Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 20 maart 2017

Equinox passage, Verschuiving naar de hogere tijdslijnen / March 19, 2017 / Sandra Walter

Equinox passage, verschuiving naar de hogere tijdslijnen.
March 19, 2017  / Sandra Walter 

De tijdslijn van ons is aangekomen, reeds in progressie en ontvouwt zich in de volgende paar weken. (Poort Sleutel Triggers op de Equinox, 20 maart (3:28 u. in de ochtend PT), 23 – 27 mrt en opnieuw van 3-7 april) Het is een intense ervaring; een combinatie van vertrek, opwinding, onthulling, nieuwe sensaties en belichaming tegelijkertijd.

+0
Na de visioenen van de etherische banden van licht die samengaan voor de Equinox, de Zonne-uitbreiding en wat er gebeurt in het bewustzijn van de Licht Stam, komen we bij het punt aan waarop de lagere werkelijkheden energetisch zullen worden afgesneden. We hebben een kritieke massa om de alternatieve werkelijkheid van vrijheid, vrede en Goddelijke Liefde te onthullen. Dit is een Goddelijke gelegenheid voor Ascentie, Meesters.
Het is noodzakelijk dat we Gaia helpen met het onthullen van wat al is geschapen; een GeChristende planeet van vrede en eenheidsbewustzijn. Laten we onze nieuwe vormplaat van het Zelf NU belichamen. Laten we ons focussen op wereld belichaming, en de frequenties oproepen met de dimensionale-verander codes door de massale kosmische sterrenpoort-vormplaat.Deze specifiek Poort passage kan zwaartekracht anomalies(= onregelmatigheden), magnetische verschuivingen, weersveranderingen en aardbeving activiteit vertegenwoordigen, omdat het een grote sprong is in frequentie. Belichaming verandert de noösfeer, het MEnselijke hart rooster en zal letterlijk de Poort openen door de Mensen zodat de nieuwe werkelijkheid wordt onthuld. We zijn hele krachtige wezens; denk eraan dat de manifestatie wordt vergroot tijdens de Poorten. Laten we het licht Sturen als EEN om deze schepping op te roepen met gemak en genade.

Als je dient als een zuiver kanaal van deze activiteit, zijn hier een paar suggesties voor de ontvouwing:

Meditatie: Je moet je Ascentie kolom(ruggengraat) gaan om de stilte op een lijn te brengen, zodat het Hoger Zelf dat kan overnemen. Rust, wees gehydrateerd (met veel vocht), rustig, ga naar buiten naar Gaia om de maximale licht instroom te ontvangen, specifiek tijdens de trigger punten. Wees helder en open voor de ervaring.

Wat er bij hoort: Begrijp je echt deze Golven van Energie?

Overgave voor Belichaming: Wegwijzer belichaming voor de zuivere kristallijnen bewustzijn is nodig voor de tijdslijn splijting. Die is al bezig, en we hebben voldoende vrijwillige deelnemers om dit te laten gebeuren. Het effect op Gaia, de koninkrijken, elementalen en het collectieve bewustzijn zal kwantum zijn als zich dit ontvouwt. Onze bedoeling is om alle vrijwillige wezens omhoog te brengen in Eenheids bewustzijn als de verdeling gebeurt.

Visualiseer en roep 5D op, specifiek bij de Equinox piek en in de volgende twee weken. Voel de vrijheid, zie de Nieuwe Aarde, visualiseer de wereld Ascentie en de hoogste, helderste vibratie die je kunt vasthouden. Teken die, beschrijf die, bezing die, dans die, mediteer er over, schep die NU. Voel het Goddelijke aspect van deze verschuiving; laat elke vrees voor Ascentie oplossen.

Transmuteerders: Beveel en ordonneer de laatste, moeiteloze verwijdering van alle lagere tijdslijnen, programma’s, entiteiten, vergoddelijkten (deities), gedachtenvormen en wezens die de MEnsheid, Gaia, Koninkrijken en elementalen op een negatieve manier manipuleren. Beveel alles dat zich bemoeit met de Ascentie, alles dat de progressie blokkeert van de MEnsheid, om te stoppen en laat alles na in alle tijdslijnen en werkelijkheden. Pak alle niet -complimenteuze scheppingen terug naar de Bron, om een volledige overgang te krijgen, om nooit meer terug te keren.

