De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 27 april 2017

Betekent Ascentie Dat Ik Moet Sterven? / 23 April 2017 / Marcia Martin, Med.


Betekent Ascentie Dat Ik Moet Sterven?
23 April 2017 / Marcia Martin, Med.

Liefste harten, dit is een geweldige vraag die een reflectie draagt maar om die te beantwoorden met waarheid moeten jullie het concept begrijpen van dood vanuit een spiritueel perspectief. Alles is energie, inclusief jij in de stoffelijke vorm; omdat energie niet kan worden vernietigd maar louter van vorm verandert en door jullie idee van dood als een eindpunt te zien, is een vals/verkeerd punt. Als de dood van het stoffelijke lichaam gebeurt, neemt de energie vorm aan van het energetische. Met andere woorden het stoffelijke houdt op te zijn zoals jullie dat kenden en in plaats van terug te keren naar een vorm die geheel energetisch is. Het wezen dat jullie kenden als de stoffelijke persoon is niet opgehouden te zijn maar de stoffelijke bevatting die in die energie was gehuisd is wel gestopt.

Daarom is er geen eindpunt als de dood gebeurt maar is er een overdracht van energie vanuit de stoffelijke vorm naar de energetische vorm. Alles dat het wezen samenstelt in hun stoffelijke vorm bestaat nog omdat de energie niet kan sterven maar de bevatter die de energie bevat is van vorm veranderd naar een schijnbare soliede vorm die je kunt aanraken en zien tot een energetische vorm waar je toegang toe krijgt met je etherische zintuigen. Jullie hebben allemaal het vermogen om je etherische zintuigen te gebruiken maar niet iedereen van jullie heeft het werk gedaan dat nodig is om in staat te zijn die zintuigen te gebruiken tot op het punt waar je vrijelijk kunt communiceren met het etherische rijk. Als deze zintuigen niet zijn ontwikkeld neem je waar dat de persoon die gehuisd was in een stoffelijke lichaam is gestorven en die is niet langer toegankelijk voor jullie. Terwijl ze in waarheid louter zijn veranderd van vorm en nog verblijven in hun vormeloze, energetische staat. Als jullie eenmaal begrijpen dat niets stopt te bestaan maar eerder van vorm verandert ben je klaar te begrijpen waarom overgaan van dit dichte stoffelijk lichaam naar het hogere energetische veld van het spirituele rijk geen stoffelijke dood nodig heeft (eind) maar wel transformatie nodig heeft (verandering).

Het avontuur om een stoffelijke vorm aan te nemen heeft nodig dat je loslaat wat je weet en accepteert terwijl je in de energetische staat bent. Deze staat van vergeetachtigheid is nodig zodat je aanwezig zult zijn in het stoffelijke en niet smacht naar de moeiteloosheid van het energetische. Je draagt zelf je lessen aan die je wilt begrijpen in enig gegeven stoffelijk leven. Om het meest te halen uit de stoffelijke ervaring is het nodig te geloven dat je bent afgescheiden. Deze illusie van afscheiding van de bron drijft je naar een vraag om je te her-verbinden en duwt je naar de uitdagingen die je hebt neergezet voor je, vóór dit leven. Het dwingt je om dieper te graven en te onderzoeken wat je af houdt, waardeert wat je vooruit dringt en eert de unieke aspecten die jou JOU maken. Als je tot het punt komt in je reis waar je echt onder de oppervlakte graaft, vertegenwoordigd door de stof, dan begin je de reis waar transformatie en groei gebeurt. Deze periode van groei staat bekend als ascentie en voor velen van jullie is dat gekomen om als dood (een eindpunt) te voelen. Als jullie dieper graven in de verbinding die je deelt met iedereen, begin je de dood te ervaren van oude ideeën, je vraagt je af wat geloof voor je betekent en je zoekt een zuiverder manier van met je zelf te communiceren en met anderen.

Omdat het stoffelijke solide lijkt, veroorzaakt dit het geloof dat het niet te veranderen is en je begint opinies te vormen of oordelen over je wereld die ook solide schijnt te zijn en onveranderlijk, alles met de bedoeling van onderzoek. Jullie kunnen niet groeien of evolueren behalve als je een beginpunt bent begonnen om er tegen te duwen. Een idee dat niet langer meer werkzaam schijnt te zijn als je eenmaal geconfronteerd wordt met een uitdaging die zijn bestaan bedreigt. Daarom als je je waagt in een queeste van het spirituele dan zijn er delen van je geloofsstelsel die de dood zal beleven (een eindpunt) maar omdat alles energie is zullen die geloofsstelsels niet stoppen maar door ze te veranderen van vorm (transformeren) dus ben je in staat om in het collectieve bewustzijn, het denken van God toe te treden waar alle waarheid is opgeslagen. De bedoeling van het leven (je reis) is om te onderzoeken wat werkt en wat niet werkt. Om los te laten wat je verder van je verbinding af brengt van waarheid en om je dichterbij te trekken naar dat wat je heel of compleet laat voelen, het Hart van God. De bedoeling van het leven is niet om je bitter en bang achter te laten, maar zoals met alles, je hebt de vrije wil en je moet voor jezelf kiezen. Noch de keuze is slecht of goed omdat beide voorzien in een waardevolle leer ervaring, maar het je dichterbij je bron trekken zal je uiteindelijk laten beter voelen, meer gegrond en meer veilig.

Alhoewel het misschien vreemd kan schijnen dat het uitreiken naar het ongeziene wat je veiligheid brengt, moeten jullie begrijpen dat je in de waarheid gaat van je wezen en het is deze zin van juistheid die met zich brengt de zin van veiligheid wat materiële bezittingen je niet kunnen brengen. Deel van het proces is het loslaten van je afhankelijkheid van de stoffelijke wereld voor je veiligheid en dit kan resulteren in een dood (eindpunt) van het leven zoals je dat heden beleeft. Vrienden, mede-werkers, zelfs familie kunnen er niets van begrijpen dat je wens om niet langer deel te nemen aan oordelen, kritiek en het gedrag van ‘eerst ik’ wat je eerste ‘go’ programma was. Je kunt hen onprettig laten voelen en ze kunnen je niet langer insluiten in hun kring. Dit kan als ‘alleenheid’ ervaren worden, maar voel je niet bedrogen, in plaats hiervan is het een gelegenheid om dieper te gaan in wie jij bent, ontdek de eenheid die alle wezen verbindt en versterk je communicatie met God. Als de afleidingen worden afgebroken wordt het spirituele overheersend en de verandering of transformatie wordt een natuurlijke ontvouwing. Deze transformatie is een natuurlijk deel van het leven. Het is een vitaal deel van je groei en moet niet worden gevreesd. Jullie zijn niet plotseling een sociale paria geworden, je bent gewoon in een innerlijke orbit gegaan die langs de bron cirkelt. In plaats van het vastzitten aan oude gewoonten en oude vrienden uit vrees, transformeer je je door dieper te duiken in de studie van de rijkheid van de spirituele wereld en om te genieten van de reis. Jullie sterven niet, lieve mensen, jullie worden.


Spirituele Hart Healing met Marcia Martin M Ed, De Hart Healer, biedt je een doorbraak aan in een zachte transformatie. Ik gebruik mijn eigen methode: De Spirituele Healing Techniek, Ik leid je in het binnengaan van de herinneringen van het hart dat jullie gevangen houdt. Door het weghalen van het onbewuste programma die in de achtergrond loopt en die je leven saboteert beleef je ware vrijheid.

Mijn programma richt zich op het energetische hart centrum waar elke emotionele herinnering met zijn triggers zijn opgeslagen. Als deze herinneringen eenmaal zijn opgeruimd en geheeld ben je in staat om je leven te leven met jullie voorwaarden, als je authentieke zelf, bekrachtigd om je leven te leven met de bedoeling als de persoon waarvoor je hier kwam te zijn.

Door het duister in te gaan dat bestaat in het onbewuste en in het hart, verlicht ik en transformeer je je leven. Healing door het hart, het meest krachtige centrum in het menselijk lichaam stelt je in staat om de totale transformatie te beleven die je gezocht hebt.

Ik bied een presenteerbare 30 minuten consult aan zodat ik kan leren over jouw situatie en jij je elke vraag kunt stellen die je hebt betreffende mijn werk.

Heal je hart, transformeer je leven!

Ik kan bereikt worden via e-mail op illuminateandtransform@gmail.com

Vertaald: winnyd@stralendetoekomst.nl