Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 5 april 2017

Benjamin Fulford: VS en Japan bevinden zicht dicht bij een burgeroorlog terwijl ............. / 3 april 2017

VS en Japan bevinden zicht dicht bij een burgeroorlog terwijl Rockefeller dood het machtsvacuüm verlaat
3 april 2017 / Benjamin Fulford

Het machtsvacuüm ontstaan door de dood van David Rockefeller heeft een situatie geschapen die, als hij niet wordt afgezwakt, zal leiden naar een burgeroorlog in de VS en Japan, beweren CIA, Pentagon en Japanse militaire geheime dienst bronnen. De situatie heeft het punt bereikt waarop het VS leger misschien opmarcheert naar Washington DC om strijd te leveren met de drugsdealende factie van de CIA, Federale Reserve Raad knechtjes politici en hun gehuurde geweren, zeggen de bronnen.

Ondertussen bevindt zich in Japan de splitsing tussen door de VS gecontroleerde strijdkrachten gevestigd rondom de marionetten regering in Tokyo en de nationalistische en aan Noord Korea verbonden strijdkrachten die het sterkst zijn in de Osaka regio, zeggen Japanse militaire geheime dienst bronnen.

De de-facto troonsafstand van de Japanse Keizer Akihito heeft een machtsstrijd doen ontstaan om de Japanse troon, zeggen bronnen bij de rechter vleugel dicht bij de keizerlijke familie. Het Japanse rechter vleugel blok is in beroering gegooid over onthullingen waarin werd beweerd dat Akihito niet de echte zoon was van Keizer Hirohito en dat hij een proxy was voor David Rockefeller, zeggen ze. Dat is waarom een enorme strijd voortwoedt over de opvolging waarbij een groep Kroonprins Naruhito naar voren wil schuiven en andere facties aandringen op een vervanging voor de buitenlands beïnvloedde Keizerlijke familie dat sinds Meiji tijden heeft geregeerd, zeggen de bronnen. De Three legged crow (driebenige kraai) een geheim genootschap met een basis in Tyoto, samen met de Nichiren Boeddhistische secte, de Taiwanese en de Noord Koreanen dringen aan op zo een fundamentele verandering, zeggen ze. Een kandidaat die ze naar voren schuiven is Naoshi Onodera, een rivaliserend eiser van de troon, voegen de bronnen toe.

https://kauilapele.wordpress.com/2012/03/19/benjamin-fulford-3-20-12-rival-emperor-stakes-claim-to-japanese-throne-shows-evidence-he-is-the-real-deal-the-10-commandments-were-given-to-his-ancestors-by-celestial-beings/


De gevestigde orde in Tokyo achter de huidige keizerlijke familie maakt zich ook zorgen over Prins Naruhito, zeggen de bronnen. Zijn vrouw, Prinses Masako, is een lid van de Sokka Gakkai Boeddhistische sekte en wegens die reden weigert ze om deel te nemen aan de Shinto ceremonieën welke een essentieel deel uitmaken van een Keizerlijke baan in Japan, zeggen ze. Masako is ook de dochter van Hisashi Owada, een Rockefeller maatje, merken ze op. Echter de huidige gevestigde orde is nog steeds bereid om in zee te gaan met Naruhito als hij belooft om de verschillende Shinto ceremoniën uit te voeren zonder Masako aan zijn zijde. zeggen ze. Anders zouden ze op zoek gaan naar een opvolger binnen de huidig regerende familie, vermoedelijk Prins Fumihito wie een zoon heeft en erfgenaam, zeggen ze. De groep die aandringt om de huidige familie aan de macht te houden heeft ook als argument dat het instituut en niet de echte bloedlijn  belangrijk is.

De Japanse politicus Ichiro Ozawa, heeft op zijn beurt, rondgereisd in Azië terwijl hij zei dat Henry Kissinger hem heeft ingezalfd en dat wanneer Naruhito eenmaal de troon heeft ingenomen hij Maleisië, Noord Korea, Zuid Korea en Japan zal verenigen in een enkel land dat onder zijn controle staat, beweren bronnen uit de Japanse rechter vleugel. Wat Ozawa en de Japanse oude gevestigde orde slaven politici falen zich te realiseren is dat Kissinger geen macht heeft en dat ze allemaal zijn voorbestemd te eindigen in de prullenbak van de geschiedenis.

