De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 12 april 2017

Dagtekst van Woensdag 12 April 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Woensdag 12 April 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De zon - haar bezoeken met onze ziel en onze geest

"Het feit dat we op aarde zijn, heeft een reden, anders hadden de Heren van het Lot ons wel elders heengezonden… In het universum zijn er voldoende streken die beslist aangename vakantieoorden zijn.

In feite is de beste plek waar je naartoe kunt gaan de zon. Je zult zeggen: “De zon? Maar dan zouden we toch verbranden!” Ja, dat is zo, gesteld dat je er met je fysieke lichaam naartoe zou gaan. Maar wie zegt dat je er met je fysiek lichaam heen moet? Het fysieke lichaam is aangepast aan ons bestaan op aarde. Om naar andere planeten of naar de zon te gaan, hebben we andere lichamen, andere ‘voertuigen’. Er bestaan verschillende levensvormen in het universum, waarmee verschillende aspecten van de materie overeenkomen. En als we niet naar de zon kunnen met ons fysiek lichaam, kunnen we er op zijn minst heen gaan met onze ziel en onze geest."