Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 27 april 2017

Benjamin Fulford: We moeten allemaal aandringen om er zeker van te zijn dat de criminele VS gezamenlijke regering op 1 mei wordt opgeheven./ 24 april 2017

We moeten allemaal aandringen om er zeker van te zijn dat de criminele VS gezamenlijke regering op 1 mei wordt opgeheven.
24 april 2017 / BenjaminFulford

Hoewel de harde werkelijkheid me geleerd heeft me niet vast te pinnen aan speciale datums zeggen onafhankelijke bronnen me allemaal dat er iets groots misschien gaat gebeuren op 1 mei. In de gezamenlijke media propaganda is dit de dag dat er een opheffen van de gezamenlijke regering van de VS zal plaatsvinden tenzij het schuldenplafond wordt verhoogd.


Het is ook de dag waarop wordt verwacht dat Puerto Rico, een exclusieve dochter in het bezit van de VS gezamenlijke regering, failliet zal gaan.


Bronnen bij de CIA, de gnostische Illuminatie, geheime diensten van het Japanse leger en het Pentagon zeggen dat dit de dag is wanneer de wereld een kans om te vechten heeft om de VS gezamenlijke regering permanent te sluiten en de Republiek van de Verenigde Staten van Amerika, beter bekend als “de gold ole USA (de gouden verbinding van de USA)”te herstellen.

De White Dragon Society lobbyt bij de belangrijkste crediteuren van VS gezamenlijke regering, Japan en China, om de gezamenlijke regering geen uitstel meer te geven zolang ze onder de Khazariaanse maffia controle blijven. Er wordt hen verteld dat de gecontroleerde omverwerping van de VS gezamenlijke regering een einde zal maken aan de financiering van eindeloze oorlogen, Daesh, valse vlag terrorisme, de verspreiding van bio wapens enz., enz.


De Khazariaanse maffia is in de recente dagen toen de tijdslimiet van faillissement opdoemde geworden wat alleen kan worden beschreven als institutioneel krankzinnig. Recente pogingen om de Derde Wereldoorlog te beginnen in Syrië en Noord Korea worden opgevolgd door herhaaldelijke dreigingen van nucleaire en bio-terreur en dergelijke krankzinnigheid zal zonder twijfel door gaan totdat ze permanent buiten spel worden gezet.

Het is geen toeval dat een nieuw hoofd van de Knights of Malta (de ridders van Malta) gekozen zal worden op 29 april, net voor de deadline van het VS Gezamenlijke bestuur. De Grootmeester van de orde, Matthew Festing werd recent ontslagen door de paus ogenschijnlijk tijdens een dispuut over condooms.


Echter, bronnen bij de geheime dienst van het Japanse leger, de Italiaanse P2 Vrijmetselaars en M16 bevestigen allemaal dat de fascistische factie van de Knights of Malta, geleid door Festing, diep betrokken was bij de tsunami aanval van 11 maart 2011en de nucleaire terreur aanval op Japan. De zelf beschreven Satanist Leo Zagami, die deze schrijver e-mail bedreigingen stuurde dat Japan gezonken zou worden naar de zeebodem onmiddellijk na Fukushima, hij claimde ook de leider van de Knights of Malta te zijn.

Als een aanvullende aantekening, een vriend bracht recent een bezoek aan Fukushima met een Geigerteller en was niet in staat om iets anders te registreren dan normale achtergrond straling.


In ieder geval, De Knights of Malta, ogenschijnlijk een liefdadigheidsinstelling, zijn de oudste militaire orde in de Katholieke Kerk en de fascistische factie van die orde is in het geheim verantwoordelijk voor het controleren van de wereldleiders door een combinatie van omkopen, bedreiging en moord. Met andere woorden, ze zijn een van de belangrijkste wapens voor het in stand houden van de geheime wereldregering. Ze hebben ook sterke invloed uitgeoefend over het leger van de VS, vele top legerfunctionarissen zijn Knights of Malta.

Dus, een verkiezing waarbij 60 knights betrokken zijn zullen in feite een doorslaggevende invloed hebben op de toekomst van de planeet, vooral voor de USA.

In een verband houdende ontwikkeling, nam internationaal vluchteling Henry Kissinger vorige week contact op met de White Dragon Society om mee te delen dat hij lange tijd geleden zijn banden had verbroken met David Rockefeller omdat Rockefeller hem publiekelijk vernederd had.

Transcript

Bronnen in de CSIS die beweren boodschappers te zijn voor Kissinger, beweren dat Rockefeller Kissinger herhaaldelijk thee liet serveren en liet acteren als ober tegenover hoogwaardigheidbekleders van de wereld.

Echter Kissinger werd gevangen door de KGB in 1960, gemarteld en veranderd in een KGB agent onder de code naam Bor, voordat hij het kabinet van President Richard Nixon in ging, beweren deze bronnen. Ook beweren deze bronnen dat Kissinger sinds die tijd niet echt voor Rockefeller werkte. De nu meesterloze Kissinger beweert dat hij nu samen met de Rothschilds een campagne promoot om enorme sommen geld vrij te krijgen om de planeet te helpen. Beweren deze bronnen plotseling.

Het lijkt erop dat de WDS aanbeveling om vuurkracht te concentreren op de CISIs, een belangrijke zenuw heeft geraakt. We zullen zien of er iets gebeurt op 1 mei, zoals deze mensen beloven. Echter, als een algemene regel moeten we deze slangen nooit vertrouwen, dus reken er niet op dat ze plotseling hun bedoelingen op een zekere datum zullen veranderen. We moeten de aanval blijven opvoeren totdat ze een stap opzij doen.

Tot op dit moment, is het niets waard dat George Bush Senior zichzelf liet opnemen in een ziekenhuis om vorige week zijn arrestatie te vermijden. Dit gebeurde op ongeveer dezelfde tijd dat voormalig President Barack Obama voorwaardelijk werd vrijgelaten in Chicago nadat hij alles er uit flapte wat hij wist over de Bush/Clinton drugs operaties. Met David Rockefeller, kwaadwillende Paus en anderen omver geworpen, is Bush de laatste grote dominosteen die staat. Laten we zien hoe lang hij het vol houdt, zeggen ook Pentagon bronnen.

Het is geen toeval dat de Chinese President Xi Jinping stopte bij Alaska en een ontmoeting had met de gouverneur op zijn weg terug van de Trump topconferentie op 7 april na de Syrische Tomahawk aanval en toen Russische bommenwerpers van de 17e tot de 20e april druk in de weer waren met Alaska, en misschien door gaan met dit te doen. De boodschap lijkt te zijn dat het vasteland van de VS niet onkwetsbaar is voor een gezamenlijke Russische/Chinese invasie via Alaska.


In ieder geval, deze acties zullen belangrijker zijn dan bijvoorbeeld de uitgebreid bekeken Franse presidentiële verkiezingen. In deze verkiezing, won Emmanuel Macron, een 39 jarige Rothschild bankier waarvan niemand ooit had gehoord totdat hij recentelijk zogenaamd de eerste ronde won. Echter, CIA bronnen beweren dat de Franse presidentiële verkiezingen zeker zijn gemanipuleerd. Ze wijzen erop dat Macron nog nooit gekozen is voor een publieke functie en zeer onpopulair was. Het verslag via de onderstaande link geeft aan dat hij enkele jaren heeft doorgebracht als minister van economie onder François Hollande, waar hij een arbeidswet heeft voorgesteld die zijn naam draagt welke honderdduizenden protesten ertegen opriep en die erdoor gedrukt moest worden via een decreet van de Senaat, en met een meer afgezwakt manifest dan zijn persoonlijke.


Of Macron wel of niet zal worden toegestaan om de verkiezing te stelen op 7 mei en dat hij president van Frankrijk zal worden, zo dus de afhankelijkheid van de euro verlengend na wat er in de VS gebeurd op 1 mei. De Khazariaanse maffia zet alle zeilen bij om te proberen de controle over deze planeet te behouden.

Echter de Khazariaanse maffiaknechten op hun plaats houden in het westen zal niet genoeg zijn terwijl Azië nu het meeste van het geld in de wereld controleert Vaticaan dienaar en VS Vice President Mike Pence, was vorige week in Azië om te proberen financiering op te trommelen voor zijn gezamenlijke regering meesters. In Zuid Korea faalde hij om zijn handen te leggen op enig goud dus uitte hij lege bedreigingen tegen Noord Korea en vluchtte hij weg naar Japan, zeggen Japanse militaire geheime dienst bronnen.

In Japan, vroeg hij volgens meerdere bronnen in de Japanse regering om geld en werd hem dit geweigerd, dus vertelde hij de Japanse Eerste Minister Shinzo Abe dat hij ontslag moet nemen in juni en een algemene verkiezing moet houden of anders wordt hij gearresteerd. Op dit moment gaat de Japanse gevestigde orde mee met dit terwijl het wacht om te zien hoe de globale strijd die boven hun hoofden raast zal eindigen. Toen richtte Pence zich tot Indonesië waar hij een ontmoeting had met enkele van de meest onsmakelijke personen uit de wereld, zeggen bronnen in Indonesië. Een Reuters krantenkop beschrijft Pence bezoek als een zakelijk succes waarbij hij een goede deal deed met een waarde van $10 miljard.


In feite, hoewel Pence Federale Reserve Raad fiat dollars uitdeelde in een poging om de controle over Indonesië te herwinnen via een paar erg onaangename marionetten, zijn bronnen bij de geheime dienst van het Chinese leger en in de CIA het over eens.
Dit werd gezien in de verkiezing in verschillende vuile truckjes zegt Anies Baswedan, gouverneur van de hoofdstad Jakarta.


De overwinningstoespraak gehouden door de vervanger van Baswedan, niemand minder dan Prabowo Subianto, de voormalige schoonzoon van massa moordende voormalig Indonesisch dictator Suharto. Subianto is de keus van de Khazariaanse maffia om de zittende Jokowi als President van Indonesië te vervangen, zijn bronnen het over eens.

Subianto werd gevangen genomen door Oost Timor rebellen in het vroege jaar 1990 en zijn speciale strijdkrachten hebben honderden ongewapende dorpelingen afgeslacht volgens een bron dicht bij Subianto. De bronnen zeggen dat de rebellen hem hebben gecastreerd als straf, dat is waarom Subianto later scheidde van Suharto’s dochter, volgens deze bron.

Nu komt hij opdagen met schijnbaar onbeperkte fondsen hand in hand werkend met Daesh huurlingen die proberen de erg populaire regering van Jokowi te destabiliseren. Het werkelijke doel natuurlijk is om weer opnieuw een Khazariaans marionetten regiem te vestigen in Indonesië zo dat de Khazarianen hun handen kunnen leggen op wat van het goud om zo de controle over de wereldfinanciën in tact te houden, zeggen WDS bronnen in Indonesië.

Er zijn ook wat nieuwe ontwikkelingen in het Midden Oosten volgend op het bezoek aan de regio, vorige week van VS secretaris generaal van defensie, James Mattis. Eerst ging Mattis naar Israël waar hij de Israëliërs vertelde om te vertrekken uit de Golan Hoogte en te stoppen met bombardementen op Syrië, beweren bronnen bij de Mossad. Hij vertelde hen dat het leger van de VS samen met Egypte alleen zouden helpen om Daesh huurlingen te verwijderen die opereren op het Sinaï Schiereiland, gingen de bronnen verder.

Pentagon bronnen zeggen dat in Saudi Arabië, Mattis riep om ONU om in te breken in de Jemen oorlog omdat het leger van de VS zijn activiteiten daar wilde verminderen. Het leger van de VS heeft daar gevochten om de Saudi’s te helpen maar alleen omdat ze Saudische olie nodig hebben voor hun verschillende machines, zeggen de bronnen. Deze olie is nu beloofd aan hen zelfs wanneer ze stoppen met steun aan het Saudische regiem zeggen WDS bronnen.

Ook stuurde een paniekerige Koning Salman zijn jongere zoon als ambassadeur naar de USA om af te rekenen met processen over 911 en andere zaken daar, de Pentagon bronnen merken op dat de Saudische Koninklijke familie net als de Japanse en Britse Koninklijke families weten dat er een vacuüm is aan de top van de wereld macht structuur en dat hun lot af hangt van hoe dit wordt opgevuld.

In een laatste aantekening, 61 jaar oude VS top Generaal Joseph Dunford, rende de Boston Marathon op 17 april in vier uur en 50 minuten. Dit is een boodschap aan alle patriotten om Amerika terug te pakken op Patriot’s Day, zeggen bronnen bij het Pentagon.Vertaling: Lia
Benjamin Fulford update:
Kim Jong Un en familie zullen politiek asiel aan te vragen in Vladivostok, Rusland

Dinsdag 25 april 2017

Noord-Koreaanse dictator Kim Jong Un en zijn familie zullen politiek asiel aanvragen in Rusland op of rond 8 mei, net voor de Zuid-Koreaanse presidentsverkiezingen, volgens bronnen in de Japanse militaire inlichtingendienst.


Dit is het besluit dat overeen gekomen is in de geheime besprekingen tussen de regeringen van Rusland, China en de VS onder auspiciën van de CSIS, zeggen de bronnen.

Dit zal de weg effenen voor Kim Han Sol, de zoon van Kim Il Sung's oudere broer Kim Jong Nam, om de nieuwe leider van Noord-Korea te worden, zeggen de bronnen. Dit zal worden gevolgd door de hereniging van het Koreaanse schiereiland, zeggen ze. Het is echter nog niet duidelijk of de Kim Han Sol, die CSIS van plan is in de macht te plaatsen, de echte of de valse zal zijn die onlangs verscheen op een  internet video, zeggen de bronnen.

Deze informatie is niet onafhankelijk bevestigd, maar weerspiegelt de door het CSIS beoogde scenario. 


Vertaald door wakkeremensen.blogspot.nl