Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 2 maart 2017

Communicatie met de Raad van de Pleiadianen, Sirianen en de Arcturianen (A) / 25 februari 2017 / Dr. Suzanne Lie

Communicatie met de Raad van de Pleiadianen, Sirianen en de Arcturianen (A)
Deel 2 dat gaat over het beantwoorden van de vragen.
Conversatie via Dr. Suzanne Lie (SL) en Shawnna Donop (SD)
25 februari 2017

Audio van de boodschap is HIER te vinden

SL: Hallo iedereen. We hebben meer antwoorden op de vragen. We hebben zo’n grote respons gehad, dus willen we daarmee doorgaan. Ja toch Shawnna?

SD: Ja en het is interessant om de breedte te zien van de informatie en de begeleiding die de mensen zien. En het is heel gevarieerd, en we waarderen de combinatie van de informatie die doorkomt.

Wij zijn blij om ons ten minste te kunnen richten op een paar van de berichten. Wij hebben ook een aantal geweldige reacties gehad uit de samenleving om te helpen met het begrijpen van deze dingen.

Dus dank jullie allemaal voor jullie deelname. Wij waarderen dat.


SL: En ook ik wil graag tegen jullie allemaal zeggen dat jullie jezelf kunnen toestaan om in een soort van meditatieve staat te gaan en te ontspannen. Het is meestal makkelijker om het op te schrijven dan het is om het te horen in jullie brein. En er zit een lange verhaallijn achter maar daar betrek ik jullie nu niet bij.

Maar als jullie het gewoon opschrijven met jullie handschrift, zelfs niet met de computer – schrijf gewoon de vraag op en zeg, “ Geachte Arcturianen, wat is jullie antwoord?”  zouden jullie verbaasd kunnen zijn. Jullie zouden jezelf je eigen antwoord kunnen onderwijzen.

Maar, in de tussentijd gaan wij hier direct naar de bron.
Ik ga mijzelf in uitlijning brengen met de Arcturianen.

A: Shawnna, heb je een aantal vragen die je zou willen stellen aan onze Raad van de Pleiadianen, Sirianen en de Arcturianen?

SD: Ja en dank jullie wel voor het weer verenigen met ons en het bieden van deze begeleiding. Wij zijn dankbaar.

Vraag: Een van de lezers vermeld: “Zij voelen zich erg alleen en soms hopeloos en niet in staat om zich te verbinden. Ze mediteren, maar voelen dat zij niet in staat zijn deze diepere verbinding te bereiken om begeleiding te ontvangen. Hoe kunnen zij hun verbinding verbeteren?

Antwoord: Een van de dingen die belangrijk is dat jullie een specifieke tijd en plek creëren, heel stevig, kordaat. Omdat wanneer jullie dat creëren – wanneer jullie iedere ochtend gaan zitten op/in deze plek en jullie hebben mooie muziek en jullie steken een paar kaarsen aan en jullie hebben iets spiritueels gelezen – jullie lichaam ‘vooruit zal springen’. Jullie lichamen zullen gereed zijn om de informatie te ontvangen. Dus maak het iets van op een regelmatige basis of wat regelmatig ook mag betekenen voor jullie – zo vaak als mogelijk. Dan zal uiteindelijk de verbinding worden gemaakt.

SD: En ik zal er ook aan toevoegen dat soms, zelfs wanneer je dit regelmatige beoefend hebt, de verbinding soms niet sterk voelt en het op andere dagen voelt alsof je overweldigd bent. Je voelt een stroom van onvoorwaardelijke Liefde, je voelt die diepgewortelde verbinding. Het varieert met de maan fasen, de collectieve energieën. Je gaat er variatie in krijgen, zelfs als je die regelmatige tijd hebt die wij ten zeerste aanbevelen voor ieder mens, elke dag opnieuw. Dit zou een deel moeten zijn van jullie reguliere agenda voor de dag.

SL: Ja dat is een goed punt om naar voren te brengen omdat er dingen zijn die buiten jullie gebeuren en dingen die binnenin jullie gebeuren.

