De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 1 maart 2017

Hilarion's Boodschap voor maart 2017 /1 maart 2017 / Marlene Swetlishoff/Tsu’tama

Hilarion's Boodschap voor maart 2017
1 maart 2017 / Marlene Swetlishoff/Tsu’tama

Geliefden,

Ik kom op de vleugels van liefde en breng jullie woorden van liefde, genezing en wijsheid. Zoals de meesten van jullie in de afgelopen maand hebben gevoeld, zijn de energieën steeds meer in hun intensiteit toegenomen en dit zal doorgaan en zal niet verminderen. Velen van u zijn zich ervan bewust dat de Schumann Resonantie van de planeet enorm is toegenomen en dit is een feit. Dit proces brengt alles wat niet resoneert met deze hogere frequenties naar boven en dus is het een tijd van grote ongemak voor vele, vele leden van de mensheid op jullie planeet.

De meesten van jullie, onze Geliefde Lichtwerkers, begrijpen wat er gebeurt en hebben zich hierop voorbereid voor vele jaren dus wat jullie ervaren zijn de eerste symptomen van wat er gebeurt, maar het is niet zo intens als het voor anderen is. Jullie zijn gevoelig, het is waar, jullie voelen deze energieën dieper en meer intens, maar je hebben niet het grote leed dat zich voordoet voor degenen die zich niet bewust zijn en die niet ontwaakt zijn. Voor hen lijkt het alsof de wereld waar zij hun hele leven in hebben geleefd uit elkaar valt en dit veroorzaakt veel leed binnenin hen.


Het is een tijd om liefde te sturen, liefde en meer liefde voor iedereen op de planeet, want dit is de tijd van transformatie. Het is alsof elke persoon worstelt om uit hun oude huid te klimmen, zodat ze kunnen worden vernieuwd en opnieuw kunnen beginnen op een hoger niveau in een nieuwe huid. Dit voelt intens en is overweldigend voor de meeste mensen. Tegelijkertijd zijn er veel energie van dualiteit en polariteit die ook van kracht zijn in de huidige tijd die veel verwarring , woede en angst onder de mensen van deze wereld creëren.

Dit is hoe het wordt vertaald; dit is hoe degenen die niet begrijpen wat er werkelijk aan de hand is zichzelf uitdrukken. Het is door schrilheid, door protest, door middel van zich te laten horen, dat ze proberen om te gaan met de veranderingen. We zeggen tegen jullie dat er uiteindelijk een balancering zal zijn van deze energieën, een groter evenwicht en een begrip naarmate er meer informatie wordt onthuld aan de mensen die in verwarring zijn geweest. Zij zullen in betere balans en begrip komen en dit zal meer vrede en harmonie op jullie planeet creëren.

Ieder van jullie werd door de jaren heen voorbereid, is opgeleid voor deze tijd. Jullie beschikken over alle tools die jullie nodig hebben. Als een van jullie van zichzelf vindt dat hij uit ballans is en behoefte heeft aan evenwicht dan raden wij de totale energie zuivering aan die beschikbaar is op de website van de schrijver. Ik zal haar vragen om de link hier in te voegen: http://www.therainbowscribe.com/totalenergyclearing.htm We zien dat velen van jullie de middelen en de disciplines ten uitvoer brengen die jullie hebben geleerd door vaak een time-out te nemen, door niet stil te staan bij de dualiteiten en de polariteiten die aan jullie worden gepresenteerd op de nieuwsmedia en door de mensen om jullie heen.

Iedereen doet het beste dat ze kunnen op dit moment, weten dit en wees behulpzaam. Weet dit en wees ondersteunend. Bekrachtig elkaar, kalmeer de intense energieën en kalmeer de energieën van Moeder Aarde, want zij gaat ook door veranderingen die zijn verborgen onder de oppervlakte van haar oceanen, is er veel beweging die plaatsvindt en zo is het de taak van iedereen om hun energie te lenen in eenheid aan de gebieden die onder jullie aandacht komen. Het enige dat nodig is is het sturen van een helende straal, een kleur straal die geschikt is. Bijvoorbeeld, als je hoort over een aardbeving, stuurt dan de saffier blauwe straal naar het gebied. Als u weet van de gebieden in de oceaan die zijn vervuild en vergiftigd, stuur dan de saffier blauwe straal van genezing, koeling en balanceren.

