Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 9 maart 2017

Live Kryon Channeling 176: Als de Vlinder met zijn vleugels slaat. 3 / 4 december 2016 /Lee Carroll / Geplaatst: 9 februari 2017

Live Kryon Channeling 176:
Als de Vlinder met zijn vleugels slaat. 3
Deze live channeling werd gehouden in Wilmington, North Carolina.
4 december 2016 /Lee Carroll / Geplaatst: 9 februari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Nummer vier: Er is een bewustzijn van een groter plaatje. De zesjarige ziet alleen hetgeen er direct om hem heen is. Neem een zesjarige mee voor een ritje naar de winkel en hij zal van de rit genieten. Hij zal luisteren naar wat er op de radio is en hij zal genieten van het speelgoed dat hij bij zich heeft. Jullie nemen hem mee naar de winkel en hij geniet van de winkel. Hij kijkt om zich heen, hij ziet anderen, interessante dingen, eten waar hij van houdt en dan nemen jullie hem mee naar huis. De zesjarige heeft het verkeer rondom de auto niet gezien of wat de snelheidslimiet was. Hij had geen bewustzijn van de verkeersregels. Moet je een rijbewijs hebben om naar de winkel te mogen rijden? Waar is de winkel? Heb je genoeg geld om de dingen te kopen waarvoor je er naartoe bent gegaan? Al deze dingen gaan veel verder dan een zesjarige kan zien en begrijpen.

Het grotere bewustzijn dat jullie hebben en beginnen te hebben is voor jullie een veel groter plaatje van wat er met jullie aan de hand is, met jullie familie en jullie land.

Het begint een planetair bewustzijn te worden en het begint jullie manier van denken in balans te brengen. Jullie zijn hier eerder geweest – jullie weten het. Jullie gaan kijken naar wat er rondom jullie aan de hand is en wat er nationaal en wereldwijd aan de hand is en zien dat de energieën anders zijn dan 50 jaar geleden en dan gaan jullie je realiseren dat de planeet over oorlog heen is gegroeid. Wat is er gebeurd?