Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 14 april 2017

Channeling nr. 27 Door Raphaël en de groep en Isoritas de buitenaardse met zijn healers. / 13 april 2017 / Margreet de Carpentier

Channeling nr. 27
Door Raphaël en de groep en Isoritas de buitenaardse met zijn healers.
13 april 2017 / Margreet de Carpentier

Wees allen welkom, u bent met een grote groep en dat gaat veranderen, de groepen zullen langzaam groter worden. Dat is de bedoeling, maar als wij Margreet direct in een grote groep hadden gezet, had zij dit werk niet voor ons gedaan.

Margreet heeft aan ons toestemming gegeven om dingen naar buiten te brengen waardoor veel mensen vanuit de spirituele wereld in opstand zullen komen. Er worden veel onwaarheden verteld, dus luister alstublieft naar uw intuïtie en geloof niet alles, er wordt veel gezegd en gedaan uit winstbejag.

Geld daar draait het vaak om. Er zijn mensen die volgen een cursus mediumschap en na die ene cursus denken ze medium te zijn. Veel mediums vonden het niet leuk toen ze er achter kwamen dat zij medium waren. De mensen denken dat ze er veel geld mee kunnen verdienen en gaan zelf cursussen geven. Je wordt als medium geboren en een medium maakt in zijn of haar leven veel mee, het zijn ervaringsdeskundigen. Zij leven vaak twee á drie levens in één leven.


Ieder mens is gevoelig, ieder mens kan magnetiseren, elke moeder wrijft over de knie van een kind die gevallen is. Vroeger werd een magnetiseur een strijker genoemd. Elke moeder is een strijker, alleen is het meer ontwikkeld bij de één als bij de ander.

Velen van de volwassenen en de kinderen zijn hoog gevoelig. Wij zeiden al eerder dat je de nieuwetijdskinderen hebt, maar je hebt nu ook de nieuwstetijd kinderen. Deze kinderen zijn nog wijzer, deze kinderen komen van de andere planeten. Velen van u hebben ooit wel eens geleefd op een andere planeet, alleen dat weet u niet meer. Pas na uw dood als u terug komt in het licht dan is al uw weten weer compleet. Van al uw levens van velen, velen, levens.

Het lijkt op dit moment een grote rotzooi in de wereld. Het hoort bij het plan. Degene die zich de grote baas voelt in Amerika kijkt de mensen nooit echt aan. Toen hij de raketten had afgevuurd praatte hij voor de camera met open ogen.

In Turkije gaat het ook mis. Het klinkt heel akelig, maar het hoort bij het grote plan. Eerst moet alles op z’n kop. Als het in uw huishouden een verschrikkelijke rotzooi is, en iedereen heeft ruzie met elkaar dan houd u dit niet vol. Op een gegeven moment komt u tot het besef dat het moet veranderen. Dit is momenteel aan het gebeuren op de wereld. Wij vertelden al eerder dat er mensen worden geboren die zich opofferen al voor ze indalen in de baarmoeder, opofferen voor deze ommekeer. Zij worden dus geboren om in de chaos te overlijden. Het klinkt hard maar het is zo.

De vrede die komt, de totale vrede. Om de wereld is een cordon gelegd door de buitenaardse mensen die komen van velen planeten. Als er één van de wereldleiders te ver gaat, waarbij te veel doden vallen en wat niet de bedoeling is dan grijpen zij in. Als het buiten het grote plan valt. Dit is al eerder gedaan en dat gaat de doofpot in door degene die er van af weten.

Komt het op het medium facebook wordt het snel verwijderd. Heel veel wat niet door de beugel kan wordt daar op geplaatst. Veel wat u ziet op facebook, op de televisie en radio wordt gemanipuleerd. Ook in uw land, ziet en hoort u niet altijd de waarheid. Ze laten niet hun eigen gezicht zien.

"Ieder voor zich en God voor ons allen" is het spreekwoord. Er zijn 3 grote wereldleiders die er zo over denken. Velen wilde dat Hillary Clinton één van de nieuwe wereldleidsters zou worden. Haar familie zit in een kartel van twaalf mensen die in de hele wereld een dikke vinger in de pap hebben, zelfs presidenten zetten ze onder druk, zij die  wél naar hun beste kunnen en willen regeren. Dit is al meer dan tientallen jaren aan de gang. Dat kartel zal ook gaan verdwijnen, daar zijn we druk mee aan het werk. Wij trekken aan heel veel touwtjes, er wordt heel veel werk verzet. Ook in de nacht door de lichtwerkers, door de gene die uit het licht komen en door de buitenaardse mensen.

Voor sommige van u klinkt het misschien vreemd dat wij het over de buitenaardse hebben, maar u zal het gewoon gaan vinden. U zal in de toekomst en ook nu al gemakkelijker kunnen communiceren dan met Raphaël en de groep, Emanuel en de velen die niet op de aarde hebben geleefd. Zij staan dichterbij u. De antwoorden komen sneller. Als u het begin van de zin in uw hoofd heeft dan krijgt u het antwoordt al. Probeer dat te gaan geloven, geloof dat het antwoordt van hun komt.

Wij vragen ook aan degene die aanwezig zijn, pak een lijst en schrijf uw naam op of de naam van de school waarop u lesgeeft zodat Margreet uw huis of school in het licht kan zetten, zodat het huis op uw energie komt, dat het prettiger voor u wordt. Schrijf uw naam op zonder adres want wij nemen haar mee en het komt goed. In het tijdbestek van ongeveer 6 weken zal u zich prettiger gaan voelen.

Over de hele wereld zijn in de huizen dolende zielen, zielen die overleden zijn, zielen die niet het licht konden pakken, zielen die uit hun lichaam geslingerd zijn door een ongeluk en niet beseffen dat zij overleden zijn en soms al duizenden jaren ronddwalen. Maar ook zielen die in het leven niet zo prettig waren. De onprettige zielen kunnen dan niet meer in uw huis binnen komen.

U hoeft uw huis dan niet meer te zuiveren met wierrook of smok of te beschermen met kristallen, want het wordt onklaar gemaakt. Dit werkt niet meer in deze tijd. De mensen worden steeds gevoeliger dus krijgen steeds meer last van energieën die niet prettig zijn. Zij voelen steeds vaker die ijzige kou, de kou van de aards gebonden zielen, die niet zo prettig waren, maar soms ook de kou van een dierbare. Dit betekend dat ze nog leven in hun aardse bestaan, en nog niet naar het licht zijn. Velen mensen gaan naar spirituele verenigingen waar mediums boodschappen doorgeven van overledenen, maar er zijn nog veel mediums die het nog niet kunnen herkennen of een ziel aards gebonden is of al in het licht maar ook de aards gebonden zielen geven liefdevolle boodschappen door.

Als u een ijzige kou voelt of een ijskoude wind of er beginnen lampjes te knipperen, televisies die aan en uit gaan, wuivende planten, noem het maar op dat is aards gebonden.
Als de ziel vanuit het licht komt is het lieflijk, een geur die bij die persoon hoorde, een kriebeltje in je haar of een warmte bij je hoofd of schouders. En denk dan niet 'het is niet zo'. Als de naam van de overleden persoon op dat moment in uw gedachten komt weet dan zeker dat die persoon om u heen is u verzint dat niet.

U kunt dit volledige verhaal lezen in: de Lessen van een Engel.

Vraag als u het moeilijk heeft om hulp ook aan die overleden persoon die in het licht is. Zij hoeven niet te slapen als ze vanuit het licht komen en vraag aan uw gidsen, helpers hoe u ze ook noemt. Vraag alstublieft om hulp. Zij hebben u te respecteren, zei dienen u te respecteren. Zij mogen geen hulp geven als u er niet om vraagt. Wees niet bang om te vragen.

 Vraag in eerste instantie voor uzelf zodat u goed in uw kracht komt. Niet alleen voor andere vragen, dat is makkelijk en vooral voor de vrouwen die iets ouder zijn, die hebben geleerd om dienstbaar te zijn aan hun man en dienstbaar te zijn aan hun kinderen.

