Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 1 april 2017

De Raad - Chaos en Vrede / 31 maart 2017 / Ron Head

De Raad -
Chaos en Vrede
31 maart 2017 / Ron Head

Aangezien dit nieuwe seizoen begint, laat ons jullie aandacht vestigen op wat wel en wat meestal niet gebeurt in jullie wereld.

Er werd voorspeld dat deze tijd chaotische zou zijn op jullie wereld. We vertelden jullie dat de meeste, zo niet alles, van de structuur van jullie samenlevingen zouden beginnen af te brokkelen, dat dit noodzakelijk is voordat jullie ze weer kunnen of opnieuw zullen opbouwen. En velen van jullie zien het begin van dit. Wij willen jullie wijzen op wat er niet gebeurt.

Kijk om je heen en zie dat in deze wereld, dat het thuis is van meer dan zeven miljard van jullie - en we tellen alleen de oprechten, degenen onder jullie die zo overdreven trots op jezelf zijn als soort - jij, werkt persoonlijk alleen samen in een klein gebied met relatief weinigen van jouw soort. Dit is waar zelfs als je meerdere steden of zelfs continenten bezoekt.

Nu, ook al is dat het geval, dan is jouw idee dat je een wereldwijd verbonden wezen bent, in veel opzichten een goed idee, heeft het geresulteerd in een soort van verslaving aan de emotionele inhoud van de dagelijkse bombardementen van informatie van vele duizenden mijlen weg. Dit wordt nauwkeurig gezift en gehandhaafd. Dit wordt gebruikt om jullie in een gevoel van behoefte te houden voor anderen om te zorgen voor jullie. Dit is ontkrachtend. Bekrachtiging is niet wat gewenst is, in ieder geval niet door degenen die jullie samenleving controleren.

Nu dat jullie dit observeren van een niveau enigszins boven jullie normale perspectief, kijk naar jouw / jullie normale dag vanaf ‘hier boven’. Er zijn mensen die gekwetst zijn, die zijn gedood, die al hun bezit hebben verloren, die letterlijk zijn verdwenen. Dat is waar. En wij wensen op geen enkele wijze voor iedereen om geen medelijden te hebben met die mensen. De opkomst van compassie in de wereld is inderdaad een prachtig ding. Maar ook al die dingen zijn gebeurd, en gebeuren nog steeds iedere dag, wij zouden jullie ergens op willen wijzen.

Jullie eigen wereld is, in werkelijkheid, veel kleiner dan de ene die aan jullie getoond wordt, van uur tot uur, van minuut tot minuut, door uw media. Jullie eigen problemen, en jullie allemaal hebben dingen die problematisch zijn, hebben een veel groter effect op jullie leven dan een van de dingen die jullie zien van andere plaatsen. Maar jullie hebben het gevoel dat jullie die dingen moeten blijven bekijken, om naar die dingen te luisteren. Jullie zijn zeer wel mogelijk verslaafd aan de emotionele chemische stoffen die worden geproduceerd wanneer jullie dat doen. En dat jouw lichaam deze chemische stoffen produceert van uur tot uur, dag na dag, is niet goed voor je. Het is niet goed in geen geval.

Dit is de reden waarom jullie steeds weer dringend worden verzocht te gaan wandelen in de bossen, te mediteren, om tijd te nemen in de rust voor jezelf. Jullie hebben jullie lichamen heel hard nodig om de rust te hebben en om die chemische stoffen te produceren die rust en stilte zullen induceren. En het is zeer nodig in contact te komen met de persoon die zijn leven leeft in jullie wereld, met je vrienden en familie, waar jij bent. En je moet echt weten wie je bent. Je moet echt weten dat je een goddelijk wezen bent  dat hier leeft met een goddelijke reden. Je moet echt jouw waarde ontdekken, welke onmetelijk is.

Al het geluid waar jullie in leven is ontworpen om jullie aandacht daarvan af te leiden  dat, zie je? Want zodra jullie het uitvinden, als jullie eenmaal weten wie jullie zijn, zal jullie invloed op die grotere wereld buiten controle zijn.

Dus overweeg om jullie eigen leven en het leven van de mensen om je heen, meer aandacht en liefde te geven. Bedenk dat jullie hier zijn en jullie nu de belangrijkste dingen in je wereld zijn. Die wereld zal expanderen wanneer  jullie wezen groeit en zal eisen te worden gehoord en gevoeld.

Zoek de vrede en de liefde in jullie harten. Jullie zullen ons daar ook vinden.

De Raad


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl