Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 6 maart 2017

Sandra Walter: Creatieve Evolutie Klaar om Je Ware Zelf te Ontdekken? Dat Ben Ik! / 2 maart 2017

Sandra Walter:
Creatieve Evolutie Klaar om Je Ware Zelf te Ontdekken? Dat Ben Ik!  Verandering van het Prisma Effect van de zon
2 maart 2017Ready to Discover Your True Self? I AM!
Mar 2, 2017

Gezegend Geliefde Licht Stam ~

Mediteer over deze informatie. Die is bezorgd voor een dieper begrip van onze Ascentie in het zuivere Schepper wezen.

Op Het Ascentie Pad, spraken we over hoe de ZON wordt gebruikt als een prisma om fractals te projecteren in (samen)co-geschapen werkelijkheden. Dit heeft direct te maken met de holografische aard van onze ervaring, de projectie van planetair bewustzijn, dimensionale bandbreedtes, tijdslijnen en de illusie van een individuele ervaring.
Denk aan de Zon als aan een filmprojector die diverse films tegelijk laat lopen. Jullie Hogere Niveaus gebruiken de projector. Je Hoger Zelf projecteert diverse versies van ’t lager zelf door de ZON, en door je Hart centrum, die ook dient als een projector van werkelijkheden, door de spiegelachtige schermen van Gaia, die staat veelvoudige films tegelijkertijd toe. Gaia ondersteunt vele versies van je persoonlijke film, maar ook als de collectieve films, en weerspiegelt collectieve resultaten terug. Het persoonlijke scherm laat de film of films zien waar je bewustzijn toe in staat is om zich op te richten, je vibrationele waarneming.

Het Hart Centrum werkt als een Zonne projector, die verandert je buitenste film om je innerlijke vibratie te ontmoeten. Waarneming is gebaseerd op persoonlijke vibratie; we zien duidelijke voorbeelden hiervan omdat de werkelijkheden zich verdelen. We hebben de nieuwe projectie gezien van 5D Gaia, we weten dat die al bestaat. Het veranderen van de persoonlijke en collectieve projector om alleen de 5D films te tonen wordt gedaan door ons Hart Centrum en met onze DNA resonantie.

Onze waarneming van multidimensionaliteit werd beperkt door ons DNA, die toegang heeft tot veelvoudige tijdslijnen (diverse films in een keer) als die wordt geactiveerd en opnieuw gebundeld in zijn ware MENSelijke kristallijnen staat. Om tot deze staat van het DNA in staat te zijn, moet er een vibrationele ‘match’ worden verkregen om bij de achtergrond -energie te passen van het verenigde veld van schepping. Het verenigd platform van dit Universum is Onvoorwaardelijke Liefde; het kristallijnen/Christus/Krysthl bewustzijn vibratie.

Goddelijk MENSelijk DNA bevat kenmerken voor dit Universele bewustzijn. Deelname in het Ascentie proces, de toename van fotonisch licht, en de dimensionele verandering van Gaia activeert deze kenmerken, en laat een geheel nieuwe projectie door de ZON toe, door Gaia en door ons Hart Centrum.

Kosmisch Template die ons ZonneStelsel Nadert
We voegen nu een massale kosmische sterrenpoort toe aan deze vergelijking. Terwijl deze kosmische templates uit de Grote Centrale ZON naderen, her-schrijven ze Galaxies naar een verbinding met het Bron bevel voor het Nieuwe. De kosmische templates zien er geometrisch uit, voor me, hopen met goud-kristallijnen licht-gecodeerde templates. Sommigen kunnen dit zien als een spiraal van schitterend licht, of massale velden van Zonne plasma. Ze hebben zich allemaal voor je laten zien, alhoewel ik die meer neig te zien als kosmische geometrie en licht symbolen.

Op het moment dat deze template zich verbindt met ons Zonne Stelsel, zullen de ZON en alle planeten onmiddellijk worden beïnvloed. Dat zal de projectoren veranderen, de manier veranderen waarop ze onze werkelijkheid samen-scheppen in een zuiverder, meer verenigder vorm in verbinding met de achtergrond van energie van Liefde. Dit is zo waarom zo vele Poortbewaarders visioenen kregen van de Zon die terug explodeerde in januari; de energieën beïnvloeden onze werkelijkheden al, en onze waarneming verandert als we onze nieuwe MENSelijke templates opnemen. Het december zicht van DNA die de tijdslijnen splitste geeft de effecten aan van deze kosmische sterrenpoort. Ze zijn verbonden. Deze Zonne verandering beïnvloedt het bewustzijn; onze ervaring en waarneming van schepping. Jullie Hart Centrum projector en het DNA kan je verbinden met de gloednieuwe film van de Nieuwe Aarde, en Gaia’s 5D Zonne Zelf wordt een waar te nemen werkelijkheid.

Opdat dit de dominante film wordt, een geprojecteerde werkelijkheid van het hoge-vibe collectief, de belichaming van het kristallijnen/Christus bewustzijn moet er een klein percentage van de Licht Stam worden verkregen. Dat is waarom belichaming het focus is geweest van ons Ascentie proces. Dit moet vrijwillig verankerd worden in het MENSelijke hartrooster en in de planetaire noösfeer om het kwantum domino effect te initiëren. Deze exquisiete hogere vibratie zal door de hele gekozen Ascentie schijnen en de sluier opheffen in de realiteit van de Nieuwe Aarde.

