De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zaterdag 15 april 2017

Jezus. Er is niemand waar God niet van houdt. / 8 maart 2017 / via John Smallman/ geplaatst 15 april 2017


Jezus.
Er is niemand waar God niet van houdt.
8 maart 2017 / via John Smallman/ geplaatst 15 april 2017

Alles ontvouwt zich precies zoals God gepland en bedoeld heeft, er zijn geen andere opties. Het collectief van de mensheid heeft ervoor gekozen om spiritueel te ontwaken, en het bewijs van die keuze wordt weergegeven over de hele wereld en wordt gerapporteerd door veel nieuws en alternatieve nieuwsbronnen. Onder alle verstoorde of verontrustende gebeurtenissen ligt een intens verlangen en de wil tot verandering, en dat is wat de mensheid krachtig naar voren, naar ontwaken drijft. Jullie ontwaken staat voor de deur! Verwacht dat omdat jullie ervoor hebben gekozen, en weet dat jullie keuze wordt bevestigd door jullie voortdurende intentie om het spel van de afscheiding dat jullie niet dient te beëindigen.

Liefde is je aard en jullie hebben er collectief voor gekozen om jullie harten te openen en het erin te verwelkomen. Als jullie liefde verwelkomen in jullie open harten staan jullie ook toe en zijn van plan om het door jullie heen te laten stromen en door allen met wie jullie persoonlijk communiceren, door allen die elke dag door jullie energieveld gaan, en door iedereen op aarde. Liefde kan niet worden ingehouden. Het stroomt altijd overvloedig en onophoudelijk in en door elke ruimte die zelfs het meest minimale welkom biedt, eindeloos op zoek zich te integreren en vermengen met al het leven. Alles wat iemand hoeft te doen is het toe te staan binnen te stromen. Het spreekt de wens uit die lege, eenzame en verlaten ruimtes te vullen, die zijn vergrendeld afgesloten als gevolg van angst, en hen te bevrijden van hun angst.

Er is niemand waar God niet van houdt. Liefde is de levenskracht die voortdurend door alle levende wezens stroomt. Zonder het, Zou het leven ophouden. Zelfs die door u gezien worden als de meest verachtelijke en gewetenloze wezens leven met de Liefde die door hen heen stroomt; ze hebben het net zoveel nodig als iemand anders. Wat er gebeurt binnen in hen die verdrietig en verloren zijn, is dat ze het ontkennen en proberen om het volledig te blokkeren, maar dat is onmogelijk. Het kan niet worden ingedamd of opgeslagen voor gebruik in omstandigheden waarvan het ego zou kunnen denken dat ze in haar voordeel zijn, het kan alleen worden omgeleid door die ongelukkige wezens, zodat het erop lijkt dat er geen liefde binnenin hen is of vanuit hen voortvloeit.

Aangezien het proces van ontwaken ontvouwt onophoudelijk, vergroot Liefde de harten van allen die in de geringste manier open staan om het te ontvangen, het energieveld intensiveren waarin jullie allemaal zo liefdevol worden gehouden. Degenen die het zouden blokkeren of ontkennen worden ook het meest positief beïnvloed door haar toenemende intensiteit, hoewel ze nog steeds de intentie blijven vasthouden om het te blokkeren of te weigeren. Zoals jullie weten, is Liefde vriendelijk, het legt niets op, maar het is onweerstaanbaar, en zelfs de sterkste en meest krachtige pogingen het af te sluiten mislukken volledig, want het is ALLES DAT BESTAAT.

Terwijl de stroom van liefde intensiveert over de hele wereld gaan de veranderingen die nodig zijn voor jullie ontwaken door en worden gerealiseerd. Velen van jullie zijn twijfelachtig, jullie denken dat jullie geen tekenen zien van ontwaken, maar slechts tekenen van toenemende chaos en verwarring wat onvermijdelijk zal leiden tot een katastrofische ramp voor de Aarde en alle levensvormen die zij zo liefdevol ondersteunt. Weet dat dit niet het geval is.

Grote hoeveelheden karmische erfenis - bitterheid, haat, jaloezie, woede en verraad - stijgen naar de oppervlakte van het bewustzijn van de mensheid en worden massaal losgelaten! Je bent niet alleen, je bent nooit alleen, jullie worden stevig en liefdevol ondersteund door heel Gods goddelijke schepping als jullie je ontdoen en alles afstoten wat niet in een perfecte en harmonieuze afstemming is met Liefde. Wat jullie loslaten is onwerkelijk, het heeft jullie veel pijn en lijden veroorzaakt omdat jullie fysieke vormen, jullie menselijke lichamen zwaar zijn in hun vermogen om te transmuteren en los te laten wat de goddelijke liefde blokkeert en beperkt laat stromen. Deze - emotionele, psychologische en fysieke vernauwingen - zijn de bron van die pijn en lijden. Als jullie jezelf toestaan om alles dat zo onaangenaam is, als gevolg daarvan, zal jullie pijn en lijden verlichten en ontbinden.

Wees niet bang voor wat oprijst binnenin jullie om los te laten, en oordeel er niet over. Er zijn in de loop van de eeuwen, velen gedachtevormen van geweld, die zijn ontstaan uit het gevoel van angst, verlating, en afscheiding van de Bron wat de bedoeling van illusie was om jullie te bieden. Het werkte heel goed, maar nu is het de tijd van het loslaten van die verschrikkelijke gedachtevormen, zelfs als jullie je af hoe afvragen hoe zulke krankzinnige en liefdeloze gedachten binnen in je konden ontstaan terwijl je alleen maar wilt terugkeren naar jouw natuurlijke staat - Eenheid met je Bron.

Nou, de illusie werd gebouwd om die krankzinnigheid toe te staan zich te ontwikkelen in de zin dat jullie alleen jezelf en afgescheiden zouden geloven, en dan vervolgens jezelf zouden vinden in die staat, een intens pijnlijke en angstaanjagende staat hoewel heel onwerkelijk. Zoals jullie weten toen jullie geschapen werden gaf en deelde God alles wat Hij had met jullie, omdat Liefde allesomvattend is, alles delend, Het houdt niets achter. Daarom hadden jullie, en hebben natuurlijk nog steeds, de kracht van God in al zijn wonder om vrij te gebruiken zoals jullie verkozen te doen. Jullie gebruikte die macht om de illusie te bouwen, en het was een groot bouwproject, nu zijn jullie het aan het afbreken, scheuren het in stukken, omdat jullie beseffen en volledig begrijpen dat het jullie niet dient.

In de loop der eeuwen, hoewel jullie veel pijn en lijden daarbinnen hebben ervaren, is de illusie zeer vertrouwd geworden. Jullie kunnen je soms zelfs veilig voelen er binnen voor een korte periode van tijd, en er is een terughoudendheid het te laten gaan, om het los te laten, want als mensen er binnen, is het uiterst moeilijk voor jullie om het leven voor te stellen zonder al die beperkingen die het op jullie plaatst. Om je een leven voor te stellen zonder het, omdat jullie vergeten zijn hetgeen jullie ware aard jullie biedt op elk moment, beangstigend is - “als ik het loslaat wat zal er dan gebeuren met mij?”

Het is een beetje als iemand die verdwaald is op zee in een zeer klein bootje die uiteindelijk naar de kust drijft. De boot is uitgegroeid tot zijn leven support systeem en hij is het meest terughoudend om af te stappen, van zijn schijnbare veiligheid en vertrouwdheid. Ten slotte begon hij er verder en verder van weg te gaan terwijl hij zijn nieuwe omgeving verkent, na het in eerste instantie de boot omgedraaid en gebruikt te hebben als een schuilplaats, en door dat te doen vond hij de vrijheid, vervolgens ontdekte hij dat hij een veel bevredigender onderdak kon bouwen uit de overvloed aan materialen die beschikbaar was om hem heen.

Jullie zullen ontwaken, en jullie vreugde zal jullie verbazen als jullie ontdekken dat jullie volkomen vrij zijn, net als toen jullie werden gecreëerd, en in die vreugde zal jullie eigen creativiteit zich in uitlijning brengen met die van God en jullie creatieve potentieel zal jullie steeds meer tot nieuwe en prachtige kansen leiden om eindeloos door te gaan met de intensivering van jullie vreugde. Laat je greep op alles wat je tegenhoudt - bitterheid, wrok, woede en angst - los en stel je geheel en volledig open voor het intense goddelijke gebied van Liefde dat jullie omhult en omarmt in elk moment van jullie eeuwig bestaan, en weet dat jullie Thuis zullen komen.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

Bron: https://johnsmallman2.wordpress.com/

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl