Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 21 maart 2017

Door ascentie, verlaten de duistere energieën nu het aarde rijk /19 maart 2017 / Diane Canfield

Door ascentie, verlaten de duistere energieën  nu het aarde rijk
19 maart 2017 /  Diane Canfield

In veel van mijn laatste artikelen heb ik gesproken over het belang van om onze frequentie nu hoog te houden en om vooruit te gaan omdat de dingen zich snel manifesteren. Juist nu zijn de manifestaties versneld en het duister kan zich net zo snel manifesteren als het licht. Om volledig in zelf liefde te leven is niet om duisternis te hebben in ons leven en om je te realiseren dat we die macht hebben. Om de vortex te handhaven van zelf liefde en om op deze wijze te leven dat heeft elke dag je focus nodig en toewijding maar de beloningen die hiermee komen zijn er vele. We zijn in staat om veel meer licht vast te houden in ons lichaamssterrenpoort.

We wonen in een tijdelijke dualiteit in de 3D wereld. Degenen van ons die aan het Ascentie proces zijn toegewijd, al vele jaren, en zelfs tientallen jaren zijn in staat geweest om het 5 D-12 D bewustzijn te verkrijgen in het lichaam terwijl ze nog in 3D zitten. Dit is de manier waarop het eerst moet gebeuren. Je kunt je het oude gezegde herinneren over het verkrijgen van een promotie, je moet handelen, je aankleden en dat worden voordat je in staat zult zijn om het te manifesteren. Dit is ook de wet van aantrekking en die is juist. Dit is hoe sommigen van ons in staat zijn geweest om hoger bewustzijn te verkrijgen. Wij, als ascentie collectief zijn hier nu meer dan halfweg. We hebben bewustzijn verkregen en het lichaam gaat nu mee om zich in het LICHT LICHAAM te transmuteren van de 5de en hogere dimensies.

Als we leven in dualiteit moeten we accepteren dat de donkere kant ook hier leeft, maar ook het licht. Er zijn lagere niveau dimensies die deze ene kan beïnvloeden. Die lagere niveau huiswezens welke zich voeden met lagere niveau vibraties. Zoveel als veel van ons Sterrenzaden en hogere dimensionale Engelen weten, het hier komen was niet gemakkelijk voor ons. We wonen in een hogere frequentie en we moesten ons verlagen om deze aardse laag te kunnen bewonen. Dit is waarom de verwerping van de duistere krachten vanaf zo’n jonge leeftijd voor velen van ons plaatsvond en nog doorgaat om plaats te vinden. Het duister kan verschijnen vanaf de meest onwaarschijnlijke plekken… iets om je te herinneren. 

Wat er bij hoort: Het Beleven van Hogere Frequenties Met Gaia en de Sterrewezens Zelven.

Voor mij ben ik altijd in het LICHT geweest en ik trok nooit naar het duister. Sommigen zeggen dat we allemaal duister in ons hebben, maar dit is niet gelijk voor iedereen. Dat hangt af van het niveau van bewustzijn waarmee we in dit aardse veld binnen kwamen. Het niveau van bewustzijn is direct gerelateerd aan wie en waar je was voordat je hier kwam, welk niveau van besef je verkreeg. Er zijn veel aanwijzingen hiervoor in dit leven, maar voor nu zal ik dit voor een ander artikel laten. Dit is waarom het zo belangrijk is om te werken om spiritueel zelf meesterschap in deze werkelijkheid te verkrijgen.

In dit rijk van de aarde bestaan veel soorten wezens die niet door iedereen gezien worden. Als helderziende kan ik de verborgen aspecten zien en veel verschillende wezens uit andere dimensies die de meesten niet kunnen zien. Er zijn wezens van duisternis die zich voeden met menselijke energie. Ik weet dat dit een schok kan zijn voor velen, maar het is iets waar ik me al tientallen jaren bewust van ben en waarom ik wilde om alleen mijn leven te leiden en ALLEEN in het licht. Deze wezens voeden zich met angst en lagere vibratie energieën. Ze kunnen dan een staat van duisternis creëren in de persoon waardoor zij zich voeden en proberen om dit wezen te beheersen.

Veel van die duistere wezens worden nu van de planeet weggevoerd waar ik over sprak. Als deze wezens worden verwijderd, zullen meer mensen die bewoond werden door de duistere invloeden hun licht herwinnen – zullen ze terugkeren naar wie ze werkelijk zijn. Dit is waarom ik over ascentie praat inclusief iedereen, dit is de manier waarop het zal gebeuren. Alle duistere invloeden zullen worden verwijderd, zoals het nu is- het gebeurt nu.

Erbij Horend: Super Kwantum Aarde en Ons Nieuwe Bestaan
Omhels niet je donkere zijde maar in plaats daarvan heal het en verwerp die dan. Zonder healing zullen we niet in staat zijn om eraan voorbij te gaan. De daad van healing brengt licht in het duister. De duisternis kan dan vluchten en kan niet langer in ons bestaan. Zo verwijderen we laag-niveau invloeden die ons proberen te beheersen en te beïnvloeden.

Het duister in onszelf zit niet vast aan het Licht, de Waarheid en de Schepper. Als je je hebt aangepast aan deze dualiteit zul je een meer moeilijke tijd hebben om je van het duister te bevrijden dan degenen die het nooit hebben geaccepteerd en dan werken om dit te veranderen in niet-acceptatie. Velen hebben duistere energie gehad die naar hen werd gegooid en hebben dit onwetend geaccepteerd als die van hen, maar dat hoorde niet bij hen. Deel van mijn werk is om degenen te helpen herinneren dat dit niet is wie zij zijn en om deze programmering los te maken.

Geen duistere invloeden kunnen de 5de dimensie en daarboven binnengaan. Dit is de tijd om dit totaal te reinigen en om volledig bezig te zijn in het Ascentie proces. Als we meer LICHT worden dan vormt dit het licht lichaam – de Merkaba die we met ons meenemen in de hogere rijken. Het bewustzijn breidt zich eerst uit, dan de formatie van het licht lichaam, en dan werken de twee in harmonie met elkaar om ons voor te bereiden om naar hogere dimensies te reizen.

Dit Hoort Erbij: 3D Energieën Storten Ineen – Gekweld en Stoffelijk Ziek? Hier is Waarom – november.

Indien het duister alle wezens verlaat worden deze wezens meer gevuld met licht. De ruimte die bewoond is wordt gevuld met het LICHT van de Schepper die de Sterren Poort Universum is.

Het altijd handhaven van een hoge vibratie, is van het uiterste belang om het duister niet binnen te laten. Sommige van de manieren kunnen voltooid worden door het werken om onze vibratie omhoog te laten gaan en om die altijd verhoogd te houden. Om dit te doen laten we geen haat, boosheid, geweld, jaloersheid binnen en we werken eraan om het valse ego los te laten die ons vertelt dat we goed zijn, gewoon op de manier zoals we zijn en we hoeven niet te werken aan het evolueren van onszelf. We zijn hier om spiritueel te evolueren, dit is deel van onze bedoeling in elk rijk waar we in bestaan.

Als het duister vertrekt, laat dit ruimte voor meer licht in elk wezen. Als er meer licht bestaat in ieder van ons, laat dit meer LICHT binnen voor alle wezens. Het LICHT wint en wij winnen. We kunnen deze tijd vieren als we meer licht belichamen, het licht lichaam bewonen en alles worden wat we bedoeld zijn te zijn. Het Licht wint en op een punt dat er geen duisternis bestaat zal het zijn als alle wezens op Aarde de dualiteit achter zich laten.

Mis mijn volgende series niet van interviews over het Paranormale aspect van Ascentie die op deze link wordt gevonden. Datums en tijden inclusief.
Ik houd van jullie allemaal! In dienst en in Liefde  

Diane Canfield.  
Ascentie Leraar-Psychisch Medium-Star Rassen Contactee-
Golf Expert

Copyright © 2016 by Diane Canfield. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material as long the full article itself is. Inclus.
www.dianecanfield.com
Follow me on Facebook https://www.facebook.com/diane.canfield1

Vertaald: winnyd@stralendetoekomst.