De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 24 april 2017

De Pijnappel Klier en Zonstaren / 1 februari 2017 / Geplaatst 24 april 2017

De Pijnappel Klier en Zonstaren

1 februari 2017 / Geplaatst 24 april 2017


Beschouwd als de meest krachtige en hoogste bron van etherische energie beschikbaar voor de mens, is het derde oog (pijnappelklier) altijd belangrijk geweest in de initiatiefnemende psychische bevoegdheden (bijvoorbeeld helderziendheid en het zien van Aura's). Om het 'hemelse oog' te activeren en de hogere dimensies waar te nemen, moeten de pijnappelklier en de hypofyse trillen in unisono, dat wordt bereikt door middel van meditatie, zingen of zonstaren.

Zonstaren is een oude praktijk, gebruikt om te helpen met de opening van de derde oog chakra en verbetering van de paranormale begaafdheden. Zonstaren is het proces van staren naar de zon tijdens de zonsopgang of zonsondergang. Gedurende deze tijd, het licht van de zon is niet zo sterk, waardoor het veiliger om te kijken naar de zon. Veel mensen die zonstaren beoefenen geloven dat het goed voor de ogen en de pijnappelklier is.


Er is meer aan de pijnappelklier dan wat voldoet aan de ogen. Het effect van zonlicht op de pijnappelklier is iets dat moet nog worden onderzocht. Het is al een van de meest onderzochte klieren. We weten dat helder licht de productie van serotonine en melatonine in de pijnappelklier stimuleert, maar er zijn andere neurotransmitters die geproduceerd worden door de pijnappelklier die meer ingrijpende gevolgen hebben dan alleen de stemming, slaap, reproductieve en de lichaamstemperatuur effecten van serotonine en melatonine.

Wetenschappers van de Universiteit van Pennsylvania observeerde zon yogi Hira Ratan Manek ( HRM ) voor 130 dagen in 2002. Zij vonden dat zijn pijnappelklier sterke vertoonde en reactivering.

Om het 'derde oog te activeren' en hogere dimensies waar te kunnen nemen, moet de pijnappelklier en de hypofyse in harmonie trillen, hetgeen wordt bereikt door meditatie of zonstaren. Wanneer een correcte relatie gelegd wordt tussen de persoonlijkheid, wat werkt via de hypofyse en de ziel, via de pijnappelklier, wordt een magnetisch veld gecreëerd. 

De pijnappelklier kan zijn eigen magnetisch veld genereren omdat het magnetiet bevat. Dit veld kan interageren met het magnetisch veld van de Aarde. De zonnewind in de vroege ochtend, het opladen van het magnetisch veld van de aarde, stimuleert de pijnappelklier klier.

Dit is de reden waarom de periode tussen 4 en 6 uur de beste tijd is om te mediteren en waarom de zonsopgang de beste tijd is om te zonstaren. Op die momenten, stimuleert de pijnappelklier de hypofyse het Menselijk Groei Hormaan af te scheiden. Daarom ervaren zon staarders snel groeiende nagels en haar, het herstel van de haarkleur, en algemene verjonging.

Cleopatra gebruikte een ​​magneet en plaatste die op haar voorhoofd om de hypofyse te stimuleren om haar jeugdige uitstraling te herstellen. Ze wist niet dat ze al een magneet in haar hoofd had.

Ook in de vroege ochtend, communiceren de negatief geladen pijnappelklier en de positief geladen hypofyse en combineren hun essences om een ​​“licht in het hoofd” te creëren tijdens het mediteren.

by Healing Sun

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Bron: http://www.healingenergytools.com/pineal-gland-and-sungazing/