Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

woensdag 26 april 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Dinsdag 25 april 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Dinsdag 25 april 2017Omdat jullie allemaal enkelingen zijn, zullen sommigen van jullie worden aangetrokken tot  publieke dienstverlening, terwijl anderen rustig hetgeen achter de schermen verlichten. Hoor ons, als we zeggen dat de een niet beter is dan de andere! Net zoals vele kleine gloeilampen kunnen samenkomen om een groot gebied met licht te overstromen, zo is het ook met de verschuiving op jullie planeet. Er is een grote collectieve kracht die afkomstig is van ieder individu, die hun eigen licht constant laten schijnen.

Dus laat er geen misverstand over bestaan, Dierbaren. Elke keer dat jullie ervoor kiezen om lief te hebben, te genezen, te verschuiven, te evolueren, om je eigen authenticiteit, waarheid en goddelijkheid de weg te laten leiden, ondersteunt jullie het geheel op meer diepere manieren dan jullie je ooit zouden kunnen voorstellen. Zie je? Jouw groei is jouw dienstverlening.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl