De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 26 maart 2017

Stop Het gebruik van Glyfosaat Europees burgerinitiatief:/ 26 maart 2017


Stop Het gebruik van Glyfosaat
Europees burgerinitiatief:
Verbied glyfosaat en bescherm de mensen en het milieu tegen giftige bestrijdingsmiddelen
26 maart 2017

Wij roepen de Europese Commissie op om aan de Lidstaten een verbod op glyfosaat voor te stellen, om de bestrijdingsmiddel toelatingsprocedure te hervormen en EU-brede verplichte reductiedoelen te stellen voor het gebruik van pesticiden.

Verbied op glyfosaat gebaseerde herbiciden, blootstelling aan deze is gekoppeld aan kanker bij de mens, en heeft geleid tot afbraak van ecosystemen; ervoor te zorgen dat de wetenschappelijke beoordeling van bestrijdingsmiddelen voor de goedkeuring van de EU alleen is gebaseerd op gepubliceerde studies, die in opdracht van bevoegde overheidsinstanties, in plaats van de pesticide-industrie; voor de gehele EU geldende bindende doelstellingen vastgesteld worden voor het verminderen van het gebruik van pesticiden, met het oog op het bereiken van een pesticide-vrije toekomst.


Teken hieronder het Europees Burgerinitiatief