Deze vrouwen mogen ook dienstbaar zijn voor zichzelf. Het is heel belangrijk dat u emotioneel goed voor uzelf zorgt. Vraag om hulp als u het moeilijk heeft. Het helpt, het werkt. U kan nooit te veel vragen, wij zeggen nogmaals wij hoeven niet te slapen en kunnen onszelf splitsen. Vraag voor uzelf en kom in uw kracht, volledig in uw kracht. Dan pas kan u er zijn voor die andere, dan pas kan u er zijn om die andere te helpen. U kan anderen moeilijk helpen als uzelf niet in uw kracht staat. Hoe wil u een ander helpen als u uzelf niet kan helpen. Mensen hebben vaak mensen nodig om goed geholpen te worden.

Eerst u, volledig in uw kracht en dan pas de andere. Positief egoïstisch, nee wij bedoelen niet egoïsme en dat kunnen de meeste mensen niet zijn. Egoïstische mensen die houden niet van spiritueel bezig zijn, daar voelen zij zich niet prettig bij en zij zitten vaak slecht in hun energie zonder dat zij daar zelf last van hebben. Maar van inborst hoeven ze niet slecht te zijn.

Elk mens wordt zuiver geboren en door omstandigheden wordt men minder zuiver. De mens wordt steeds gevoeliger en het menselijk lichaam gaat met de trilling van de aarde mee omhoog. Als ze dan niet in hun kracht staan en ze hebben last van emoties, of ze hebben een slechte jeugd gehad door misbruik of gebruikt zijn op welke manier dan ook, krijgen ze een opening in hun aura en de zielen die niet tegen het licht kunnen maar ook niet zonder kruipen in een zwakke aura en gaan die personen beïnvloeden.

Als u in aanraking komt met iemand die van het ene op het andere moment kan ontploffen, probeer dan de ogen te vangen. Dit is moeilijk want hun ogen zullen u ontwijken, de ogen zijn op dat moment anders, want zij worden op dat moment even overgenomen. Zij worden dan even overgenomen door de entiteiten die in hun aura zitten, zij zijn dan niet zich zelf. Probeer dan te onthouden en u kan van tevoren aan ons vragen of wij daarbij helpen als het zover is, naar ze te kijken en via uw ogen en gedachten, liefde en licht te sturen. Dan zijn het net ballonnen die leeg lopen want daar kunnen de entiteiten niet tegen.

Liefde en licht overwint uiteindelijk alles. Maar begin in het klein, dat kunnen wij niet genoeg zeggen. Begin in uw familie, begin in uw straat en in uw wijk. Ga elkaar weer echt zien, probeer weer echt te luisteren naar elkaar.

Probeer te luisteren, te voelen. Probeer uw eigen emoties te voelen en dat is erg moeilijk want emoties doen pijn, alsof u pijn op pijn opstapelt bij uzelf. Al vanaf heel klein kindje, totdat u volwassen bent. En het hoeft niet altijd een grote pijn te zijn, het kan ook die lievelings pop zijn die stukgemaakt, getrapt, of weggegooid wordt. Als u blijft stapelen met de emotionele pijn, probeer het te verwerken en heb er geen angst voor. Want uiteindelijk zal u zich steeds onprettiger voelen. Als u het niet alleen kan, zoek dan iemand die u er bij kan helpen.

Daarom zijn de gesprekken na de channelingen zo belangrijk, men durft open tegen elkaar te zijn. Men durft elkaar advies te geven, men durft zichzelf in zwakheid te laten zien, en dit is van ons een grote wens, die op dat moment vervuld wordt. Dan durven de andere zichzelf ook te uiten hoe zij zich voelen.

Dan krijg je hele mooie gesprekken waar u veel van kan leren en kunt u tijdens die gesprekken misschien ook nog wat verwerken van uw pijn zodat u weer wat sterker wordt, zodat u met een iets legere rugzak weer naar huis gaat. Tot op een gegeven moment de rugzak leeg is. En u met uw armen wijd weer kan gaan staan voor de mensen die uw hulp zo dringend nodig hebben.

Raphaël en Isoritas