Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 7 maart 2017

Heavenletter 550 Waar Jij Vurig naar Verlangt / Geplaatst 7 maart 2017

Heavenletter 550
Waar Jij Vurig naar Verlangt
Brief uit de Hemel
Geplaatst 7 maart 2017

God zei :

Bemoedig alle harten. Er kwijnen zoveel harten weg aan de wijnstok. Eén blik, één woord van jou kan hun harten herstellen. Wees de verlichter van zwaarmoedige harten.

Verlicht je eigen hart, en wees een eerlijke schenker van acceptatie. Wees een boodschapper van neutrale acceptatie. Het is helemaal prima voor iemand om niet jou te zijn. Dat is zeker waar. Jij bent zelfs niet altijd jou geweest. En nu verlang jij dat ook niet langer van anderen.

Klim in je eigen boom. En weet dat het goed is.

Alle soorten bomen in de wereld zijn goed. Eén boom vergelijkt zichzelf niet met een ander. Bomen en alles in de natuur verlangen er alleen maar naar zichzelf te zijn.

Leer van de bomen, want ze zijn jouw leermeesters.


Wat anders verlangen zij vurig dan naar de zon toe te groeien. Ze reiken omhoog en groeien eveneens zijwaarts. Ze groeien alle kanten op. Hun armen spreiden zich uit om de gunst van de wereld te zoeken. Je kunt erin klimmen. Ze laten oude bladeren op de grond vallen. Ze verzetten zich niet tegen de wind. Ze weten dat die hen schoonmaakt en verfrist. Ze aanvaarden alles dat hun kant op komt, en ze aanvaarden zichzelf. Bomen zijn stille wakers op het vlak van de aarde. Ze vragen zich niet af waarom ze daar staan.

Wees jij ook als een boom. Jij bent een boom die meer kan dan buigen. Je kunt bewegen. Je kunt stapjes zetten. Je kunt grote stappen maken. Het is niet de bedoeling dat je jezelf zo stevig in één plek van gedachten plaatst.

Laat je gedachten omhoog bewegen en overdwars.

Je bent in Mij gestationeerd. Voor de rest, ben je in beweging. En al die tijd ben je in Mij gestationeerd, net als bomen gestationeerd zijn in aarde. Een boom groeit diep en hoog. En zo groei jij ook. Je groeit diep in Mij en je groeit hoog op in Mij. Ik maakte van jou een boom met de kennis van goedheid, en niets minder dan dat.

Je hebt jezelf op de aarde gezet om wonderbaarlijke dingen te ontdekken. Je ontdekt die in jezelf. Je hebt ze overal gezocht. Laat bewustzijn van jezelf op je vallen als water van een waterval. Begin van jezelf te houden zodat je verder kunt gaan en van meer dan jezelf kunt houden.

Voed jezelf. Eenmaal gevoed, kun je van tafel opstaan, plaats maken voor anderen en hen van dienst zijn om Mijnentwil.

Je moet op aarde zijn om meer dan je eigen bestwil, ander ben je niet tevreden. Dat is hetgeen dat jou heeft dwars gezeten, want je weet dat het in het leven om meer gaat dan puur overleven of dagelijks speels gedoe. Jouw Grote God heeft jou geschapen voor grootsheid.

Waarin ligt dan jouw grootsheid?

Het ligt in kleine dingen, vele kleine dingen.

Het ligt in je bewustzijn.

Het is groots om jezelf te zijn en niemand anders.

Het is groots om de uitgestrektheid van jezelf te kennen.

Uitgestrekt ben je in Mijn hart. Ontdek Mijn hart, en je ontdekt je uitgestrektheid.

Wanneer je sterk bent in kennis van je kracht, kun je een gezalfde van de wereld zijn.

Je kunt buigen met vriendelijkheid.

Je kracht wordt een schild voor diegenen die hun kracht nog niet kennen.

Je verheft anderen.

Je zult hen met je ogen verheffen.

Je ogen bezitten grote kracht.

Zij geven en ontvangen grote liefde.

Zij voorzien in grootsheid.

En het zijn jouw ogen. Jij neemt waar door hen heen. Jij bent de waarnemer die zijn ogen gebruikt als toverstaf om de wereld van een zegen te voorzien.

Iemand zoals jij die een zegen op aarde is heeft zegeningen te geven.

Zegen Mij nu met jouw aanbod van stille acceptatie van anderen. Laat hen weten door jouw ogen dat zij in Mijn ogen eveneens goed zijn. Zij zijn schitterend in Mij ogen, en dus leer jij hen dat. Er is grote behoefte aan die kennis. Weinigen weten het, of weten het onvoldoende. En dus is dat hetgeen dat je zult onderwijzen. Zeker, dat moet je dan van jezelf ook weten, maar jij zult het leren door het aan anderen te onderwijzen. En onthoud dit, jij onderwijst met je ogen.

vertaald door: ancoterpstra