Deze kosmische template frequenties zijn al verankerd in het hartrooster van het MENSelijke hart door de genadelijke belichamende nieuwe templates van het Zelf. Dit zal een tastbare manifestatie zijn in het Hoge-Vibe collectief, enorm versneld door de Equinox. Terwijl het laatste gebeuren van een totale dimensionale verandering gebeurt in een voortreffelijk oogwenk van een Zero-Punt moment, worden de fases van verankering in dit collectieve Hart Rooster enorm versneld door de hogere tijdslijnen. We zullen scheppen en getuige zijn van nieuwe realiteiten die in manifestatie komen terwijl onze nieuwe templates van het Zelf worden geïntegreerd. Dit is een echt hoog niveau van dienst die focus en toewijding nodig heeft om aan te monsteren met het Nieuwe Zelf, en totaal zich overgeeft om de oude templates te her-creëren. Het is een doorgang om jezelf kennen te leren met de Nieuwe Jij. Je kunt zelf eruitzien, je voelen, waarnemen en scheppen op gloednieuwe manieren.

Zuivere Scheppers, dit is een doorgang om volledig te begrijpen wat zich er ontvouwt en zich integreert in het Nieuwe Template. Sommigen kunnen zich slaperig voelen, gelukkig of ‘high’ voelen omdat de sterrenpoort nadert. Nieuwe vaardigheden zullen worden geactiveerd. Het samen gaan van de Hogere en Lagere Zelven wordt meer tastbaar. De kosmische sterrenpoort is een dimensie veranderaar, een herschrijving van de Zonne projector die tegelijkertijd de Gaia projector verandert en de schermen, en onze persoonlijk Hart Centrum projector. Die is bedoeld om de voortdurende Poortbewaarder en Roosterwerker te ondersteunen, de aanvraag voor de frequentie verandering, de Zonne uitbreiding. Lichtwerkers nemen actief deel aan de samen-creatie van het Eenheid Bewustzijn als een permanente manifestatie op Gaia. Verenigde meditaties, dagelijks aanroepen, Roosterwerk, Poortwerk, en demonstratie van Kristallijn bewustzijn in gedachte, woord en daad roepen op naar de Zonne aspecten van Gaia’s 5D hogere traject.

Persoonlijk kan ik niet genoeg meditatie of rust krijgen, dit jaar, en mijn pijnappel klier is in de hyper-drive sedert de eclips. Onthullingen over mijn persoonlijke traject gaan door zich te presenteren, en ik integreer ze met het diepe focus die ze verdienen. We houden vol met ons dienstwerk, passen ons aan in het nieuwe traject van het Zelf, maar de verbinding in stilte – minstens twee keer per dag – is de sleutel tot helderheid en integratie.

Bewustzijn Media Festival
IK BEN weg voor het Conscious Media Festival in Austin, Texas, dit weekend, waar ik zal spreken over de Schepper Staat van Bewustzijn en in verbinding scheppen met deze nieuwe energieën. Indien het focus van het festival op onthulling staat en op bewuste tevredenheid, zal IK BEN worden uitgenodigd om te spreken over spirituele onthulling en scheppingsdynamieken. Het voelt alsof nieuwe templaten naar voren komen en ik verwelkom de gelegenheid om anderen te inspireren om deze schitterende ontvouwing te onderzoeken.

Eenheid Meditaties voor Wereld Ondersteuning
Voeg je vriendelijk bij duizenden in de Licht Stam op ZONdag voor Global Unity Meditations. (Wereld Eenheid Meditaties). Wij hebben dit gedaan sedert juni 2016 en de activeringen, visioenen en ondersteuning voor hogere tijdslijnen nemen elke week toe. Hoe groter het aantal, hoe groter de versnelling. We hebben een grote ondersteuning vanuit de hogere rijken, maar ook die van de MENselijke High-Vibe Stam. Als je een bestaande meditatie groep hebt, denk er dan aan om je meditatie te laten gaan naar ZONdagen om te helpen bij deze Goddelijke activiteit van Licht. Dit is een doorgang om onze mogelijkheid te demonstreren om Eenheid te omhelzen.

Vertrouw op het Proces, Vertrouw Je Nieuwe Zelf
Als je verwarring voelt toenemen door de oude templates te laten vallen, of het lichaamsbewustzijn beleeft vermoeidheid om angst, moedigen we je aan om dat los te laten en het proces te vertrouwen. Weerstand of beoordeling van het Nieuwe Licht zijn onbekende contracten van je DNA. Houd je DNA open, stuur dit liefde en activeer het dagelijks. Blijf kalm, creatief en geduldig, ondersteun de ontgiftingseffecten, eet hoog-vibe voedsel en blijf gehydrateerd. (drink water, dus). Belichamers beleven een diepe rust in deze fase. Bewaar het kosmische perspectief en ga diep met deze onthullingen. Dank en vergeving zorgen voor een direct loslaten van de lagere tijdslijnen. Alles is ongelooflijk goed.

In Liefde, Licht en Dienst,
Sandra