De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 2 april 2017

Ashtar On The Road: Ashtar: Zie jezelf als Goddelijk Wezen en GEBRUIK je GESCHENKEN!!! / 28 maart 2017 / Susan Leland

  

Ashtar:
Zie jezelf als Goddelijk Wezen en GEBRUIK je GESCHENKEN!!!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
28 maart 2017 / Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefde Familie! Wij zijn samen met jullie in zeer Hoge Vibraties – wij vragen jullie om dit gewoon te voelen en je harten nog verder te openen om Vreugde binnen te laten. WANT DIT IS ECHT DE TIJD WAARVOOR WIJ ZOUDEN KUNNEN ZEGGEN DAT JULLIE HIER ZIJN GEKOMEN, OM MEE TE DOEN, WAAR JULLIE OP HEBBEN GEWACHT!!!

Wij weten – en wij willen jullie feliciteren omdat jullie hier zijn en wij begrijpen dat jullie  - enkelen van jullie zeker – misschien de grootste uitdagingen op je hebben genomen die jullie ooit in je levens zijn tegengekomen – of dat jullie hen nu voelen! Jullie voelen ook uitdagingen uit andere levens die zich zo diep in jullie wezen hebben genesteld dat jullie nu pas beginnen aan – wat jullie de binnenste lagen van de ui zouden noemen, om te ontdekken en natuurlijk te laten gaan, vrijlaten, reinigen en transformeren wat er ook is achtergebleven dat niet van Liefde is, dat niet van Vreugde is en dat jullie niet verheft, jullie niet brengt naar de Hogere Vibraties. Wij zijn dus hier om jullie hierbij te helpen! In het Ashtar Commando hebben wij natuurlijk een boel verschillende activiteiten en projecten te doen. Maar ons doel om hier bij jullie in deze Ashtar on the Road-familie te zijn is allereerst voor hetgeen waar jullie over hebben gehoord en over hebben gesproken: Liefde, Compassie, Vergeving en het is hierdoor dat jullie een staat bereiken waarin jullie dankbaarheid voelen voor alles dat jullie hebben ervaren, voor alles dat er ooit op de planeet Aarde – en verder – gebeurde en jullie kunnen over al deze dingen vol Vreugde zijn!!! Maar het is een proces. Het is niet makkelijk.


Zoals jullie weten is NESARA meer dan een vrijmaken van financiële valuta die gedekt wordt door goud. Het is de weg naar de Gouden Eeuw, te scheppen, of laat ik zeggen, jullie in staat te stellen om welke manier van leven dan ook te scheppen die jullie voor jezelf verlangen omdat het gaat om het leven van de manieren van leven die vrij zijn van welke driedimensionale programma’s dan ook, slavernij, verstrikking, zorgen, angsten, stress, etc. etc. die jullie hebben ervaren.

HET GAAT EROM JULLIE IN STAAT TE STELLEN OM NOG HOGER TE GAAN, OM NOG MEER VREUGDE TE HEBBEN OM NOG VERDER TE GAAN OP JULLIE ASCENSIEPADEN TERWIJL JULLIE ASSISTEREN BIJ HET HEROPBOUWEN VAN DE PLANEET AARDE IN DE HOGER DIMENSIONALE FREQUENTIES VAN LIEFDE!!!

Waar jullie ook voor kiezen, hoe jullie dit ook kiezen, hangt van jullie individueel af. Jullie hebben de Vrijheid om dit te doen! En jullie zullen allemaal vrij zijn van de indringende propaganda die op jullie afkomt van de belangrijkste media die nog steeds voldoende onder de controle staat van, laten wij zeggen, degenen die jullie laag in de 3d-frequenties en energieën willen houden. Weet je, zij zijn nog steeds gefocust op geweld, haat, verdeeldheid, maar jullie weten wel beter!

Waar jullie dus horen of lezen over zoiets, doe dan als de Meester-reporters en zeg: DOE ER LIEFDE OVERHEEN!!! Kijk ernaar met Compassie. Vergeef alle betrokkenen. Vergeef jezelf voor wat jullie ook gedaan kunnen hebben om deel uit te maken van deze laag-vibrerende programma’s en ga verder met Vreugde! Dans, zing en wees vol Vreugde! Dit is waar jullie geboorterecht over gaat. JULLIE ZIJN ALLEMAAL GODDELIJKE WEZENS – ja, in menselijke lichamen en wij zullen nogmaals zeggen dat wij het begrijpen! Wij kijken toe met Compassievolle Liefde voor jullie allemaal, voor alle drama’s, beproevingen, processen en trauma’s, enzovoorts, die jullie hebben ervaren.

Wij eren jullie omdat jullie deze uitdagingen op je hebben genomen! Zij zijn enorm geweest door de eonen van tijd en de levens die jullie hebben geleefd in de meer recente era’s van jullie tijd, zoals jullie die meten. Wij hebben ontzag voor jullie omdat jullie steeds maar weer in deze lichamen zijn gekomen, en steeds blauwprints voor jezelf hadden bij het binnen komen in bijna al jullie levens; ervaringen die alle soorten stress veroorzaakten, inclusief lichamelijke pijn – MAAR WIJ ZEGGEN JULLIE DAT DAAR NU EEN EINDE AAN IS GEKOMEN!!!

Het is aan jullie om de snelweg te nemen om jezelf naar een plaats te brengen waar geen pijn is, waar geen trauma is, geen stress, geen angst – en VISUALISEER DIT BIJ ELKE MOGELIJKHEID DAARTOE!!! Jullie hoeven geen urenlange meditaties te doen. Jullie kunnen gewoon een visie of visioen bij de hand hebben. Steeds als jullie een neergaande beweging opmerken in je energieën, vervang die dan door Hoge Energie, een Hoog Dimensionale visie van jezelf, levend in de Hoge Vibraties!

Maak er een gewoonte van om jezelf te zien als de Goddelijke Wezens die jullie ZIJN en deel dit PERSPECTIEF DAN MET IEDEREEN OM JE HEEN!!! Jullie hoeven niet op straat te gaan lopen en iedereen te groeten en te zeggen: “Hi, Ik ben een Goddelijk Meester! Hoe gaat het met jou?” enzovoorts. Jullie hoeven alleen maar te glimlachen. Jullie kunnen Liefde uitstralen en alles dat Liefde schept want dit is de manier om de hele planeet te helpen – en verder – omdat dit de hele wereld over gaat! ELKE GEDACHTE, ALLES WAT JULLIE ZEGGEN, ELKE HANDELING DIE JULLIE DOEN, GAAT UIT NAAR ALLE ENERGIEEN DIE OVERAL ZIJN!!!

Het gaat er dus om jezelf te zijn, ieder van jullie, als een Goddelijke Schepper, een boodschapper, een boodschapper van Liefde en van alles wat Liefde is en doet en uitdrukt. MET ANDER WOORDEN: SCHEP LIEFDE. WAT GEBEURT ER ALS JULLIE DIT DOEN? JULLIE TREKKEN LIEFDE AAN!  Als jullie je een beetje eenzaam voelen, steek je hand dan uit! Steek je hand uit naar een buurman, een vriend, een relatie of naar iemand van deze familie van Ashtar on the Road. Degenen van jullie die op onze familielijst staan hebben Goddelijke mogelijkheden om dit te doen. Nodig je gidsen uit om je te vertellen met wie je je in verbinding kunt stellen….en doe dit ook!

Dit is actief meedoen. Jullie kunnen natuurlijk ook liefde sturen naar iedereen want dat is ook een wonderbaarlijk iets om te doen! En tussen twee haakjes, ik wil jullie ook uitnodigen om Liefde te sturen naar degenen die NESARA-folders uitdelen en naar degenen die hen gaan ontvangen – op de gebeurtenis van zondag die over groenten gaat** omdat dit een andere manier is waarop wij een zondagse NESARA-meditatie doen zodat jullie hen steun kunnen brengen in jullie meditaties. Doe het en wens dat de tijd waarop jullie dit doen en inbrengen, samengaat met de hele familie van Ashtar on the Road en meedoet met het geheel, met de gehele familie van Ashtar on the Road en alle andere Lichtwerkers – met speciaal gevoel en energetische steun voor onze familieleden die "op de grond" bezig zijn, om zo te zeggen, bij deze gebeurtenis!!! Er is zoveel Liefde dat ieder van jullie het kan doen en jullie hoeven zelfs niet eens je comfortabele huizen hiervoor te verlaten. Of als jullie ergens in het verkeer zitten – in wat jullie een file noemen. Ik heb het nu niet over het moment waarop jullie rijden, ik heb het over het moment waarop jullie stilstaan en gewoon ergens rustig zitten. Als jullie een wandeling in het park maken en op een bank zitten, straal het LiefdesLicht dan naar iedereen om je heen! Onthoud dat dezelfde dingen elkaar aantrekken en dat jullie stralen de harten zullen bereiken van degenen die ervoor openstaan om de Liefde te ontvangen. En zij zullen die naar jullie terug stralen!!! ZELFS ALS ZIJ NIET EENS WETEN DAT ZIJ DIT DOEN!!! DIT MAAKT NIET UIT!!! Het is toevoegen aan de Liefdesenergieën voor de hele verdere wereld en verder – deze wereld en verder, zal ik maar zeggen. HET HELPT IEDEREEN OM HOGEROP TE KOMEN EN DIT IS WAT JULLIE HIER KWAMEN DOEN!!!

Jullie hebben jezelf naar het besef gebracht van waar ascensie over gaat. Het gaat over Thuiskomen en dit is absoluut een zeer diepgaande en wonderbaarlijke mogelijkheid voor ieder van jullie om precies te doen waarvoor jullie hier zijn gekomen en daar vreugde in te vinden. Het was niet de bedoeling dat dit moeizaam of moeilijk moet zijn. Het is bedoeld om verhogend te zijn en Vreugdevol en zeer goed te doen – wat jullie ook in je individuele wezens hebben om te bereiken op jullie eigen, persoonlijke ascensie-missies!

Als wij samen gaan, bekrachtigen wij niet alleen de groep, maar ook jullie als individuen omdat jullie de energieën opvangen van iedereen in deze familie! Ik verzeker jullie dat wij constant bij jullie zijn. Open jezelf dus om deze liefhebbende energieën te ontvangen en dan zal dit ook gebeuren!!!

Ik wil jullie herinneren aan de andere gebeurtenis die er op jullie kalender aankomt en dit is komende donderdag*** Het is een reünie voor al degenen die met Sananda de HELENDE HANDEN VAN LIEFDESLICHT bestudeerden. Jullie zullen een uitnodiging hebben ontvangen en als dit niet zo is en jullie  hebben hieraan meegedaan via mp3 of via andere sessies die hij heeft gehouden, laat deze dames dit dan weten zodat wij jullie de informatie kunnen sturen die jullie nodig hebben om met ons mee te doen.***

Dit is weer een andere mogelijkheid om de wereld te bekrachtigen met Liefde, zelfs als jullie jezelf bekrachtigen want dit is de manier waarop het werkt: ALS WIJ SAMEN WERKEN, VERHOGEN WIJ ONS SAMEN!!! Dit is de manier waarop het werkt. JULLIE GAAN GENOEG OMHOOG OM ONS TE VERWELKOMEN. Wij komen door de niveaus, of je zou kunnen zeggen: de sluiers waarvan er nog maar weinig zijn, maar hoe dan ook, hoe jullie dit ook willen zien, wij komen samen. Wij versmelten.  

WIJ WORDEN EEN ENERGIE VAN LIEFDE!!!  En dit, lieve mensen, is de manier waarop deze transformaties hun energie krijgen voor ieder van jullie!

Houd deze dingen in je hoofd. Wij zijn hier niet om deze processen, een ascensiepad, te hebben dat zo uitdagend is dat jullie het opgeven of dat jullie voelen dat het overweldigend is.

Deze binnenkomende energieën gaan allemaal over Liefde en ja, jullie kunnen soms moe zijn of zelfs symptomen van “ascenditis” hebben. Rust, ontspan en verzorg jezelf en vraag om het vredige, harmonieuze samengaan van deze energieën die door jullie energievelden heen gaan om hen in balans te brengen, te transformeren en jullie zoveel op te tillen omdat – zoals ik zojuist en al vaker heb gezegd in onze eerdere bijeenkomsten: JULLIE ZIJN GODDELIJK EN ALS GODDELIJKE MEESTERS ZIJN JULLIE VOLLEDIG CAPABEL, VOLLEDIG IN STAAT OM VOORT TE BRENGEN WAT JULLIE OP EEN BEPAALD MOMENT OOK VOORT WILLEN BRENGEN!!!

Jullie kunnen nog meer trauma’s en drama’s oproepen of jullie kunnen meer Liefde, Hoge Vibraties en Vreugde in je wezen brengen. Onthoud dit!

Jullie kunnen allemaal kiezen en jullie zijn allemaal hier omdat jullie hiervoor hebben gekozen terwijl jullie in een menselijk lichaam wonen, helemaal volgens jullie eigen Goddelijke plannen, vergezeld door de totaliteit van het LiefdesLicht dat jullie ZIJN, en natuurlijk door jullie gidsen!

Jullie hebben je koers gezet toen jullie in je lichamen kwamen en dit is de manier waarop jullie je eigen Goddelijke natuur kunnen realiseren en kunnen zijn in het meesterschap over alle geschenken die jullie in jezelf hebben zitten! Zelfs als jullie hen niet hebben geopend  - of hen maar gedeeltelijk hebben geopend – zijn zij daar! ZIJ ZIJN ALLEMAAL VOOR JULLIE BESCHIKBAAR EN HET IS NU DE TIJD OM HEN TE OPENEN EN HEN TE VIEREN EN VREUGDEVOL TE ZIJN!!!

Onthoud dus dat wij hier bij jullie zijn en dat jullie mij, Ashtar of ieder van de Mentors of ieder van jullie persoonlijke gidsen kunnen aanroepen – met name jullie eigen Hoger Dimensionale Zelven – om verder te gaan, omhoog en omhoog….weg uit wat er ook om jullie heen is, om jullie rondwentelt en wat er over is van de driedimensionale planeet Aarde! En als jullie dit doen wordt hetgeen er overblijft van 3D steeds minder en minder!!!

Dank jullie voor je aanwezigheid hier om met ons mee te doen en voor het zijn in de Eenheid van de Liefde die Wij Allemaal Zijn! 

En zo is het.

Saluut!

*   Tara and Rama – Conferentie Audio Link: 
**  De Veggie Pride Parade in New York City 

*** This conferentie vond plaats op 30 maart.  Als jullie een graad hebben in Healing Hands of LoveLight en geen uitnodiging hebben ontvangen, laat ons dit dan alsjeblieft weten. Blijf in contact – wij zullen een andere bijeenkomst houden!

Transcription by Marta.
Given through Susan Leland, March 28, 2017. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.