Er zijn nu vele mogelijkheden om op te stijgen tot jouw hoogste en grootste potentieel. Vele mogelijkheden stellen zich open voor jou en je hoeft alleen maar alert en bewust  te zijn, zodat je het opmerkt als deze voor je omhoog komen. Aangezien deze veranderingen optreden in de mensen om je heen die niet zo zijn ontwaakt als jij, zul je een convergentie (samenvloeiing) zien gebeuren, een plek waar je kunt ontmoeten op gemeenschappelijke basis en gemeenschappelijke energie - wat uiteraard de energie en vibratie van liefde zal zijn.

Er hebben al vele kosmische afstemmingen en gebeurtenissen plaatsgevonden en dit zal gedurende dit jaar doorgaan. Opnieuw zeggen we, wanneer het de meest gunstige tijd is, bereidt jullie zelf erop voor door ervoor te zorgen dat jullie goed gehydrateerd zijn, drink veel zuiver, schoon water, beweeg je lichaamsdelen, om de energieën in jullie meridianen en kanalen te helpen zuiver te blijven en zo bewegen, zodat dat de energieën van de kosmos en de Aarde ongehinderd door jullie heen kunnen bewegen.

Beweging is zeer belangrijk; het hoeft geen zware inspanning te zijn. Gaan wandelen, het doen van wat kniebuigingen, het optillen van je armen boven je hoofd, het schudden van je armen, opstaan en met je voeten stampen, op en neer springen  voor een paar momenten, dit is allemaal zeer nuttig om je energie kanalen en meridianen te zuiveren zodat er geen verstoppingen zijn. Ieder van jullie kan dit op de manier doen die het beste voor jou werkt.

Dit is de maand van temperatuurschommelingen, energie beweging en veranderingen, dus is het nuttig om naar binnen te gaan naar de kern van je wezen, zodat je in harmonie bent met je Goddelijke Essentie en Goddelijke leiding. Dit is heel erg belangrijk! Deze oefening is jou fundament, jouw levensonderhoud. Voor velen van jullie is er een gevoel geweest van loskoppelen van alles en iedereen om je heen en dit Dierbaren, is een heel normaal gevoel om te hebben in deze tijden, want jullie zijn nu stapt als  het ware van het hek gestapt, jullie zijn een onbekende ruimte binnengegaan en dus is er dit gevoel van het niet in eenheid zijn met alles om je heen.

Jullie zijn degenen die het nieuwe creëren en dus zijn jullie in de voorhoede. Degenen die na jullie komen hebben de voordelen van jullie ervaring, van jullie nemen van deze energieën en deze nieuwe plek waar jullie zijn wat maakt dat het meer comfortabel en als thuis aanvoelt. Dit is wat er zal gebeuren tijdens de maand maart en in dit jaar.

Jullie Zijn de pioniers, jullie Zijn de verandering makers, jullie Zijn de wegvoorbereiders en dit is wat jullie nog steeds doen en ook zullen blijven doen - en dus zeggen we tegen jullie - weet dat jullie nooit alleen zijn, wij zijn altijd en eeuwig met jullie. Je mag ons dan misschien niet zien of voelen, maar weet in vertrouwen, dat we eeuwig met jullie zijn; dat we aan jullie zijde lopen maakt niet uit waar je gaat of wat je doet. Wij zijn er om jullie te ondersteunen, om jullie de genezing en de aanmoediging en bekrachtiging te geven die jullie nodig hebben wanneer jullie het hardst nodig hebben. We kunnen niet jullie pad lopen voor jullie, maar we kunnen en zullen jullie steun en aanmoediging geven wanneer het het meest nodig is. Wij sturen ook healing en uitgebalanceerde energieën naar jullie. Weet dit en ben in vrede.

Tot volgende maand ...

IK BEN Hilarion

©Marlene Swetlishoff/Tsu’tama. All rights reserved. Permission is given to Ron Head to publish this text on his blog but ONLY the video of this message for March 2017 may be shared with others. The link to the You Tube video 


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl