Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

maandag 3 april 2017

Dagtekst van Maandag 3 April 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Maandag 3 April 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De bron van het leven - blijf er altijd mee verbonden

"Omdat je denkt dat God je niet heeft beschermd, omdat Hij het kwaad en de slechteriken laat zegevieren, begin je met Hem af te rekenen en je in je bewustzijn van Hem af te keren. Maar begrijp dat de Heer de bons geven tot niets leidt, behalve dat je zelf iets zeer kostbaars verliest. Als je dit overkomt, blijft je dus niets anders over dan op je stappen terug te keren en te zeggen: “Heer, ik dacht dat ik me van U kon afkeren, dat ik het zonder U kon stellen en nu ben ik dubbel zo ongelukkig. Vergeef me.”

Zolang je niet begrijpt dat niets jou van God mag scheiden, zal je niets anders doen dan spirituele ellende toevoegen aan je morele en fysieke pijn. Door jezelf af te snijden van de Bron van het leven, van het licht en de liefde, ontzeg je je datgene wat je ondersteunt, voedt en inspireert. Vergeet nooit dat deze Bron ook in jezelf stroomt en dat zij het is die je ziel en je geest voedt."