Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 5 maart 2017

Live Kryon Channeling 176: Als de Vlinder met zijn vleugels slaat. 1 / 4 december 2016 /Lee Carroll / Geplaatst: 5 februari 2017

Live Kryon Channeling 176:
Als de Vlinder met zijn vleugels slaat. 1
Deze live channeling werd gehouden in Wilmington, North Carolina.
4 december 2016 /Lee Carroll / Geplaatst: 5 februari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Wilmington, North Carolina.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst

Er zijn mensen die ervan overtuigd zijn dat de man in de stoel gewoon zijn Hoger Zelf channelt. Het is veel meer dan dat en door de jaren heen heeft nog niemand dit kunnen bewijzen. De reden hiervan is dat jullie vrije keuze hebben. Van de grootste tot de kleinste zienswijzen kunnen jullie op deze planeet het geschenk van vrije keuze aanvaarden of afwijzen en Spirit zal deze vrijheid die jullie hebben nooit aantasten.

Wat Spirit voor jullie doet en met jullie doet, is het toestaan van wat jullie (laten) doen. Jullie kunnen makkelijk waarheid of overvloed stoppen door angst of ongeloof. Jullie hebben altijd de controle daarover. Hier is een vraag die op dit moment diepgaand is: Zullen jullie jezelf toestaan om onze groep die hier aanwezig is voor even in jezelf te laten doordringen? Is het teveel aan geloof van jullie gevraagd, lieve mensen, om te denken dat er wezens zijn die jullie niet kunnen zien en die toch uitbreiden wat jullie denken dat fysiek onmogelijk is? Is het ook teveel voor jullie om te geloven dat er natuurkunde zou kunnen zijn die “kennis” of bewustzijn heeft?