Noord Koreaanse sterke man Kim Jong Un, verkeert ondertussen in zo veel angst over de situatie dat hij permanent high is op amfetamines en dat hij elke nacht op een andere locatie slaapt ongerust over het feit dat hij zal worden uitgeschakeld door VS drones, beweren bronnen bij de Japanse militaire geheime dienst.

Traditionalisten zeggen ondertussen dat er een behoefte is om terug te keren naar de manier waarop dingen waren voordat Westerse imperialisten Japan in de 19e eeuw veranderden in een geheime kolonie. Ze willen volledige onafhankelijkheid van Westerse invloed voor hun regio, beweren Aziatische geheime dienstbronnen. Dit is iets wat de CIA en het leger van de VS waarschijnlijk niet zullen accepteren.

In ieder geval, heeft de geheimzinnige strijd over de Japanse keizerlijke familie  wereldwijde gevolgen. Blijkbaar had tijdens de hoogtijdagen van het bestaande financiële systeem, de vertegenwoordiger van de oudste keizerlijke lijn het laatste zegel dat gebruikt werd voor toestemming voor het maken van nieuw geld, beweren keizerlijke familie bronnen.

Nu dat David Rockefeller en zijn keizerlijke proxy buiten beeld zijn heeft de chaos die samen gaat met de instorting van de naoorlogse orde met Rockefeller aan de leiding een punt bereikt waarop voormalig VS President Barack Obama gearresteerd is door de militaire politie van de VS, beweren Pentagon en Japanse MI bronnen. Obama’s zogenaamde black house of anti Trump hoofdkwartier werd ook in brand gestoken, zeggen de bronnen. Obama begon na zijn arrestatie de namen te noemen van zijn bazen in de drugshandelende factie van de CIA, zeggen de bronnen. Als een gevolg hiervan werd een vliegtuig dat Afghaanse heroïne en Noord Koreaanse amfetamines bevatte in beslag genomen op Argyle Internationaal Airport op St. Vincent en de Grenadines in de Caraïben, zeggen de bronnen. Het geld bijeengebracht door deze drugsvlucht was bedoeld om gebruikt te worden de operaties van Daesh (voormalig bekend als ISIS) te financieren, zeggen de bronnen. Deze in beslagname wordt gevolgd door de vangst van een aan Obama gelinkt schip dat 4,2 ton cocaïne bevatte, merken de bronnen op.


Sinds de aanhouding van Obama, hebben de autoriteiten systematisch drugsverschepingen naar de VS onderschept. Vorige week werd 16 ton cocaïne in beslag genomen en een belangrijk heroïnenetwerk werd opgerold.

http://www.foxnews.com/us/2017/03/31/drug-seizure-bonanza-newest-coast-guard-cutter-has-banner-week-busts.html

http://abc7ny.com/news/mugshots-nypd-busts-massive-drug-ring-involving-new-fentanyl/1824452/


De door Obama verschafte informatie over het door drugsgeld gefinancierde Daesh huurlingen leger heeft ook geleid naar acties van het VS leger in Jemen, Somalië, Nigeria en Libië, zeggen Pentagon bronnen.

Donald Trump lijkt ook te hebben laten zien dat hij gereed is om actie te ondernemen tegen de farmaceutische bedrijven net als met een tweet waarbij hij wereld autisme dag ondersteund. Het gerucht gaat dat zijn zoon Barron autistisch is geworden nadat hij een besmet vaccin had gekregen.

De VS administratie signaleert ook een doorbraak met de Khazarianen doordat Trump de ontmoeting in maart heeft geboycot van de AIPAC lobby, zeggen Pentagon bronnen.

De Rothschild Khazariaanse factie leed ook een erg belangrijke nederlaag toen hun plan om de Londense aandelenmarkt met de Deutsche Borse (Beurs) samen te voegen door de EU teniet werd gedaan, zeggen bronnen bij het Pentagon.

Dit verlies van zowel Rothschild als Rockefeller plus Bush/Clinton macht betekent dat controle over de apex van de huidige VS dollar/Euro/Yen en het Westerse financiële systeem op handen is. In theorie, met de juiste mensen aan de macht, een nieuwe Keizer onder het huidige Westerse financiële systeem zou de uitgave van biljoenen of biljarden dollars kunnen uitvaardigen om het nieuwe tijdperk te financieren, zijn meerdere bronnen het over eens.

De Vrijmetselarij wiens wereldwijde netwerk dit oude systeem ondersteunt, koos Ralph Cosa van de Jezuïeten. Wat de Jezuïeten en het Vaticaan verbindt met CSIS https://www.csis.org/people/ralph-cossa als hun nieuwe Grand Master van 25 maart, zeiden de bronnen uit de Japanse keizerlijke familie.

Het is nog steeds onduidelijk wat de Grand Master zal gaan doen maar we zullen proberen contact met hem te leggen en proberen meer informatie te ontdekken voor onze lezers. We veronderstellen dat er vrede in de wereld zal zijn en het begin van een gouden tijdperk.

Het is onnodig te zeggen dat meer en meer mensen in de wereld zich bewust zijn van de aard van het huidige financiële systeem en ze vragen zich af of het gemoderniseerd en transparanter moet worden in het zicht van democratische controle. Sinds het financiële systeem de werkelijke bron van macht is op deze planeet, is de strijd voor de controle erover noodzakelijkerwijs een strijd om de planeet Aarde en de levende wezens en hun natuur.

De Amerikanen verzamelen zich achter het leger van de VS en Donald Trump zou de Federale Reserve Raad nationaliseren en onder controle brengen van democratisch gekozen ambtenaren.

Echter, sinds de VS failliet is, als Trump de Federale Reserve Raad nationaliseert zonder VS geldschieters te raadplegen ( voornamelijk China en Japan), dan zou dit het slechtste scenario betekenen dat leidt naar een stoppen van handel met de VS en het te laat betalen van salarissen van de strijdkrachten van de VS die staan opgesteld in de hele wereld. Dit zou uiteindelijk leiden tot oorlog, de dood van 90% van de mensheid en de vernietiging van de noordelijke hemisfeer.

Dat is waarom er zo veel op spel staat op het hoogtepunt van deze week tussen President Donald Trump en de Chinese President Xi Jinping.

Pentagon ambtenaren zeggen dat “Trump zijn vleugels heeft laten trimmen” voor het hoogtepunt “ doordat zijn zoon Jared Kushner werd gedwongen om de deal van $ 400 miljoen met de Chinese verzekeraar Anbang te laten mislukken, een zaak van nationale veiligheid, waarbij werd gevreesd dat dit zal veranderen in Chinees bezit.”

Bronnen uit de Chinese geheime gemeenschap geven toe dat de Chinezen een fortuin hebben geïnvesteerd in het Bureau Hillary Clinton en dat ze erg teleurgesteld waren toen ze verloor, het lijkt erop dat ze nu proberen in te lopen bij de keuze van de mensen en de Trump administratie. Tot op heden zei een Chinese industrieel dat de Chinezen de constructie van vele productiecentra gaan aanbieden in de Verenigde Staten, met de bedoeling om hun relaties te verbeteren met het Trump regiem.

In ieder geval hebben, Patriarca Kiril, Koningin Elizabeth, Paus Francis, de populist Trump, samen met de oudere Aziaten, nu de gelegenheid om het naoorlogse systeem radicaal te verbeteren. Dit zou het mogelijk maken om voor eens en altijd een einde te maken aan terrorisme en genocidale activiteiten van de Khazariaanse maffia aanbidders van Satan.

Bovendien, als er een overeenkomst is bereikt kunnen er niet triljoenen maar quadriljoenen dollars (yuan enz.) beschikbaar komen om een enorme investering te financieren van een campagne om een einde te maken aan armoede, vernietiging van het milieu te stoppen en de mensheid op te zetten voor een exponentiële expansie in het universum in harmonie met de natuur.

Enorme investeringen kunnen worden gedaan om onsterfelijkheid mogelijk te maken voor iedereen die dit wenst. We kunnen letterlijk deze aarde transformeren in de hemel, als een overeenkomst is bereikt over een gouden eeuw van vrede.


Vertaling: Lia