De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 13 april 2017

Familiebulletin:Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen. April uitgave / 12 april 2017

Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen.
April uitgave
12 april 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!  

April is hier duidelijk aanwezig en ik verzamel mijn spullen om te gaan vertrekken naar 6 landen. Terwijl ik mij voorbereid op een bezoek aan Nederland, Italië, Frankrijk, Zwitserland, Israël en Ierland, lijkt het wel alsof ik steeds dezelfde vragen krijg: “Wat gebeurt er op de planeet? – Hoe kunnen wij de stress kwijtraken?”

Ik vraag jullie om twee redenen steeds om de audio-channelings van Kryon te beluisteren.

(1) Kryon spreekt hierover juist nu in vele steden. Oude zielen uit de stress en verwarring houden tijdens deze voorspelde energie is waar de meeste onderwerpen over gaan.

(2) Vele mensen hebben de audio’s van Kryon op YouTube gevonden en luisteren daar naar de channelings. Dit is goed, maar de complete bron hiervan is de Kryon-site omdat zij daar gesorteerd zijn op datum en titel – honderden uren.