Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 20 maart 2017

Live Kryon Channeling 177: Verandering. 2 / 14 januari 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 20 maart 2017

Live Kryon Channeling 177:
Verandering. 2
Deze live channeling werd gehouden in San Jose, Californië.
14 januari 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 20 maart 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Verandering

Als je het woord CHANGE (verandering) neemt, zijn er zes letters. Laten wij de polariteit hiervan eens bekijken. Laten wij de eerste drie letters uitdagingen noemen en de laatste drie positief. Dit is zoals het bij dualiteit is.

De C kan een samenhang vertegenwoordigen van gelijkheid, eenvormigheid. Laten wij zeggen dat jullie een samenhang hebben met het leven omdat dit niet verandert. Het is altijd hetzelfde.

Daarom is er een samenhang die ervoor zorgt dat jullie hetzelfde willen blijven. Het voelt goed omdat jullie het hebben uitgevogeld. Het voelt goed omdat jullie denken te weten wat er komt en jullie je prettiger voelen in deze situaties van geloof in de samenhang – en dan verandert er iets.

Misschien hebben jullie een vriendenkring die altijd dezelfde is geweest en opeens brengen zij een nieuw iemand naar voren. Nu is de cirkel anders. In feite onderbreekt het de manier waarop de cirkel was op het punt waarop jullie wel de kring willen verlaten. De samenhang van de groep zoals hij was, is veranderd. Dit is een metafoor van de situatie van de planeet op dit moment. De samenhang van de manier waarop alles was gaat bewegen en vaak vinden jullie dit helemaal niet leuk.

Meer lezen >>>