Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 27 maart 2017

Heavenletter 1178 Nieuwe Gedachten Staan Je te Wachten / Geplaatst 27 maart 2017

Heavenletter 1178
Nieuwe Gedachten Staan Je te Wachten
Brief uit de Hemel
Geplaatst 27 maart 2017


God zei :

Niets is zo ver van jou verwijderd als je misschien denkt. De sterren niet, de galaxies niet, Heaven niet, het centrum van de Aarde niet, China niet. Alles is vlakbij jou. Wat in je bewustzijn zit, is vlakbij jou.

Iedere gedachte van jou start een vibratie op in jou. Gedachten aan Heaven scheppen een harmonische vibratie. Gedachten van vrede staan op dezelfde wijze op één lijn. Gedachten aan oorlog zijn weer een heel andere vibratie. Je vibreert voortdurend naar de aard van je gedachten. Soms gebeurt dit subtiel en ben je je er niet van bewust. Maar soms ben je je er wel van bewust. Je weet hoe je je voelt wanneer je kwaad bent. Je weet hoe je je voelt wanneer je boosheid rechtvaardigt. Je weet hoe je je voelt wanneer je spijt hebt. Je weet hoe je je voelt wanneer je een bal laat stuiteren.


Soms kan het mensen niets schelen hoe ze zich voelen, of ze jagen een spookverschijning na. Soms voelt een vermindering van bewustzijn als een overwinning wanneer waarheid en liefde verruild zijn voor een gevoel van macht. Wat is gemeenheid anders dan een poging om een ander zijn bewustzijn onderuit te halen ?

Probeer eens liefde uit die het bewustzijn verhoogt, zowel voor jou als voor anderen. Wanneer je de behoefte voelt om je vandaag te verheffen, verhef dan je gedachten. Gedachten zijn bedoeld om te verheffen. Welk zinnig doel zouden ze anders kunnen dienen ?

Gedachten zijn niet bedoeld om je leven doelloos voorbij te laten gaan.

Het veranderen van je waarneming en het laten gaan van het verleden zijn hetzelfde. Het zijn jouw gedachten waar je op in gaat.

Mijn gedachten vinden weerklank in het gehele universum, en het staat jou vrij om ze als de jouwe aan te nemen. Ik wens dat je dat doet.

Stel je voor dat ik drooglijnen met Mijn gedachten over het hele firmament heb uitgehangen, en alles dat je hebt te doen is omhoog te reiken en ze een voor een eraf te pakken, of zoveel als je maar wilt. Wat nieuwe gedachten lijken zijn eigenlijk Mijn gedachten, en Mijn gedachten zijn in verrukking wanneer jij ze pakt.

Je hebt voortdurend gedachten aangenomen van andere mensen en andere plaatsen. Neem nu de Mijne aan. Ik geef ze aan jou. Je zou er eigenlijk wel net zo goed gebruik van kunnen maken. In ieder geval weet je dat je hogere gedachten wilt. Je weet dat je niet steeds dezelfde gedachten in je hoofd rond wilt hebben gaan.

Misschien heb je wel gedacht dat je aan je gedachten overgeleverd was. Dat is precies één van je mindere gedachten.

Kies een thema voor je dag vandaag, en nuttige gedachten zullen opkomen om die te vullen. Kies een thema van vrede, liefde, vriendelijkheid, plezier, vreugde, en kijk wat voor gedachten bij je opkomen. Nodig ze uit. Wanneer je je belemmerd voelt, ga dan de natuur in en kies haar stilte als de jouwe. Uit stilte, zul je je verheffen tot nieuwe hoogtes van denken.

Maak ruimte in je gedachten. Laat nutteloze gedachten gaan. Wanneer ze jou niet verheffen, zijn ze nutteloos. Je hebt niet meer gedachten nodig om je daar te houden waar je bent. Ik zeg je dat je jezelf kunt verheffen tot elke hoogte die je kiest. En ik spoor je aan om te beginnen met kiezen wat je tot het hoogste wilt maken in je gedachten.

Wanneer je hebt zitten denken aan problemen, draai je gedachten dan helemaal om. Je gedachten zijn krachtig, welke het ook maar zijn. Je bent geworteld in je gedachten, en net als planten, groeien gedachten en manifesteren zichzelf. Wat wil je zien ? Dan is dat de richting welke je gedachten uit moeten gaan.

Welzeker geef je de voorkeur aan gemak boven frustratie. Welzeker geef je de voorkeur aan succes boven teleurstelling. Nou dan, benadruk dan gemak en succes.

Wanneer dat teveel inspanning vergt, wend je gedachten dan eenvoudigweg naar de sterren en galaxies. Kijk omhoog en dank de Zon en de Maan dat ze op jou schijnen. Zij zullen jou dan overladen met hun vibrerende energie zodat er nieuwe gedachten in je opkomen.

vertaald door: ancoterpstra