Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 20 maart 2017

JEZUS: Weet Dat Jullie Zullen Ontwaken In Onvoorstelbare Vreugde. /19 maart 2017 door John Smallman


JEZUS:
Weet Dat Jullie Zullen Ontwaken In Onvoorstelbare Vreugde.
19 maart 2017 door John Smallman

Genezing vindt op grote schaal plaats over de hele planeet aangezien de mensheid zich bezighoudt met zijn ontwakingsproces. De nieuws media richt zich op de conflicten en politieke omwentelingen in de wereld terwijl het probeert om het gevoel van angst dat endemisch is over de hele wereld te verhogen. Maar waar ze verslag van doen laat inderdaad duidelijk zien dat grote veranderingen overal gaande zijn, en deze veranderingen laten de mensheid werkelijk de voortgang van het ontwakingsproces zien. Alles wat niet in afstemming is met Liefde komt naar boven om erkend, aangepakt en losgelaten te worden, en dat is wat er gebeurt. Dus wees opgeheven door het nieuws, niet depressief en bezorgd, want wat er gebeurt leidt de mensheid voorwaarts op haar collectieve spirituele pad, niet terug naar de duisternis van de illusie.

Hier in de spirituele rijken waken wij over jullie met liefde en verwondering terwijl jullie doorgaan met het vasthouden en het intensiveren van jullie Collectieve intentie om te wijken van de nachtmerrie en te ontwaken in de Realiteit jullie eeuwige Thuis. Jullie hebben Thuis nooit verlaten, maar jullie zijn slapende geweest en een aantal zeer angstaanjagende dromen gedroomd door de eeuwen heen, eeuwen die ook aspecten van de illusie zijn. Er is geen tijd zoals jullie dat ervaren als mensen, er is alleen het eeuwige nu, waarin de gehele schepping altijd aanwezig is in een permanente staat van vreugde, en het is in die staat dat jullie zullen ontwaken.


Vreugde is Gods wil voor jullie en Hij heeft jullie gecreëerd in die staat, echter kozen jullie ervoor om een andere staat te ervaren en bouwde jullie illusie. Jullie hebben je nu gerealiseerd dat het jullie niet dient en dus hebben jullie ervoor gekozen om te ontwaken. Binnen de illusie is tijd een belangrijk aspect, en dus terwijl jullie daar ingesloten blijven hebben jullie er mee te maken. Maar, jullie kunnen dat veranderen - het versnellen, vertragen of zelfs stoppen - en velen van jullie kiezen om dat te doen. Echter, omdat jullie veel verschillende agenda's hebben binnen de illusie, ook al hebben jullie al ingestemd om ervan te ontwaken, hebben jullie ook veel verschillende opvattingen over tijd, en op dit moment zijn jullie allemaal bezig om die overtuigingen te integreren, zodat jullie ze kunnen uitlijnen en dan de totaliteit van de tijd kunnen ontbinden - je talloze verschillende ervaringen ervan - terug in het niets van waaruit jullie het je inbeelden in het leven.

De moderne fysica heeft overtuigend voor jullie bewezen dat er geen dergelijke functie, staat of substantie, zoals tijd is, maar het neemt tijd voor wat dat betekent wordt begrepen en vervolgens door de mensheid in het algemeen tot uitdrukking wordt gebracht. Jullie hebben nog steeds banen, werkweken, vakanties, tijd van ziek zijn, omdat jullie denken dat je tijd nodig hebt om dingen gedaan te krijgen. In werkelijkheid gebeurt alles in een handomdraai. Velen beginnen zich dit te realiseren, en krijgen als gevolg daarvan veel gedaan op een bepaalde dag als direct resultaat en zijn compleet geschrokken door de "verhoogde productiviteit," die eerder minder dan meer inspanning of energie nodig heeft. Het is een zeer bevrijdende ervaring en helpt hen grotendeels de stres, waaraan de meeste van jullie, die moeten werken voor jullie levens, gewend zijn geraakt, grotendeels los te laten.

Tijd is onwerkelijk, een illusie, maar jullie maakte het tot een belangrijk aspect van de illusie om een lineaire stroom te hebben van het begin tot het einde, een gevoel van orde en richting die onveranderlijk, zeer beperkend was, en waar jullie altijd konden rekenen op een hebben van logisch inzicht in de onwerkelijke wereld die jullie hadden gebouwd, om afscheiding en verlies te ervaren. En binnen die onwerkelijke wereld is het zeer effectief. Alles lijkt fysiek solide, meetbaar en met een levensduur die de dichtheid van zijn fysieke aard aanvult. Hoe meer vluchtiger de stof hoe korter de levensduur - mist, het weer - en de meer solide - rotsen, metalen - hoe langer. Maar alles in de onwerkelijke wereld dat jullie gebouwd hebben is onderhevig aan verval met de tijd. Vanwege dit schijnbare feit is het heel moeilijk voor jullie om een goed begrip van de eeuwigheid, of geen tijd te hebben!

De Eeuwigheid, de tijdloze werkelijkheid waarin Alles bestaat zonder onderbreking van welke aard dan ook, is jullie ware Thuis. Het is zonder beperkingen van welke aard dan ook en maakt eindeloze mogelijkheden en creativiteit om samen te werken mogelijk, en is daarom voortdurend gaande in perfecte harmonische samenwerking te zijn, en produceert onbegrensde lekkernijen en plezier voor allen die deelnemen.

Ontwaken is jullie onvermijdelijke en onveranderlijke lotsbestemming, omdat jullie eeuwig volledig ontwaakt, levend, en vreugdevolle werden gecreëerd, en daarom is het volstrekt onmogelijk voor jullie om niet te ontwaken en terug te keren naar die toestand. Jullie hebben keuzes over wanneer jullie dat zullen doen, maar naarmate de tijd onwerkelijk is - zijn jullie natuurlijk al ontwaakt - jullie kiezen er op dit moment gewoon voor (meer lineaire tijd!) om onbewust te blijven van jullie oneindige mogelijkheden als goddelijke wezens en geliefde kinderen van God.

Hier, in de spirituele rijken, observeren wij jullie voortdurend en intensiveren het sturen in de richting van het wakker zijn. We zijn een beetje als ouders op eerste kerstdag (of welk groot feest dan ook wat jullie vieren) wachtend op onze kinderen om wakker te worden en met vreugde en opwinding de gaven te ontdekken die wij voor hen hebben bereid. En onze opwinding en enthousiasme blijft zich opbouwen terwijl wij jullie voortgang observeren langs jullie pad naar ontwaken.

Weet dat jullie zullen ontwaken in onvoorstelbare vreugde, en blijf voldoen aan de normale dagelijkse bezoeken aan jullie innerlijke heiligdommen, waar het bewijs van Gods liefde voor jullie, jullie constant omarmt.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl