Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 19 maart 2017

Heavenletter 934 Wat Je Te Doen Staat / Geplaatst 19 maart 2017

Wat Je Te Doen Staat
Brief uit de Hemel
Geplaatst 19 maart 2017


God zei :

Een afdwaling van grootheid is enkel een afdwaling. Het is geen afwezigheid van grootheid. Dat grootheid uit je zicht is geweest betekent niet dat het er niet is. Dat je niet gelooft aan de kracht binnenin jou, betekent niet dat je het niet hebt. Het betekent dat je het nog niet hebt gezien of goed gezien.

Maar toch heb je er glimpen van gehad, want je hebt een vermoeden dat wat Ik zeg waar is. Er is een flard van twijfel in je ongeloof. Zelfs 1% van God zijn kracht is inderdaad krachtig.

Je weet al dat je krachtig genoeg geweest bent om pijn voor anderen te veroorzaken. Een bruusk woord van jou is genoeg geweest om anderen te laten beven. Je kan een ander zijn/haar hart naar beneden drukken of je kan het optillen. Je hebt de kracht om anderen gelukkig te maken niet ten koste van jezelf. En nu zal je er meer van doen. Breng in praktijk het gelukkig maken van anderen. Al is het maar voor een moment, laat hints van geluk vallen. Help anderen te vermoeden dat er iets van de moeite waard naderbij komend is binnenin hen ook.


Je bent krachtig genoeg om een boodschapper voor Mij te zijn. Waarom zou je kleine berichten sturen wanneer je net zo goed grote kunt sturen? Je vind het niet erg om Mijn boodschapper te zijn, is het? Het is een geweldig genoeg ding om een bezorger van God te zijn. Je zult geen meer geweldig vinden. Wees snelvoetige Mercurius vandaag en wikkel Mijn berichten om de wereld heen.

Ik heb een bericht van Liefde in jouw hart laten vallen en het zit daar. Wanneer je Mijn boodschappen van Liefde achterhoudt voor een ander, houd je het voor jezelf achter. Waarom zou je dat doen? Waarom zou je jezelf een van de grootste plezieren van het Universum ontzien?

Denk er maar aan. Je bent in een positie om licht te geven aan het hart van een ander. Je bent een lichtdrager. Licht is makkelijk te dragen en makkelijk te verspreiden. Het licht in jouw hart zal een ander doen laten fonkelen wanneer je jouw licht niet opgesloten houd. Het licht is ongelukkig wanneer het teruggehouden wordt.

Wanneer je aversie voelt om anderen gelukkig te maken, ben je wars om het Licht zijn vrijheid te geven?

Het licht in jouw hart is niet voor jou om te houden, het is niet bedoeld om daar opgeslagen te worden. Je hart is een tussenstation. Jouw hart is een afleverpunt. Koeriersbedrijven wachten niet op dat mensen hun pakjes komen ophalen. Ze leveren af. Zwaar en volumineus zijn de pakketten die ze afleveren.

Het Licht dat binnenin jou is om te geven, weegt niets en neemt geen ruimte in. En toch, wanneer je aflevert, voel je je verlicht. Jouw hart verheft zich. Je hoofd draait in de rondte van geluk. Je wordt minder vol met gedachten en meer vol van hart. Is het niet geweest dat je hoofd overactief was en jouw hart terughoudend?

Genoeg van het verbergen van Mijn Licht binnenin jou. Ik heb Licht in jouw hart geplant met een reden. Het is niet om te bewaren voor betere tijden. Er zijn geen betere tijden. Je bent een beweger van Mijn Licht. Je hebt genoeg tijd gehad om er over na te denken. Nu begin met het te bewegen.

Je bent als een duiker op een hoge duikplank. Hij blijft een soort steun zoeken om te springen, maar stopt zichzelf iedere keer.

Je bent als een nies die je aan voelt komen maar er helemaal niet uit komt.

Wees volwaardig met licht vanuit jouw hart vandaag. Dit is geen persoonlijk iets waar Ik over spreek. Het is Mijn Licht binnenin jouw dat aan jou is om te delen.

Vandaag zal je harten tellen. Moedig je eigen hart aan. Durf Mijn Licht te schijnen waar je ook maar gaat en wat je ook ziet. Laat Mijn Licht gelijklig terechtkomen op het universum van de harten van de mensen.

vertaald door: Anja
http://heavenletters.org/