SD: En vertrouw het proces en verklaar de intentie. Jullie zijn gereed om te verbinden en het zal zich iedere dag opbouwen.

En het is niet nodig om jullie alleen te voelen en weet dat de verbinding er altijd van nature is met jullie.

SL: Ja.

SD: Wij hebben onze volgende vraag.

Vraag: En het resoneert met degenen die voelen dat wij in dienstbaarheid aan de mensheid zijn. De vraag gaat over: "Hoe kunnen we mensen helpen die lijden - die niet eens genoeg voedsel hebben om een gezonde levensstijl te ondersteunen, of schoon water, of de middelen of veiligheid of onderdak voor een kwaliteitsvol leven in stand te houden?  Hoe kunnen we van invloed zijn op mensen die lijden op die manier?"

Antwoord: Nou naast de manieren die jullie al bekend zijn - het geven van geld en het hieraan bijdragen, is het het beste om rechtstreeks te werken met Gaia, rechtstreeks met de planeet. Omdat de meeste van de mensen die in zo'n droevig staat zijn nu - zij hebben vele, vele generaties doorgebracht in interactie met de planeet. En, dus wat er gebeurd is dat de krachten van de duisternis de planeet hebben geschaad. Dus, daarom zijn ze niet in staat voor zichzelf te zorgen de manier waarop de zij dat in het verleden hebben gedaan.

Dus wanneer jullie rechtstreeks met Gaia samenwerken en haar heel veel Liefde en Licht sturen, zullen jullie haar helpen om Haarzelf te regenereren en dan wanneer zij is geregenereerd zal dat gaan naar de mensen die daar leven. En er zijn ook vele soorten groepen waar jullie kunnen bijdragen aan de financiering of met jullie tijd, om mensen te helpen die in principe slachtoffer zijn van de illuminatie. Dit was geen kwestie voor hen. Zij waren altijd in staat om van het land te leven, maar Gaia is geschaad.

En helaas realiseren veel mensen zich niet hoe Gaia is geschaad, totdat het de mensheid beïnvloedt. Om te beginnen moeten wij kijken naar hoe dit de planeet beïnvloedt.

SD: Ik denk dat dit iets is waar we eerder over gesproken hebben en hoe we worden overweldigd door ons gewoon te verbinden met de ontberingen die anderen kunnen hebben en het gevoel van machteloosheid om te helpen. Maar wanneer wij deze aangeboren verbinding binnenin erkennen en terugkomen bij Gaia en onze heling sturen en onvoorwaardelijke Liefde en Violet Vuur en op die manier effect hebben op het collectief, denk ik dat we uiteindelijk de frequentie verhogen en een klein beetje van vastberadenheid zien op een moment.

En het is een lang proces. Dus moeten we geduldig zijn en elke dag doen wat we kunnen om een positief effect te hebben. Denk aan hen in onze gebeden en onze meditaties. En zoals degenen van Goud hebben genoemd zeg: “Goedemorgen Gaia, goedemorgen Die van Goud zijn” en stuur gedachten van voldoende hoeveelheid en gezondheid en comfort naar elk en iedereen op de planeet.

A: Ja en herinner jullie, gedachten zijn dingen. Gedachten zijn energievelden en zij zweven door jullie omgeving. En ze keren naar jullie terug. Dus, de gedachten die jullie uitzenden, komen terug via een circulaire weg.

SD: Dat is een goede herinnering.

Vraag: En tot slot, veel mensen zijn nieuwsgierig om hun galactische erfenis te begrijpen, hun Galactische verbindingen en het uitzoeken van wie we zijn en wat onze missie is. Hoe kunnen we het beste die antwoorden vinden?

Antwoord:De beste manier is om het aan de Galactische mensen te vragen omdat wij de Galactische mensen zijn. Nu, wij spreken als de Arcturianen - we zouden zeggen: "wij zijn de mensen." En de mensen zouden zeggen "wij zijn de Galactische mensen", Omdat dat is wat er gebeurt binnen dit nu meer dan de meeste mensen beseffen, is dat de frequentie van de Aarde steeds meer in de vijfde dimensie gaat. En in de vijfde dimensie is er geen tijd of ruimte op de wijze van de derde en vierde dimensie.

