Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

woensdag 1 maart 2017

Zondag 5 maart, Het Wonder Symposium (Voerendaal Limburg)


Zondag 5 maart, Het Wonder Symposium (Voerendaal Limburg)
met thema’s als:
Wonderen, het Ontwaken, en de Zeven Dimensies.

Op dit Symposium maak je kennis met de principes van wonderen en de zeven dimensies. Wat zijn wonderen en kun jij zelf ook wonderen verrichten? Zo ja, hoe doe je dat? Wonderen zijn er altijd. Als ze niet gebeuren is er iets mis gegaan, maar hoe kom je in de wonderstaat? Hoe word je een wonderdoener? Wonderen zijn niet exclusief voor de verlichten en heiligen onder ons. Wonderen zijn voor iedereen. Het is een uitwisseling die zowel gever als ontvanger meer liefde brengt. En hoe zit het dan met het ontwaken? We denken dat we van de derde dimensie naar de vijfde reizen. Volgens zowel Michael Murray als Paul zijn er zeven dimensies. Waar je bewustzijn zich bevindt hangt nauw samen met jouw vermogen om wonderen te verrichten. Laat je opnieuw informeren.

Datum: zondagmiddag 5 maart 

Aanvang: 13:00 uur tot ongeveer 17:00/17:30 uur. 
Entree: 20 euro 
Locatie: De Borenburg, Furenthela 16, 6367 TL Voerendaal (Theaterzaal) 

Organisatie: Stichting: ‘Jij bent een Wonder!’ 
Deelnemers: LTareth (from Glastonbury) De Wonderzusters, Peter Winteraeken, Michael Murray (from Ireland), (Healing) Paul 
Reserveren: Lilian info@jijbenteenwonder.nl