Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 27 april 2017

Het leven op de Aarde is ten onder aan het gaan aan haar eigen waanzin. 26 April 2017 / Helena Scheper

Het leven op de Aarde is ten onder aan het gaan aan haar eigen waanzin.
26 April 2017 / Helena Scheper

Hieronder volgt weer een update van de gidsen Tiander en Onaho over de huidige situatie op de Aarde, als aanvulling op mijn boek De waarheid aan het licht” dat door deze gidsen is doorgegeven aan mij als medium:

Gaandeweg de maand november komt er een wending op de Aarde. Deze is bedoeld voor de vijfde dimensie. Dan gebeurt er eindelijk iets tastbaars op de Aarde. Tot nu toe was het allemaal energetisch wat er gebeurde. Daardoor leek het soms alsof er niets aan de hand was gerelateerd aan het boek “De waarheid aan het licht”. Het is echter heel anders dan men denkt op de Aarde. Het totale systeem van jullie planeet is van slag. Het is een zwaar zieke planeet geworden en ze is niet meer in staat om zelfstandig haar lichaam te zuiveren. Het is tijd dat zij hierbij wordt geholpen.

De Aarde is als het ware een tiener die gaat puberen. Het zal niet lang meer duren of zij zal haar opstandigheid tonen. Het leven op de Aarde zal daardoor een sterke wending krijgen. Het is een jaar waarin het kaf van het koren wordt gescheiden. De eerste maanden zijn voorbij en het lijkt alsof alles nog heel rustig is op de Aarde. Althans niet gekker dan dat het al was. Het leven op de Aarde is totaal in de ontkenning als het gaat om het opvangen van de signalen van de zieke Aarde. De hele natuur op de Aarde is van slag bijvoorbeeld. Het valt bijna niemand op dat het weer zo anders is dan eerst. Dat komt dat bijna iedereen het heel druk heeft en aan het overleven is in de stressvolle wereld.


Het leven op de Aarde is de laatste eeuw in een heel ander vaarwater terecht gekomen als het gaat om het levenstempo en het levensritme. Het is normaal geworden dat iedereen zich uit de naad rent om alles rond te krijgen. Het is normaal geworden dat niemand meer echt voor elkaar klaar staat. Het is normaal geworden dat het leven problemen heeft als het gaat om ziekte en geld. Het is is normaal geworden dat het leven lastig is en dat er ontzettend hard gewerkt moet worden. Het is allemaal normaal geworden terwijl het niet normaal is lieve leerlingen!!

Het leven op de Aarde is ten onder aan het gaan aan haar eigen waanzin. Het leven is bedoeld om ervan te leren en erdoor te ontwikkelen. Het is niet bedoeld om als hamsters in een kooitje te rennen en vervolgens uitgeput in het nestje te kruipen. Zelfs een hamster neemt rustmomenten en leeft uiteindelijk in zijn eigen tempo.

Door Helena Scheper