Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

woensdag 12 april 2017

Dagtekst van Woensdag 12 April 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Woensdag 12 April 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De zon - haar bezoeken met onze ziel en onze geest

"Het feit dat we op aarde zijn, heeft een reden, anders hadden de Heren van het Lot ons wel elders heengezonden… In het universum zijn er voldoende streken die beslist aangename vakantieoorden zijn.

In feite is de beste plek waar je naartoe kunt gaan de zon. Je zult zeggen: “De zon? Maar dan zouden we toch verbranden!” Ja, dat is zo, gesteld dat je er met je fysieke lichaam naartoe zou gaan. Maar wie zegt dat je er met je fysiek lichaam heen moet? Het fysieke lichaam is aangepast aan ons bestaan op aarde. Om naar andere planeten of naar de zon te gaan, hebben we andere lichamen, andere ‘voertuigen’. Er bestaan verschillende levensvormen in het universum, waarmee verschillende aspecten van de materie overeenkomen. En als we niet naar de zon kunnen met ons fysiek lichaam, kunnen we er op zijn minst heen gaan met onze ziel en onze geest."