De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 2 april 2017

Heavenletter 5971 Het Leven glipt door je vingers / 31 maart 2017

Heavenletter  5971
Het Leven glipt door je vingers
Brief uit de Hemel
31 maart 2017


God zei:

Iedereen aan boord! Kom op dit voertuig van Leven op aarde. Jullie zijn hier voor een rondreis op de Aarde. Er is niets anders dan dit. Soms gaat je Leven een mijl per minuut en een verrassing per minuut. Zet je riemen vast!

Desondanks, waar is anders zulke opwinding? Dit is de Rit van een Leven. Soms voelt het alsof je gebombardeerd wordt met te veel Leven, en doch wil je er niets van missen. Als alles is gezegd en gedaan, je tekende voor dit Eens in een Leven Avontuur. Jullie Avontuur is uniek. Er was nooit en er zal nooit meer iets zoals dit zijn. Jullie ervaren het allemaal. Er is geen ruimte om er doorheen te vliegen ook al schijn je dat te kunnen. Eigenlijk kun je aarzelen om door de ruimte te vliegen want: Wat? als je viel, of wat als je te hoog ging en nooit meer terug kon komen?


Ook al is het Leven jouw kop thee niet is (ook al is je Leven niet zoals jij het wilt) je wilt het vasthouden om alles dat je waard bent, of dat ’t Leven waard is, of het Leven nu goud schijnt te zijn of niet – ook als het Leven van tin lijkt te zijn.

Natuurlijk, wat er toe doet is de rit waar je nu op bent. Ondanks al de drukte en tumult en alle vreugde, het Leven glipt door je vingers. Wat is dit Leven op Aarde uiteindelijk maar een gedoe. In liefde, zonder liefde, liefde hier en daar, jij komt er doorheen schijnen. Zo is je Reis in het Leven. Jullie zijn inderdaad een Reiziger. Jullie bereizen de wereld. Jullie gaan naar niet te vergeten plaatsen die je vergeet. Als alles is gezegd en gedaan, is het Leven gewoon een oefening, een soort repetitie en zo is het.

De Waarheid is dat jullie een Reiziger zijn in Bewustzijn. Op droog land of in de Hemel jullie hanteren Bewustzijn. Jullie gaan van hier naar hier. Jullie zijn een Geest die op een Pad sprint van het Leven. Je bent een sprinter op Aarde en je speelt hinkel de kinkel. Jullie zijn een speler, okay, en je bent er heel serieus over.

Jullie vliegen door de geschiedenis toch sta je stil, op een plek met Mij. Alle reis regelingen zijn verbeeld. De computer waar je op werkt is niets anders dan een droom. Dromen dienen hun bedoeling, gewoon hetzelfde. Een droom is maar een droom, en toch is het een gedroomde droom. Onmiskenbaar droom je een droom. De Waarheid is geen droom.

Hoe komt het dat een droom Waar wordt? Worden dromen desondanks gedroomd? Je droomt dat dit Spel dat doorgaat op Aarde Waar is. Het schijnt Waar te worden. Als de droom zichzelf uitspeelt, werkt het op je als een zaak van Leven en dood. Het schijnt dat alles afhangt van je droom terwijl je droom alleen een Vluchtig Spel van Licht is, een vergezochte fantasie die schijnbaar waar is, schijnbaar waar omdat het een vuurwerk droom is van grootsheid. Jullie zijn daar goed in, met dit dat je het Leven in de Wereld noemt, toch geloof je dat alles afhangt van deze droom.

Er zijn verhalen op Aarde. Je wint sommige en verliest andere. Ondertussen is het Leven op Aarde een verhaal waar je ingaat. Je stroomt er in mee. Je deint door de droom. Je moet ontdekken wat er gebeurt. Je verhaal is maar een blad-omslag. Maar alle verhalen hebben hetzelfde einde. Het eind is de terugkeer naar het Paradijs, dat je, in feite, nooit hebt verlaten. Of je nu je kano peddelt, of vaart op een oceaan boot, je zeilt op de zeeën of rijdt in een auto of loopt of vliegt.

Zo is het Leven op Aarde, een Parade waar je ingaat en je invoegt, een Mythe van tijd en ruimte waar je invalt (vistermen)(je valt in: hook, line and sinker). Je bent toegewijd aan je verhaal. Je zet je tanden erin en de hele tijd is het een droom, een bed-verhaaltje, alsmaar verteld totdat je wakker wordt voor het Ware Leven dat Oneindigheid is, Oneindig zo diep dat er geen ontsnapping mogelijk is. Julie zijn nu in de Oneindigheid. Oneindigheid is Waar, terwijl het Leven op Aarde een bubbel is die barst.