Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 29 april 2017

Een Massale Verlichting van de Planeet / Door Suzanne Spooner / 28 april 2017

Een Massale Verlichting van de Planeet ~
 Een recent Gesprek met een Hoger Zelf

Door Suzanne Spooner / 28 april 2017

Suzanne : Waarom is zij tot haar huidige levenservaring op aarde gekomen?

Hoger Zelf: Ze is gekomen om een deel van de massa-verlichting (van de planeet) te zijn.

Suzanne: Wat ziet u vanuit uw perspectief van de 'massale verlichting'?

Hoger Zelf: Het is best interessant! Ik zie iedereen die zij kent, in contact komen en haar licht verheldert. Het is alsof ze het ontsteekt! Het voelt veel warmer. Ik zie jouw verlichten. Je hebt haar verlicht en voorzag het van brandstof. Iedereen van die energie voedt en ondersteunt elkaar. Heeft dat zin?

Suzanne: Absoluut.

Hoger Zelf: En dan is daar het tegenovergestelde ervan maar het gedurende de tijden van het leven veranderd van grote, slechte donkere energie. Het is alsof het verkruimelt, zoals as. Het heeft zijn energie verbrand en het begint gewoon uit elkaar te vallen. Er komen er nog steeds meer die proberen om het aan te wakkeren of het opnieuw op te stoken(angst).

Er moet een balans zijn. Het is zo veel helderder hier. Dit is als energie die kan worden vrijgegeven in een vorm die in een andere vorm van hogere frequentie kan regenereren. Ohhhhhh! šŸ™‚ Dat is best cool! (Suzanne: Wat zie je?) Nou, het was gewoon een bevestiging. Omdat deze hele muur of wat het ook was (angst) gewoon omviel!

Suzanne: Wat vertegenwoordigt de muur?

Hoger Zelf: Het is gewoon het verbranden van macht, de hebzucht, de angst. Al die bijvoeglijke naamwoorden die door mensen zijn uitgevonden. Wij zijn liefde, vreugde en harmonie. We dansen hier weg. Je weet (het andere) is alleen energie die misbruikt is.

Suzanne: De angst?

Hoger Zelf: Ja. Energie in zijn zuiverste vorm is niet licht of donker, juist of verkeerd, tenzij je het meeneemt en iets in die dingen creƫert.

Suzanne: Dingen lijken heel chaotisch op de planeet vanuit het perspectief van de mens.

Hoger Zelf: Ze moeten het gewoon van bovenaf bekijken. Ze moeten hoger op gaan en naar beneden kijken. Het is allemaal perfect! Het is allemaal perfect. Nu is de wereld weet wat de onderbuik van een mens kan zijn. Nu weet je waar je mee te maken hebt; Het is er allemaal. Er zijn geen geheimen, er is niets meer verborgen. Is dat niet geweldig ?! (Ja!) Want alle lichtwerknemers focussen zich op hun eigen licht! Iedereen speelt hun rol! Iedereen speelt hun rol en het is perfect.

Suzanne: Zelfs diegenen die chaos scheppen?

Hoger Zelf: Absoluut! Hoe zouden we weten dat er dit spul onder zat als we de  chaos niet hadden? Hoe zou je dat weten? Je zou het niet kunnen weten. Er zou alleen mooipraterij zijn. zoals, “Kijk niet achter dat gordijn. Kijk naar MIJ! "Nu wordt het gordijn naar beneden getrokken door mensen die een focus hebben (op het licht). Ze kunnen doorlopen omdat ze een focus hebben. Voordat het gewoon een vermoeden was. Het is geen vermoeden meer. Zij zien de feiten, nu kunnen ze zich focussen.

Suzanne:Waar gaan wij (de mensheid) naar toe vanaf dat punt?

Hoger Zelf: Het gaat imploderen. Het wordt erger voordat het beter wordt.

Suzanne:En hoe zal dat zijn?

Hoger Zelf: Zoals uitputting aan beide kanten.

Suzanne:Waarom moet dat gebeuren?

Hoger Zelf: Het is de manier om het licht te activeren! Gewoon omdat het licht helderder is, maakt hen nog niet tot winnaar. Iedereen daar (in angst) heeft dezelfde energie als degene hier (in het licht). Een van de verlichte mensen hoeft alleen maar over te gaan en naast een van de donkere te staan. Het zal hun vlam ontsteken! Het gebeurt nu!

(Dit deel van haar sessieopname eindigde om 2 uur, 22 minuten en 22 seconden. ❤

Bedankt aan mijn cliƫnt, BD, omdat ik dit segment uit haar QHHT-sessie kan delen. Deze sessie vond plaats op dinsdag 25 april 2017. Interessante gelijkaardige gedachten zijn gedeeld door Ron Head, Sophia Love en Cobra.

Copyright © 2017 by Suzanne Spooner. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way and the content remains complete with the links below.

Suzanne’s QHHT Website: www.SuzanneSpoonerQHHT.com


TAUK Website: www.TAUKsite.com

TAUK Blog: www.tauksuzanne.com

If you would like to learn QHHT Level 1 online or live and receive a 10% discount simply enter the discount code GRATEFUL (case sensitive) when you sign up for the class. Learn more


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl