Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

vrijdag 10 maart 2017

Dagtekst van Vrijdag 10 maart 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 10 maart 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Negatieve stemmingen - methode om ze te overwinnen

"Het is nooit gemakkelijk om je van je negatieve stemmingen te bevrijden. Stel dat je overvallen wordt door gevoelens van kwaadwilligheid, jaloezie of wrok en dat je er niet in slaagt ze te verjagen, wat je ook doet. Het zijn slechte entiteiten die zich aan je vastklampen. Wat kan je dan doen?... Begin met rustig naar die slechte entiteiten te kijken, observeer hun uitingen en slinkse streken. Door ze te observeren, plaats je je al boven hen. Kijk wat er dan gebeurt: omdat ze deze aanwezigheid voelen van een blik die hen gadeslaat en bestudeert, worden ze in verlegenheid gebracht, want ze houden er niet van ontmaskerd te worden. En wanneer je je op dat moment met de Hemel verbindt, is het alsof je een paar lichtstralen op hen afstuurt: zij beginnen zich dan te verspreiden, want het licht jaagt hen op de vlucht.

Vanzelfsprekend laten deze entiteiten zich niet zo gemakkelijk verdrijven, ze zijn koppig: ze kunnen terugkomen en het is zelfs zeker dat ze zullen terugkomen. Maar ga hen opnieuw observeren en lichtstralen op hen projecteren, tot je erin slaagt om je definitief van hen te ontdoen. Ja, want je zal erin geslaagd zijn om de bovenhand te houden."