De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 10 maart 2017

Dagtekst van Vrijdag 10 maart 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 10 maart 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Negatieve stemmingen - methode om ze te overwinnen

"Het is nooit gemakkelijk om je van je negatieve stemmingen te bevrijden. Stel dat je overvallen wordt door gevoelens van kwaadwilligheid, jaloezie of wrok en dat je er niet in slaagt ze te verjagen, wat je ook doet. Het zijn slechte entiteiten die zich aan je vastklampen. Wat kan je dan doen?... Begin met rustig naar die slechte entiteiten te kijken, observeer hun uitingen en slinkse streken. Door ze te observeren, plaats je je al boven hen. Kijk wat er dan gebeurt: omdat ze deze aanwezigheid voelen van een blik die hen gadeslaat en bestudeert, worden ze in verlegenheid gebracht, want ze houden er niet van ontmaskerd te worden. En wanneer je je op dat moment met de Hemel verbindt, is het alsof je een paar lichtstralen op hen afstuurt: zij beginnen zich dan te verspreiden, want het licht jaagt hen op de vlucht.

Vanzelfsprekend laten deze entiteiten zich niet zo gemakkelijk verdrijven, ze zijn koppig: ze kunnen terugkomen en het is zelfs zeker dat ze zullen terugkomen. Maar ga hen opnieuw observeren en lichtstralen op hen projecteren, tot je erin slaagt om je definitief van hen te ontdoen. Ja, want je zal erin geslaagd zijn om de bovenhand te houden."