Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 15 maart 2017

Sheldan Nidle - 14 maart 2017

Sheldan Nidle - 14 maart 2017


10 Lamat, 11 Ceh, 13 Caban

Dratzo! De gebeurtenissen gaan niet zo snel vooruit zoals gepland. We vragen jullie je uiterste geduld te bewaren om zo het niveau van frustratie zo laag mogelijk te houden. De medewerkers van de Galactische Federatie zijn dagelijks aan het werk om ervoor te zorgen dat alles zich op een goddelijke manier zo dicht mogelijk bij de juiste data ontvouwt. De Hemel verzekert ons dat alle noodzakelijke stappen om de RV en de NESARA Republiek tot stand te brengen, worden gezet. Ons wordt voortdurend gezegd dat er een bijzondere compensatie van kracht is die zeer binnenkort de arrestaties en isolatie van de handlangers van het duister mogelijk zal maken. We naderen tevens het punt waarop de Hemel mogelijk toestemming geeft voor een vroegtijdige Landing om ervoor te zorgen dat alle decreten van de Hemel getrouw worden uitgevoerd. De mate van vertraging die nu op jullie oppervlaktewereld is ontstaan was helemaal nergens voor nodig. De gehele infrastructuur die nodig is om een aantal goddelijke decreten uit te voeren is abnormaal complex. Het kan zijn dat jullie een soort goddelijke interventie nodig hebben om ervoor te zorgen dat een aantal belangrijke instructies daadwerkelijk worden uitgevoerd. Wij zijn bereid dit te doen wanneer de Hemel hiertoe opdracht geeft.

We zullen jullie volgende week spreken en achten een bepaalde mate van geweldige vooruitgang inderdaad mogelijk. Tot dan meld ik mij af.

Nederlandse vertaling: Rob/Marja