Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 20 maart 2017

Heavenletter 909 Het Universum / Geplaatst 20 maart 2017

Het Universum
Brief uit de Hemel
Geplaatst 20 maart 2017


God zei :

Waarheid bestaat altijd. Wanneer je er een klein beetje van hoort, ontwaakt de waarheid in jou voor zichzelf. Het is net alsof je je naam niet meer kende, maar wanneer je die hoort, ja, dan weet je het weer, en je wordt er weer mee verbonden. Het is alsof je het nooit was vergeten, want van binnen in je wist je het wel. De waarheid binnen in je had alleen maar een duwtje nodig om wakker te worden en zichzelf te herkennen.

Waarheid viert hoogtij in jou. Ontdekkingen vinden niet buiten jou plaats, maar binnen in je. Het moet wel zo zijn. Wat ook maar een snaar raakt in jou - de snaar die antwoordt binnen in jou zat erop te wachten om te gaan trillen.

Je hebt volledige kennis binnen in jou van alles dat eeuwig is. Waarheid huist in jou. Waarheid die jouw bewustzijn binnentreedt, past bij wat daar al is. Iets treedt jouw bewustzijn binnen, en het past. De sleutels passen op de deuren van de kamers die jouw huis bevat. Sleutels zullen naar je toe komen. Ze zullen op natuurlijke wijze bij de juiste deur passen. Geen gemorrel hier.


Zodra de klok van de waarheid klinkt, dan klinkt die in jou, immers is Waarheid niet de zielevriend die je zocht ? Datgene dat jij zoekt, is op zoek naar jou. Je maakt een verbinding met Waarheid.

Waarheid die weerklank vindt in jou haalt je door haar zuivere aard uit je ik weg. Kleingeestigheid en zelfzucht verdwijnen. Glorie van Eenheid rijst op.

Wanneer je op bezoek gaat bij de Koning, sta je fier rechtop. Je zendt niet een verschrompeld deel van jezelf om voor de Koning te verschijnen. Persoonlijke wrok wordt terzijde gezet. Je bent op je best. Oog in oog met de edelheid van de koning, wordt je zelf edelheid.

De Koning vertegenwoordigt het hele gebied. Het hele gebied is Zijn district. Koningen denken niet klein. Hun gedachten bestrijken het hele koninkrijk.

Wanneer je in de troonzaal staat, is het natuurlijk en onvermijdelijk voor jou om de welvaart van alles dat zich in jouw koninkrijk bevindt te beschouwen. Wanneer je jezelf aankondigt in de aanwezigheid van de Koning, krijgen je gedachten een ruimere focus. Je hersengolven komen in lijn met die van de Koning. Jullie visie wordt dezelfde. Het is niet zo dat je de gestalte van de Koning aanneemt. Je begint gewoon te zien zoals de Koning van het universum ziet. Terwijl je daar staat, ontdek je al gauw dat je de Koning van het Universum bent. Je staat oog in oog met jezelf. Er is geen ander.

Op dat moment krijgt welzijn een ruimere betekenis dan welzijn alleen voor jezelf. Dat kan ook niet anders, je je blik verruimt, zie je het ruimer. Je komt bij de Waarheid.

Jij die als een moeder of vader voor het universum bent geworden - hoe kun je je rijkdommen voor jezelf alleen voorstellen. Zo'n begrip bestaat niet langer voor jou. Je kunt het niet bedenken.

Tot nu toe wandelde je op een pad met beperkingen. Nu ligt de snelweg voor je, en die is uitgestrekt. Je kunt niets anders doen dan volgen naar waar deze geopende weg jou brengt. Hij brengt je voorbij de omtrek van waar je dacht dat je was. Wanneer het hele universum zichzelf eenmaal voor jou heeft opengesteld - wanneer je eenmaal een glimp opgevangen hebt van het Koninkrijk van de Waarheid - dan kun je het niet herroepen. Je kunt niet terug naar minder dan Waarheid.

Een verantwoordelijkheid die groter is dan enige andere die je ooit gekend hebt komt op je neer. Dit betekent dat je nu de vrijheid hebt om allen te helpen. Jij die door bredere deuren bent gegaan, jij kunt niet meer terug naar smallere deuren. Je past daar niet meer door, en je kunt jezelf noch Mij voorhouden dat dat wel kan.

Jij aan wie Waarheid is gegeven en die dat herkende, jij kunt niet langer op de kussens van onWaarheid zitten. Wanneer de kleren die je droeg te klein voor je zijn geworden, dan heb je geen andere keus dan grotere te kopen. En nu ben je het Universum van Allen binnengetreden. Welkom.

vertaald door: ancoterpstra