Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 21 maart 2017

Dagtekst van Dinsdag 21 maart 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Dinsdag 21 maart 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Harmonie trekt hemelse entiteiten aan -


"Wens je de welwillendheid van de hemelse entiteiten aan te trekken opdat ze de realisatie van je projecten zouden bevorderen? Werk dan aan de harmonie.

Waar ze ook zijn, de lichtende entiteiten worden aangetrokken door de sfeer, gecreëerd door al degenen die zich verenigen om een goddelijk idee te dienen. Zij zeggen tegen elkaar: "In tegenstelling tot zoveel andere mensen die alleen maar samenkomen om te fulmineren, om achter echte of ingebeelde vijanden aan te gaan, zijn dit personen die hebben besloten om samen te werken aan de voorbereiding van het Koninkrijk van God. Laten we hen opzoeken en helpen. Van elk moment van harmonie dat je hebt kunnen creëren, gaat een geur uit, een geur die de mensen misschien niet waarnemen, maar die deze entiteiten wel opmerken. En zelfs de sterren daarboven in de hemel, glimlachen naar jou en sturen je boodschappen van liefde."