Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 26 april 2017

Heavenletter 1757 Welke noot moet jij gespeeld horen hebben? / Geplaatst 26 april 2017

Welke noot moet jij gespeeld horen hebben?
Brief uit de Hemel
Geplaatst 26 april 2017


God zei :

Ik heb gezegd dat alle problemen van de wereld veroorzaakt worden door een ding, en dat is dat Mijn kinderen niet weten hoe geliefd ze zijn.

Omdat dit het is, moet je jezelf verzamelen en voor bewijs van liefderijk zoeken. Het is niet aan jou om te gaan zitten en wachten tot liefde komt. Ook is het niet voor jou om te gaan zitten en er op te wijzen alle liefde die niet voor jou is gekomen. Het is voor jou om alle liefde in het universum aan te wijzen en aan jezelf te geven.

Als niemand jou ooit bloemen heeft gestuurd, ga dan naar buiten en pluk een eenzame bloem voor jezelf. Hoe van deze bloem die je gekozen hebt om je hart te versieren.

Als niemand je uit eten heeft genomen, dan presenteer jezelf een maal die een koning waardig is, en ga zitten en eet het.


Als niemand je opmerkt, of het lijkt of niemand om je geeft, of interesse in je heeft, dan is het aan jou op je te laten opmerken, om hun te geven, om interesse in hun te tonen.

Als je in een straat loopt en niemand zegt hallo tegen jou, dan ben jij degene die hallo zegt.
Als je je eenzaam voelt of geïsoleerd, iemand anders doet dat ook. Ieder hun eenzaamheid.
Denk niet meer dat je hier op Aarde bent voor jezelf.

Kom vanuit de plaats dat je hier bent om anderen te dienen. Dat betekent dat jij een leider moet zijn. Een leider is een grote dienaar. Hij denkt aan het goed voor allemaal.

Als een leider, waar je ook bent, wat ook je capaciteit, jij bent gastheer en de anderen zijn jouw gasten. Zelfs als je op de begrafenis bent van je eigen zoom - iedereen die naar jou toekomt in je droefheid, jij bent er om hen te steunen.

Waar je ook bent, wie je ook ontmoet, het is aan jou om hun te helpen om hun ogen op te laten zien, al is het maar voor een minuut.

Misschien dat niemand anders in de wereld je opmerkt, dan moet jij ze opmerken. Jij bent degene om naar buiten te gaan in het universum en je stok te draaien.

Er zijn diegene die op Mij wachten. "Laat God naar mij komen," zeggen ze. "Laat God de eerste stap nemen. Laat mij God zien, dan zal ik overwegen om mij aan Hem te laten zien."

Sommigen zullen zelfs zeggen: "Laat God zichzelf aan mij bewijzen, dan zal ik misschien openhartig naar Hem zijn. Laat eens zien hoe Hij mij behandeld voor ik Hem erken." En zo ben jij koninklijk.

Ik ben jouw Maker. Moet Ik ook jouw Vermaker zijn? Moet ik voor je dansen? Moet Ik met Mijn handen voor jouw gezicht zwaaien om jouw aandacht te krijgen? Moet Ik elke stoel voor jou aanschuiven net zoals een gastheer in een restaurant? Ben Ik je dienstmeisje, om jouw bevelen uit te voeren? Moet jij je vingers knippen naar Mij? Moet ik op jouw maat dansen?

Geliefden, jullie hebben reeds Mijn aandacht. Ik dans al voor jullie, Ik zwaai al Mijn handen. Ik doe alles om jouw aandacht te krijgen. Alles dat jou Mij kan laten kennen. Daar heb je je eigen vrije wil voor.

Geloof in liefde zonder voorwaarden, beperkingen, eerste vereisten, gradaties, exclusiviteit, benodigdheden, knielen... Ik vraag je om Mij jouw liefde te geven. Geliefden, jullie hebben al de Mijne. Nu vraag ik het terug, niet om alles van je af te nemen, maar zodat je liefde mag vermenigvuldigen in je hart en in de wereld. Offer mijn liefde terug naar Mij, en je zult het uitbreiden. Je liefde zal het hele universum omarmen, en het zal jou omarmen. Welke noot moet je horen, voor je op de dansvloer gaat en danst?

vertaald door: Leen