Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 6 maart 2017

GROEPSMANIFESTATIE EXPERIMENT #1 DE GELD VORTEX / 5 maart 2017

GROEPSMANIFESTATIE EXPERIMENT #1
DE GELD VORTEX
5 maart 2017Okay aardlingen…. Hier is een opwindend experiment met groepsmanifestaties. Iedereen is welkom om mee te doen en je kunt instappen op elk moment.

Iedereen heeft een vortex (draaikolk red.). De gedachte hier is dat om ieder mens er een vortex is van gedachten, emoties en essentiële energie. Het bevat ons geloof over ons gevoel van overvloed, geld e.d.

Veel mensen programmeren hun vortex niet bewust. We hebben deze vortex allemaal en we zitten in een tijd, waarin meer en meer mensen leren dat als we de vortex bewust invullen, we een comfortabeler leven hebben.
Stel je voor dat we een gedachte hebben als ‘ik mag die of die persoon niet’, dat we eigenlijk reflecteren dat we onszelf niet mogen… en dat doen we dan in de vortex… Dat gebeurt aan de lopende band aardlingen.


We kunnen een persoonlijke vortex hebben en ook een groepsvortex. Deze vortices bestaan in vele lagen… dus er valt hier eindeloos lol te beleven om bewuster op groepsniveau of persoonlijk niveau te creëren.

Onze diepste gedachten creëren de meeste vortex intensiteit. De gedachten die veel voor ons betekenen, zoals ‘Ik verdien een bevredigend leven’ zullen veel meer kracht hebben als we naar het ‘hart’ van onze gedachten gaan. In feite zullen hart gebaseerde gedachten resulteren in een gelijkmatig elektromagnetisch veld, en dus met minder weerstand, dan een verstand gebaseerde harteloze gedachte, die nog steeds zijn eigen kracht heeft. Maar het is niet de super menselijke kracht van de Gouden Eeuw.

Houd voor 17 seconden de gedachte vast dat iedereen die meedoet in deze experimentele vortex, meer geld gaat ontvangen…. Stel je ook voor dat iedereen dat gaat uitgeven aan zijn hartverlangen voor het algemene belang van iedereen… het maakt niet uit hoeveel… maar bijvoorbeeld ‘veeeel’  haha…. 17 seconden of meer is belangrijk… dus om deel te nemen aan dit experiment is het belangrijk om 17 seconden te kunnen vasthouden aan de diepste essentie iedereen in de groep ineens ‘veel’ geld te laten ontvangen… haha… oh, ik heb hier al reuzeveel plezier in, want het is een doorbraak voor mensen om zich op deze manier met elkaar te verbinden.

O.K.  dus het experiment is begonnen en de vortex gecreëerd. En verzegeld met het platinum Licht, onder aartsengel Uriel’s leiding, om ons te helpen met het besturen van de vortex.
Met Uriel’s hulp kan niemand de vortex verwijderen of misbruiken voor wat dan ook anders dan het gestelde doel.

Iedere keer dat iemand 17 seconden ‘doneert’ van hartgevoelde meditatietijd, zal dat zijn als het omhoog brengen van de vortex…. het krachtiger maken… de rest van de tijd … maak je niet druk over de vortex maar laat de vortex ‘zijn ding doen’. Stap terug en weet dat de stuwkracht er is.

O.K. Nu het leuke deel als iemand onverwacht geld binnen krijgt. Laat het ons weten en deel het. Het zal helpen meer  opwinding te genereren…. Misschien eindigt iedereen die meedoet wel als miljonair …  we kunnen hier net zo lang mee doorgaan als we willen, aardlingen… het aantal is niet zo belangrijk als je goed voelen en groot dromen. J

Er zullen meer groepsmanifestatie experimenten komen.
Ik hoop dat je de website mooi vindt…als je meedoet…voel je vrij om ‘hallo’ te zeggen..

Indian in the Machine