Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 15 maart 2017

Het Geschenk van Porlana C - Deel 3/3 / March 13, 2017 by Steve Beckow

Het Geschenk van Porlana C   
 Deel 3/3
March 13, 2017 by Steve BeckowHet geschenk van de galactics de ‘levenskracht energie’, Porlana C is zoals beweerd wordt een betekenisvolle stuw voor ons op onze weg naar Ascentie.
Om er snel informatie uit te krijgen, gebruik ik een vraag-en-antwoord format.
Een bibliografie volgt onderaan het artikel.

Welke relatie heeft de stroom van deze nieuwe energie naar Ascentie?

Ashira: We sturen dit naar je toe om je te helpen zodat je familie, zoals je kameraden, als je collega’s, als je vrienden om je bij deze reis te helpen. (ASH)

Grener: Jullie hebben gefluisterd, geroepen, gegild en gebeden om de voltooiing van je ascentie proces, waar we allen getuige van zijn en ondersteunen hoe we maar kunnen.
En omdat jullie werden ingestroomd, eerst door de Tsunami van Liefde van de Moeder, die doorgaat en we ontvangen ook door die manier, en toen de Tsunami van Liefde, van de meesters en de aartsengelen, nu zijn jullie er klaar voor.


De instroom van deze energie, is op veel manieren om jullie te helpen, bij te staan om die laatste sprong te maken, die kwantum sprong door dat permanente portaal van Ascentie. (GR)

Waarom werd deze golf van energie als laatste naar ons gezonden?

 Galea: Het gaat het er helemaal niet om dat de laatste golf energie naar menselijke wezens wordt gezonden,, naar Gaianen  of naar deze planeet, maar het zijn zeker de meeste van kortgeleden

Jullie moesten weten hoe het goddelijke vrouwelijke, de Moeder/Vader/Verenigde Ene – die energie van Liefde voelde. En in die penetratie door de Moeder’s Blauwe Diamant, door de Tsunami van Liefde, was het als een eerste schoon-wassing en een instroom van dergelijke grootheid dat in veel situaties je niet eens wist wat je raakte. En op veel manieren, voor sommigen, was het letterlijk een doop, een immersie in een energieveld dat je niet eerder had beleefd.

Toen werden jullie gepenetreerd door de meesters, door de aartsengelen, door de serafim, door het engelenrijk in de Tsunami van de Ene. En dat heeft jullie weer een ander gevoel gegeven, een ervaring, een opwaardering, die in frequentie omhoog ging, die de frequenties die jullie vasthielden laat stollen zodat jullie er bekend mee werden.

Nu worden jullie gepenetreerd door ons die jullie Sterrenfamilie zijn – letterlijk jullie Sterren familie – en hierbij zit een frequentie die elk potentieel heeft om individueel en collectief je “nieuwe normale” te worden. (GAL 2)

Dat is een energie die tot nu toe niet is gedeeld of beschikbaar gemaakt voor jullie omdat jullie niet klaar waren, en jullie waren niet van een constructie of van een licht quotiënt, individueel of collectief, die echt zonder schade het niveau kon belichamen van deze energie.

Is er een diepere betekenis van “louter energie”?

Goddelijke Moeder: Ik liet jullie niet geboren worden als engel, sterrenzaad, intergalactisch, Aarde bewaarder, healer, leraar of strijder. Ik liet jullie geboren worden als louter energie – duidelijk, schitterend en zonder vorm. (DM)

Waarom doe je dit werk?

Galea: Niet om ons te bemoeien met wat het betekent mens te zijn, want wat het betekent mens te zijn is om niet in pijn te leven. Dus doen we het omdat we van jullie houden en we willen jullie helpen om op vibratie(niveau) te zijn – niet wat door jullie circuits loopt, maar dat wat gebeurt als je volledig in de Moeder’s energie zit; dat kun je nu nog niet voortdurend vasthouden; maar jullie komen er wel! – maar om het gewoon te laten toenemen zodat je niet voelt dat je in die draaiende deur bent. (GAL 2)

Dit is een heel waardevol geschenk dat je ons geeft.

Ashira: Dit is een geschenk van monumentale proporties. (ASH)

Grener: Het is het meest kostbare geschenk, als jullie sterrenfamilie, als galactics en inter galactics dat we jullie kunnen geven. Zo vaak zeggen jullie: “Ik wil mijn kopiëerder (replicator), ik wil mijn geneeskamer. Ik wil vrije energie.” Maar onze inleiding – en we hebben er al zoveel uitgezaaid van die ideeën op jullie planeet – maar onze inleiding naar volle aankomst is dit geschenk van onze levens-kracht, onze liefde-kracht. (GR)

Spirituele Hiërarchie en Galactische Federatie: Elke dag geeft Spirit ons een nieuw geschenk. Dit geschenk symboliseert de nieuwe energieën en heilige vibraties vanuit de Hemel. De Hemel’s Goddelijke boodschap is voor ons om genadig deze nieuwe vibraties in te nemen. Ze stellen ons in staat om onze verborgen goddelijkheden te accepteren en om te leren te accepteren dat alles ons toestaat om echt in elk aspect dat groeiend deel van onze essenties te voelen. Het zijn deze nieuwe energieën die gewoon een sleutel zijn van onze spirit’s groei. De mensheid is tot nu toe niet zo gezegend geweest. (SHGF)

Bibliography

AG Arcturian Group, Jan. 5, 2017, at http://onenessofall.com

ASH “Transcript ~ Commander Ashira Of UFOG ~ The Gift Of “Porlana C” Sheer Energy, January 3, 2017,” Jan. 11, 2017, at http://goldenageofgaia.com/2017/01/11/transcript-commander-ashira-ufog-gift-porlana-c-sheer-energy-january-3-2017/.

DM The Divine Mother in Linda Dillon, The New You. Emerging into the Brilliance of Humanity’s Heart Consciousness. Linda Dillon: 2013, p. 47.

GAL 1 “Transcript ~ Commander Ashira Of UFOG ~ The Gift Of “Porlana C” Sheer Energy, January 3, 2017,” Jan. 11, 2017, at http://goldenageofgaia.com/2017/01/11/transcript-commander-ashira-ufog-gift-porlana-c-sheer-energy-january-3-2017/.

GAL 2 “Transcript ~ Galea of Neptune Returns to Speak of Intergalactic Language & Porlana C, Jan 31, 2017,” February 20, 2017, at http://goldenageofgaia.com/2017/02/20/transcript-galea-neptune-returns-speak-intergalactic-language-porlana-c-january-31-2017/.

GR “Grener of Ashira: We Come in Peace,” March 5, 2017 at

LIE “Suzanne Lie and Shawnna Donop: Conversation With The Arcturians,” January 20, 2017, at http://gaog.wpengine.com/?p=286183.


SHGF SHGF through Sheldan Nidle, Mar. 1, 2017, at http://www.paoweb.com