Poortbewaarders en Roosterwerkers : Wij zijn al open voor deze doorgang. Wees creatief met je roosters, geometrieën en kristallen plaatsingen; stuur dit Licht in je Meesterschap. Verenig met Goddelijke Bedoeling om volledig de 5D tijdslijnen te onthullen als een tastbare manifestatie voor iedereen. Roep de Zonne Kosmische GeChristende belichaming op als een werkelijkheid voor alle bereidwilligen en die in staat zijn voor belichaming. Licht de nieuwe en oude rooster stelsels op, de Heilige Plaatsen, Tempels, kristallijnen bedden, waterhoudende lagen en water, elke kristal die door een Lichtwerker is geplaatst, en het MEnselijke Hart Rooster uit de kristallijnen kern van Gaia naar de ZON, Galactische centra, de Grote Centrale ZON en Zuiver Bron Bewustzijn. Welkom in de hoogste niveaus van fotonisch licht en dimensionaal-verschuivende frequenties die we kunnen ontvangen, in het hoogste belang van de zuivere en ware Ascentie. Voel de unificatie, dit is een schijnende doorgang voor ons allen.

Dit hoort erbij: Kosmische Energie Update van januari 2017
Meester Poortbewakers, ik nodig jullie uit om bij me te zijn bij het verbinden met de hogere frequentie templates die ons Zonnestelsel binnenkomen. We zullen met hen experimenteren terwijl deze zich ontvouwen. We zijn klaar voor een snelle manifestatie van het Nieuwe. Laten we dit uitroepen als onze hoogste verenigde creatie. Nu.

Eenheid Meditaties op ZONdag: Onze Sterkste Vergroting Nu.
Onze Eenheid Meditaties hebben al sedert juni 2016 gelopen. Terwijl we de kritieke massa bereiken voor Ascentie, intensiveert zich dit verenigde veld van zuiver licht. Ja, activeringen en visioenen van het derde oog worden door deze activiteit vergroot, maar we zijn gericht op het voortbrengen van de tijdslijn-splijting met gemak en genade, en het sterkste LiefdesLicht dat mogelijk is.

Nodig iedereen uit die is ontwaakt, jullie groepen en geliefden om zich bij de Licht Stam te voegen tijdens deze drie halve uren op ZONdag van 8:11 am Pacific Tijd, 11:11 in de ochtend, en 5:11 in de middag PT of mediteer wanneer ook, op ZONdag om de effecten te voelen en om jouw energie toe te voegen aan deze collectieve bedoeling van dienst.

Verbind je met het MEnselijke Hart Rooster, Gaia’s kristallijnen kern, het Kristallijnen Rooster, de Nieuwe Roosterstelsels, Solaris (de ZON), de Grote Centrale Zon en de Bron. Mediteer op Zuivere Bron belichaming en de onthulling van het kristallijnen bewustzijn.

Gebruik de GeChristende Licht Activatie als je houdt van geleide meditaties (MP3 via de download verbinding hieronder) die is ongelooflijk sterk als die als EEN gedaan wordt. Alle methoden en vormen van meditatie zijn welkom.

Free Guided Meditation available – download it so you can be offline on SUNday:
PC: right+click on the title below to Save As

Mac: Ctrl + Click on the title below to Download


Wat erbij hoort: Terwijl we Verschuiven, Ascentie Vermoeidheid. 

Oneindige zegeningen voor iedereen als we deze intense doorgang voor de MEnsheid en Gaia beleven. Dank voor jullie Goddelijke Dienst en geduld; onze pogingen worden 1000 maal beloond. Adem (Schepper Adem) en laat het Licht ons assisteren door deze werkelijkheden te transformeren.

In Liefde, Licht en Dienst,

Sandra

Vertaald: winnyd@stralendetoekomst.nl