De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 23 maart 2017

Dagtekst van Donderdag 23 maart 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Donderdag 23 maart 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De zonsopgang - een herhaling van de eerste ochtend van de wereld

"Er valt zoveel te ontdekken bij het kijken naar de zonsopgang, zoveel oefeningen die je kunt doen om je te laten doordringen van dat leven, van dat licht, van die warmte! Al vanaf het ochtendgloren wordt er aan de hemel een belangrijke gebeurtenis voorbereid … Al die sombere of heldere wolken die verschijnen of verdwijnen … Daarna al die kleuren van de dageraad, die evenveel voortekenen zijn van die schitterende aanwezigheid: de zon!

Het is de moeite waard om te voelen wat de geboorte van een nieuwe dag betekent. Sinds miljarden jaren herhaalt elke nieuwe dag onvermoeibaar de geboorte van de eerste morgen van de wereld … En hoeveel zichtbare en onzichtbare schepselen nemen met ons deel aan die wonderbaarlijke verschijning van het licht! Laten we ons met hen verbinden om de krachten van het leven te begroeten."