Dus die afscheiding die daarvoor zo voor de hand liggend was in jullie leven - als  jullie uit de buurt blijven van de televisie en als jullie uit de buurt kunnen blijven van de reclames en uit de buurt blijven van de indoctrinatie en afstemmen op de natuur en afstemmen op de mensen die jullie liefhebben en afstemmen op het doen wat jullie graag doen, zullen jullie beseffen dat de energievelden anders zijn.

Maar er zijn diegenen die niet willen dat de mensheid zich realiseert dat de energievelden aan het veranderen zijn. En dus spuwen ze informatie uit om jullie bang te maken. Lees geen informatie die beangstigd. Al wat het doet is jullie bang maken.

Omdat jullie de scheppers zijn van jullie werkelijkheid en ja, allen van jullie gaan nu door grootste initiaties heen omdat jullie zogezegd de frequentie van jullie bewustzijn resetten.

En wanneer jullie de frequentie van het bewustzijn resetten, gaan jullie vinden dat bepaalde dingen die in het verleden werkten, niet meer werken in het nu. Daarvoor is er dat proces voor het scheppen, het meditatie schema, het proces van het jezelf aanleren. Er zijn vele prachtige artikelen over/op het gehele internet en blogs.
Dus neem de verantwoording voor zelfeducatie en meditatie.

SD: En weet ook dat wanneer jullie de verhalen zien die anderen delen over hun connecties en wat zij hebben ontdekt over zichzelf, weet dat ieder persoon uniek is. Hun ontwakeningsschema is uniek.

De informatie die voor hen bedoeld is om te ontvangen is uniek.
Wij zijn hier allemaal om bij te dragen aan een hele grote puzzel.
En wanneer de tijd daar is, zullen jullie de informatie ontvangen, die voor jullie bedoeld is om te ontvangen.

En dat is het deel van jullie pad en het gebeurt allemaal op het juiste moment. Vertrouwen gewoon op dat weten. En stel het als intentie in als jullie een beetje meer willen weten. Geef dat aan in jullie meditaties. Geniet van het proces. Verklaar, “als het is voor mijn hoogste goed, dan sta ik open om meer te horen over wie ik werkelijk ben en waarom ik hier ben.”

A: Ja absoluut. Wanneer je denkt in bewoordingen als van Gaia.
Waarom ben ik hier op Gaia? Waarom heb ik gekozen om mijn thuiswereld te verlaten, om mijn sterrenschip te verlaten?

Waarom heb ik gekozen dit Aardse lichaam te dragen? Help mij alstublieft me precies te herinneren wat mijn missie is die ik koos voordat ik deze belichaming aannam. Dat plaats jullie in de stoel van de bestuurder.

SD: Wel, daarmee zijn ook onze volgende drie vragen afgehandeld. En wanneer de Arcturianen of de Raad enig extra inzicht zouden willen bieden, verwelkomen wij dat. Blijf anders afgestemd en wij komen volgende keer terug met meer vragen.

A: Ja, wel laten we tegen jullie allemaal een beetje vaarwel zeggen die deze boodschap gelezen hebben of zullen luisteren naar deze boodschap. Vanuit ons perspectief ons deed, zal - gebeurt niet omdat we niet gebonden zijn door de tijd.

En wanneer jullie niet vergeten om jullie bewustzijn in te stellen om te leven binnenin het Nu, zullen jullie ontdekken dat het veel gemakkelijker is om Vrede te vergaren en om verbinding te voelen.

En wanneer jullie denken in bewoordingen van diensten aan anderen breidt dat jullie bewustzijn uit. En hoe meer jullie het bewustzijn uitbreiden, hoe hoger de frequentie van antwoorden zal zijn die jullie in staat zullen zijn om te ontvangen.

Heel veel dank aan jullie allen. Wij zien jullie allemaal bijdragen, mediteren, houden van en transmuteren.

En wij zeggen dank jullie wel voor jullie grote bijdragen aan de planetaire Ascenties. Een hele fijne dag verder.


Vertaling Anja - voor wakkeremensen.blogspot.nl