Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 14 maart 2017

Het Geschenk van Porlana C Deel 2/3 / March 12, 2017 / by Steve Beckow

Het  Geschenk van Porlana C    
Deel 2/3
March 12, 2017 / by Steve Beckow

Het geschenk van de galactics hun ‘levenskracht energie, Porlana C is zoals beweerd een betekenisvol zetje voor ons naar ons pad naar Ascentie.
Om informatie er snel uit te krijgen, gebruik ik een vraag-en-antwoord format.
Een bibliografie volgt na het artikel.
Wat zal de ‘over alles heen’ inslag op ons zijn?

Grener: Wat er gebeurt is dat in de zin van terughouding, die zin van je niet willen bezighouden met andere soorten, minder wordt, omdat die energie een deel wordt…
Die wekt delen van jullie DNA die nooit eerder ontwaakt zijn… geactiveerd maar niet ontwaakt en er is een verschil. Dus, wij activeren dat deel van jullie sterrenzaad zelf als nooit eerder. (GR)

Galea: Er is een heel duidelijke integratie die er gebeurt, dus er zijn talenten, vermogens, herinneringen, begrippen die heel snel terugkomen, niet noodzakelijk om er mee te werken, maar dat er een weten is die groeiend is. Ja. (GAL 2)

Ashira: De energie die we voor jullie identificeren als Porlana C is van een zeer elektromagnetische aard – dit is hoe we werken, dit is wat wij doen. En dus, in persoonlijke zin, als jullie je individuele werk doen – wat wij, echter, op regelmatige basis doen, vult, ieder van ons die aan boord van het schip is, jezelf met deze energie aan omdat het louter energie is, het is louter levenskracht, en het is een energie van zo’n aard, van een octaaf, dat jullie nu in staat zijn om dat te belichamen dus zal er geen veinzen zijn van enig essentieel functioneren van je lichaam.

Velen die healers zijn, of in het beroep zitten van healing, zijn zich subtiel bewust van deze energie, maar nu zal dat meer gereed zijn om te belichamen in hun wezen. (GAL 1)
Het is nodig voor jullie geliefde lichtwerkers/liefde-houders – familie – om de energie vast te houden van rust, van onderscheiding, en om die volledig en totaal vast  te maken aan wat je schept in het moment, morgen, volgende week, volgend jaar en een duizend jaren erna. En de bedoeling van die Porlana C is om je de ‘plug in’ te geven, de stroom van de extra energie zodat je dat kunt doen. (GAL 2)

St.Germain: Wat niet van liefde is, is toenemend een korrel zand in je schoen, een kiezeltje zand in je schoen, waarop je kunt wachten om die kwijt te raken, waarop ik zeg: gefeliciteerd! (SG)

Arcturische Groep: Velen van jullie zitten in het proces om hogere dimensionale energieën te integreren die je uitgeput kunnen laten voelen en in verwarring omdat stoffelijke en emotionele zaken verbonden met het opruim proces naar de oppervlakte komen.

Iedereen voelt de effecten van de nieuwe en hogere frequenties van Licht die naar de Aarde stromen, in deze tijd. Ook zij die geen belangstelling hebben voor dergelijke dingen kunnen hun effecten niet vermijden. Die lieve mensen die de spirituele aard niet begrijpen van wat er gebeurt in deze tijd, vertalen hun belevenissen overeenkomstig wat zij geloven, gewoonlijk denkend dat ze een stoffelijk, emotioneel of mentaal probleem hebben. (AG)

Zal dit een permanente vastigheid hebben hier op Aarde?

Galea: Ja en nee. Jullie frequenties – en ja, we hebben jullie aanvraag gehoord voor dat gesprek en dat zal gebeuren…

Jullie frequentie en vibratie nemen toe, dus is dit een grondlijn die een nieuwe basislijn voor de planeet zal zijn? Het antwoord is ja. Is die constant? Ja, maar zal die voortdurend toenemen? Ja. (GAL 2)

Wat zijn de grenzen of bijzondere zaken die misschien tussenbeide komen of voorkomen of deze energie vertragen als het “nieuwe normale”?

Galea: Laat me duidelijk zijn als ik dit zeg, omdat we nooit de indruk willen geven - en helemaal niet de actualiteit – dat we verdringen of tussenbeide komen met wat het betekent om mens te zijn, met wat het betekent om een Gaian te zijn.

Begrijp, ascentie – de ontvouwing van het Plan van de Moeder – is de hergeboorte, de opnieuw verankering van liefde op deze planeet. En wat dat betekent is dat je een vibratie snelheid vasthoudt – denk erover als een overdracht snelheid, megaherz snelheid, radiogolf snelheid  - die voortdurend die vibratie van liefde kan vasthouden.

Nu, in de chaos – en ik praat niet over ‘creatieve chaos’, ik praat niet over wanorde – gebeurt het niet dat je voortdurend liefde kunt vasthouden. En jullie hebben dit in jezelf gezien en van jezelf – je stroomt erin, je stroomt eruit, je stroomt erin, je stroomt eruit. Jullie hebben ons  grootste medeleven, sympathie en empathie omdat dit enorm onprettig is.

We zijn daar getuige van geweest, duizenden en duizenden jaren geleden, en dat was zo verschrikkelijk dat we wat ook maar deden om daar nooit meer te komen. Het is net als het hebben van een virale infectie – als een herpes of een AIDS infectie – die komt en gaat en komt en gaat, en dat maakt je ziek en het brengt je naar beneden, en die is vermoeiend, zodat je je op een dag voelt op de top van de wereld te zitten, echt letterlijk, en de volgende dag ben je in bed, ziek als een hond. Het is een vreselijke manier!

En wij bewonderen jullie, we ondersteunen jullie, omdat jullie kracht zit in het doorgaan hiermee, met die variatie in de frequentie van energie die enorm vermoeiend is geweest, verzwakkend, niet alleen voor velen van jullie – specifiek zij die lichtwerkers zijn – maar voor de gehele planeet. Het is heel moeilijk voor jullie, collectief en individueel, om te plannen, om door te gaan met je ontvouwing als je niet weet of je aan de kant wordt geworpen door dit virus die “haat-ontwrichtende-chaos” heet.

Dus de bedoeling van deze frequentie aanpassing, de Porlana C is als een immunisatie (onvatbaar maken) alhoewel jullie immunisaties niet iets zouden zijn dat wij ooit zouden doen! Maar het is als een infusie zodat jullie weerstand zullen geven aan dit afdwalend gedrag, wat jullie en wij “wanstaltig gedrag” hebben genoemd. (GAL 2)

(Vervolg in Deel 3, morgen)

Bibliography

AG Arcturian Group, Jan. 5, 2017, at http://onenessofall.com

ASH “Transcript ~ Commander Ashira Of UFOG ~ The Gift Of “Porlana C” Sheer Energy, January 3, 2017,” Jan. 11, 2017, at http://goldenageofgaia.com/2017/01/11/transcript-commander-ashira-ufog-gift-porlana-c-sheer-energy-january-3-2017/.

DM The Divine Mother in Linda Dillon, The New You. Emerging into the Brilliance of Humanity’s Heart Consciousness. Linda Dillon: 2013, p. 47.

GAL 1 “Transcript ~ Commander Ashira Of UFOG ~ The Gift Of “Porlana C” Sheer Energy, January 3, 2017,” Jan. 11, 2017, at http://goldenageofgaia.com/2017/01/11/transcript-commander-ashira-ufog-gift-porlana-c-sheer-energy-january-3-2017/.

GAL 2 “Transcript ~ Galea of Neptune Returns to Speak of Intergalactic Language & Porlana C, Jan 31, 2017,” February 20, 2017, at http://goldenageofgaia.com/2017/02/20/transcript-galea-neptune-returns-speak-intergalactic-language-porlana-c-january-31-2017/.

GR “Grener of Ashira: We Come in Peace,” March 5, 2017 at http://goldenageofgaia.com/2017/03/05/grener-of-ashira-we-come-in-peace/.

LIE “Suzanne Lie and Shawnna Donop: Conversation With The Arcturians,” January 20, 2017, at http://gaog.wpengine.com/?p=286183.


SHGF SHGF through Sheldan Nidle, Mar. 1, 2017, at http://www.paoweb.com

vert. winnyd@stralendetoekomst.nl