Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 4 maart 2017

Heavenletter 499 Als Gouden Bladeren G/eplaatst 4 Maart 2017

Als Gouden Bladeren
Brief uit de Hemel
Geplaatst 4 Maart 2017God zei :

Al de bezorgdheid die jij hebt om anderen houdt jouw aandacht weg van de angsten die jij voor jezelf hebt. Haal jezelf weg uit de bezorgdheid om anderen. Niet dat je dan maar bezorgd om jezelf moet zitten zijn, maar je kunt wel je aandacht focussen in plaats van je af te laten leiden. Je zult het wel met me eens zijn dat je veel kanten opgaat, nietwaar ?

Je geeft de schuld aan het snelle tempo van de moderne wereld. Maar de wereld doet hetzelfde als jij. Hij gaat dingen uit de weg. Hij graaft breeduit aan het oppervlak om niet diep naar binnen te hoeven kijken uit angst voor wat hij daar zou vinden. De aandacht van de wereld jakkert voort. Hij holt van de ene gebeurtenis naar de andere, van de ene geografische plek naar de andere, alles behalve tot rust komen.

Je probeert de categorieën van je leven in te delen en een voorkeursorde aan te brengen, maar dan breng je je leven door met indelingen maken. Wanneer je het op zijn plek hebt, begint het weer te bewegen, en je bent nooit klaar met het organiseren van een vlekkeloos leven.

Probeer je leven eens niet in te delen. Gooi het op in de lucht en vang op wat naar beneden komt. Benader je leven op een nieuwe manier. Kijk naar het wonder ervan. Merk op dat je niet ingeperkt wordt door alle inkomende en uitgaande zaken van je leven. Je hoort overal thuis, en er is geen plek waar je niet heen kunt gaan.

Je hebt verbeeldingskracht, om die te gebruiken. Verbeeldingskracht moet niet aan de kant gezet worden ten gunste van dagelijkse tobberij en details.

Wat van belang is, is je levensmoed. Bemoedig jezelf. Glijd luchtig over het oppervlak van het leven zoveel als je leuk vindt, want daar moet je in ieder geval wat van doen, maar waag het ook om verder te gaan. Je hoeft niet de precieze landingsplaats te kennen. Je hoeft niet te landen. Je bent op reis. Wees in het leven meer een adelaar die vliegt dan een lifter of iemand die de berg opsjokt. Wees verlangend om te vliegen terwijl je voeten stappen zetten.

Er gaat iets wonderlijk moois gebeuren vandaag, en het is aan jou om het te verwelkomen. Wees klaar voor iets wonderlijk moois, want het staat op je te wachten. Iets wonderlijk moois staat te springen bij de gedachte om deel van jouw leven uit te maken. Dit wonderlijk mooie kan er wel eens anders uitzien dan je gedacht had, maar wees daardoor niet ontmoedigd. Grote geschenken komen vandaag naar je toe. Houd je ogen open. Verlang vurig naar de wonderen die naar je toe vliegen, ze zijn werkelijk voor jou bestemd. Ze zullen bij je voeten neerkomen en je zult opkijken in vreugde.

Een boodschap van liefde is vandaag onderweg naar jou. Het is een geweldige boodschap. Hij is uit Heaven naar beneden gevallen. Terwijl hij neerkomt, valt hij in stukken uiteen, en jij hoeft maar één stuk op te pakken om vandaag de volledige boodschap van liefde uit Heaven te hebben.

Elke boodschap die je oppikt is voor jou. Het is van jou. Maar het staat je ook vrij om die boodschap bij anderen af te leveren. Het weggeven ervan ontneemt jou niets. Zo maak je het waarlijk tot iets van jou.

Je kent niet precies de waarde van wat je bezit totdat je het deelt. Wanneer je het deelt, dan zie je het opeens.

Deze Heavenletter is zeker één van de boodschappen die Ik je vandaag gezonden heb, maar het is niet de enige. Er komt geen eind aan de boodschappen van liefde die Ik verstuur, en het enige dat je hoeft te doen is om ze op te pakken en anderen te laten weten wat je hebt gevonden zo dat zij ook de jacht op de schat kunnen beginnen.

Je bent een schatzoeker, en je bent iemand die schatten achter laat op afgelegen plaatsen zodat anderen ze kunnen vinden. Je bent zo overladen met schatten dat het enige dat je kunt doen is, onderweg een paar laten vallen voor anderen om op te pakken.

Mijn liefde valt als gouden bladeren uit Heaven, en jij laat Mijn gouden bladeren overal achter, als bladzijden uit een boek, ten prooi aan de wind en bestemd voor iemand, de juiste persoon, m ze te vinden en te zien wat Mijn boodschap voor hen vandaag is. Ik zwaai met mijn toverstaf vandaag om de wereld te zegenen, en jij bent de toverstaf waarmee Ik zwaai.

vertaald door: ancoterpstra