtig is en wordt veroorzaakt door een enorme verandering in de richting die jullie wegleidt van het apocalyptische scenario dat zo vele vrezen dat onvermijdelijk is.

Jullie allen incarneerden op dit moment in de evolutie van de mensheid om ervoor te zorgen dat het ontwaken zou plaatsvinden, en niets kan het voorkomen dat te doen, want het is Gods wil en de wil van het collectief dat jullie ontwaken als goddelijk beschikt. Ja, jullie bedachten en bouwde de illusie, maar Gods liefde voor jullie is zo intens dat hij nooit zou toestaan dat jullie permanent worden gekwetst of geschaad door de spellen waarvoor jullie gekozen hebben om daar te spelen terwijl jullie experimenteerde met jullie misplaatste gevoel van de noodzaak om de afscheiding van Hem te ervaren.


Zoals jullie weten, ondanks zijn schijnbare intense gevoel van werkelijkheid, is de illusoire wereld van pijn en lijden waarvan het lijkt alsof jullie er zo diep in verwikkeld zijn, is volkomen illusoir, een verzinsel van de collectieve menselijke verbeelding die nooit heeft bestaan. Het is afhankelijk van ieder van jullie om het echt te laten lijken, echt puur door jullie geloof erin, en jullie zijn je nu collectief van jullie geloof aan het terugtrekken, en dus zal het instorten.


Zoals we er in de spirituele rijken jullie aan blijven herinneren “ER IS SLECHTS LIEFDE!” Al het Andere dan de Liefde die jullie waarnemen of ervaren is volkomen onwerkelijk! MAAR, zolang jullie ervoor kiezen om de liefde te blokkeren door vermakelijke gedachten van een corrosieve aard waar jullie naar zouden handelen als de gelegenheid zich zou voordoen - zoals rechtvaardigheid, schuld, bitterheid, wrok, verraad, jaloezie, haat, etc. - zal het lijken voor jullie dat jullie nog steeds in de schijnbaar echte, maar niettemin volkomen onwerkelijke wereld van de illusie zijn waar de pijn en het lijden de regels van het spel blijven, en waar deze gedachten zich bezig houden met en actief tot uitvoering gebracht worden.

Jullie moeten deze agressieve gedachten eenvoudig loslaten door te vergeven, eerst jezelf, en dan iedereen die jullie negatief hebben beoordeeld omdat jullie ze als verkeerd of schuldig waargenomen hebben. Wat jullie zien en als noodzaak voelen om te oordelen in een ander is heel vaak maar een aspect van jullie zelf dat jullie begraven of ontkend hebben en dat wordt naar jullie terug gereflecteerd voor erkenning en vergeving. Er zijn er zeer weinig onder jullie die niet een “Aha” moment hebben gehad als je iemand anders zag die iets deed dat je beoordeelde als verkeerd en vervolgens bijna onmiddellijk besefte dat dat is hoe jij het zou hebben gedaan of is hoe je het eerder ook deed. Jullie zijn allemaal spiegels van elkaar, dus besteed veel aandacht aan wat je van streek maakt in een ander en open jezelf dan gewillig om te ontvangen en te leren van de les die wordt aangeboden.

Zodra je kunt beginnen aan jezelf te erkennen dat je een mens bent, net als iedereen, en dat je daarom fouten maakt, dan zul je in staat zijn hen te erkennen en jezelf te vergeven in plaats van hen te ontkennen in de hoop dat ze er niet achterkomen. Zelfs de meest briljante en competente mensen maken fouten, dus breng jezelf niet in diskrediet voor zo te doen, wees in plaats daarvan blij dat je hen opgemerkt en gewoon gecorrigeerd hebt. Als het te laat is om te corrigeren bied dan excuses aan de betrokkenen aan en maak het weer goed, zo goed als je kunt. Mensen geven er de voorkeur aan wanneer anderen toegeven en hun fouten corrigeren in plaats van ze te bedekken en hopen dat zij ofwel niet zullen worden opgemerkt of dat deze zullen worden toegeschreven aan iemand anders.

Liefdevolle mensen geven altijd hun fouten toe en nemen de volledige verantwoordelijkheid voor hen, en als gevolg zijn zij het soort mensen die altijd bewonderd en geëerd worden voor hun integriteit en moed. Iedereen van jullie is een incarnatie van Liefde dus laat jullie Licht helder schijnen, Wees de Liefde die jullie werkelijk zijn, en neem de volledige verantwoordelijkheid voor de manier waarop jullie leven. Wanneer jullie dit doen, opererend vanuit eerlijkheid met liefde en integriteit, zal jullie leven veel soepeler stromen omdat jullie angst om fouten te maken veel minder intens zal worden, en wanneer jullie angst vermindert kunnen jullie veel duidelijker zien en dus je maken jullie veel minder fouten. Opererend vanuit je ware natuur, LIEFDE, zorgt ervoor dat jullie in vrede zijn in plaats van in paniek, en dan is dat gevoel het gevoel van altijd in een haast te moeten zijn oplost en alles wordt op de juiste tijd gedaan.

Zoals jullie allemaal heel goed weten, gebeuren er, wanneer mensen haasten en haasten, ongelukken, van het morsen van een kopje koffie tot het maken van een snel en zeer onverstandig besluit om een oorlog te beginnen! Als je jezelf toestaat het langzamer aan te doen, zelfs als je misschien dan “te laat komt” vermindert jouw stress niveau, jouw bloeddruk verlaagt, en meestal merk je bij aankomst dat je in feite niet echt te laat bent.

Echter, als je vaak te laat bent op afspraken, dan heb je het waarschijnlijk nodig om het probleem aan te pakken door meer tijd te nemen om er te komen. Vaak, omdat mensen gestrest zijn en veel te doen lijken te hebben op een dag, proberen ze ofwel om iets extra's in te passen tussen afspraken dat mogelijk niet kan worden gedaan in de beschikbare tijd, of, omdat ze een hekel hebben aan een vergadering of een evenement vertragen zij hun vertrek, komen vast te zitten in het verkeer dat gemakkelijk kon worden voorzien, en geven vervolgens de schuld van hun vertraging aan de omstandigheden "buiten hun controle". Jullie kennen allemaal mensen die altijd te laat komen, het slachtoffer syndroom “buiten hun controle.” - “Ik kon het niet helpen”.

Jullie zijn allemaal geliefde kinderen van God, goddelijk geliefd in elk moment, en er is niets wat jullie kunnen doen, dat dat zal veranderen. Daarom stop het onderhouden van negatieve gedachten over jullie zelf die kleinerend en veroordelend zijn, in plaats daarvan herinneren jullie zelf eraan dat jullie spelletjes spelen in een illusoire wereld waar jullie capaciteiten ernstig beperkt zijn - door jullie eigen keuze - en dat wat jullie zouden beoordelen over jezelf als onwaardig, onaanvaardbaar, of zelfs beschamend en dit zijn slechts mogelijkheden voor jullie om jullie zelf te vergeven en te accepteren zoals jullie Vader doet.

Als je jezelf kunt vergeven wordt het veel gemakkelijker om anderen te vergeven, omdat ze niet langer, als gevolg van jouw tekortkomingen, het naar je terug reflecteren, en je zult merken dat je een veel meer rustig en ontspannen hebt terwijl je doorgaat met je dagelijkse leven.

Vredig en ontspannen zijn in je dagelijkse leven is een onderdeel van jouw reden waarom je mens-bent op dit moment, omdat je energievelden altijd interageren met die van anderen, en vreedzame en liefdevolle energievelden helpen enorm in het ontwakingsproces van de mensheid omdat ze zorgen voor rust als tegenwicht de voor de stress en angst in de energievelden van degenen met wie ze in contact komen.

Ben Liefde, ben Vrede en Vreugde in het leven dat God jullie heeft gegeven om jullie eeuwige vreugde te brengen.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl