De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 1 maart 2017

Zondag 5 maart, Het Wonder Symposium (Voerendaal Limburg)


Zondag 5 maart, Het Wonder Symposium (Voerendaal Limburg)
met thema’s als:
Wonderen, het Ontwaken, en de Zeven Dimensies.

Op dit Symposium maak je kennis met de principes van wonderen en de zeven dimensies. Wat zijn wonderen en kun jij zelf ook wonderen verrichten? Zo ja, hoe doe je dat? Wonderen zijn er altijd. Als ze niet gebeuren is er iets mis gegaan, maar hoe kom je in de wonderstaat? Hoe word je een wonderdoener? Wonderen zijn niet exclusief voor de verlichten en heiligen onder ons. Wonderen zijn voor iedereen. Het is een uitwisseling die zowel gever als ontvanger meer liefde brengt. En hoe zit het dan met het ontwaken? We denken dat we van de derde dimensie naar de vijfde reizen. Volgens zowel Michael Murray als Paul zijn er zeven dimensies. Waar je bewustzijn zich bevindt hangt nauw samen met jouw vermogen om wonderen te verrichten. Laat je opnieuw informeren.

Datum: zondagmiddag 5 maart 

Aanvang: 13:00 uur tot ongeveer 17:00/17:30 uur. 
Entree: 20 euro 
Locatie: De Borenburg, Furenthela 16, 6367 TL Voerendaal (Theaterzaal) 

Organisatie: Stichting: ‘Jij bent een Wonder!’ 
Deelnemers: LTareth (from Glastonbury) De Wonderzusters, Peter Winteraeken, Michael Murray (from Ireland), (Healing) Paul 
Reserveren: Lilian info@jijbenteenwonder.nl