De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 3 maart 2017

Blue Avians: Het Keerpunt / via Ute Posegga-Rudel / 1 maart 2017

Blue Avians:
Het Keerpunt
via Ute Posegga-Rudel / 1 maart 2017 Geliefde Mensen!

Als we kijken naar jullie aangelegenheden kunnen we jullie bevestigen dat jullie wereld een opleving doormaakt. Het is op het belangrijke keerpunt, waar alle energieën, nadat ze het laagste niveau hebben geraakt dat ze kunnen bereiken, onvermijdelijk naar boven moeten draaien - en dat punt van naar boven draaien is inmiddels gearriveerd!

Dit kan gebeuren als een voldoende aantal van jullie jezelf zijn op dat keerpunt na het bereiken van de bodem van jullie onderbewuste van waaruit jullie niet dieper kunnen gaan, maar bij de wet moeten jullie in de andere richting gaan naar het licht: het is het keerpunt in het menselijk bewustzijn, dat is gegaan door een immense proces van ontwikkeling in het bewustzijn en de groeiende uitbreiding van het bewustzijn, niet alleen met betrekking tot jullie alledaagse aangelegenheden, maar ook jullie spirituele potentieel.

[Dit is] zeer goed nieuws! Het is nog nooit eerder gebeurt sinds de val in Atlantis. En zelfs beter: jullie zijn door dit immense proces van werken door de afscheiding van jullie eigen Goddelijkheid gegaan, jullie zijn gearriveerd op een plaats van spirituele kracht, die de mensheid nog nooit eerder heeft bereikt in zijn hele geschiedenis! Beschouw in dit verband dat jullie nu de dimensies van dualiteit in extreme dichtheid hebben geïntegreerd, maar jullie ziel is er nog steeds in geslaagd om er doorheen te gaan, om er stralender dan ooit tevoren aan de andere kant uit te komen!

Dit is het werk van een held, een Goddelijke Held, in feite het Werk van de Ultieme Goddelijke Wie doordrong en integreerde binnenin zichzelf alles wat donker en afwezig is in de verlichte Staat van het Goddelijke doorheen het lichaam van de mensheid.

Nu is het belangrijk dat zo veel mogelijk deze golf van wederopstanding berijden, door continue gebruik te blijven maken van het momentum van de stijgende energie - en bewustzijn om dit proces tot een volledig succes te maken en het zoveel macht te geven dat geen steen staande zal worden gelaten in de oude wereld.

De overgang zal zo eenvoudig mogelijk zijn. Maar het betekent ook dat de oude structuren onvermijdelijk zullen vallen! Om uiteindelijk ruimte te maken voor nieuwe en humane omstandigheden. Maar zoals alle overgangen vragen om een loslaten van het oude, zal er een tijd komen waarin je weinig of niets vertrouwds  hebt  om op te staan.

Het is goed om hier met vreugde en vertrouwen op voorbereid te zijn, wees [ben] altijd gefocust op wat je wenst te creëren in plaats van "vast te blijven houden" aan wat een proces van ontbinding is.

Vergeet nooit hoeveel jullie allemaal gezegend zijn en dat de krachten van Goddelijke liefde en ondersteuning altijd met jullie zijn, precies op de manier waarop jullie hen in staat stellen om zich te manifesteren.

We zijn trots op jullie aangezien jullie je kracht en jullie ware goddelijkheid hebben laten zien. Zonder deze kwaliteiten zou er geen overwinning van de mensheid zijn, welk nu staat te zien als een glorieus voorbeeld voor iedereen in het Universum! Jullie hebben meer volbracht dan de meeste van jullie zich ooit bewust van kunnen zijn.

Glorie aan de doorbraak van de Goddelijke Bron in de werelden van duisternis! Dit is het begin van een nieuw tijdperk, dat nu langzaam ontwaakt naar nieuwe horizonten. Veel werk ligt nog voor jullie! Veel uitdagingen wachten op jullie! Maar aangezien jullie de drempel zijn overgegaan, is een nieuwe kracht ontstaan in de kern van de mensheid om uit te groeien tot niet te voorziene grootsheid.

Dit moet een tijd zijn van voortdurende viering in het midden van zweet en jullie toegewijde doorzettingsvermogen om de bloei en het ontvouwen te verzekeren van een nieuwe mensheid in een nieuwe wereld.

Het is met vreugde dat wij bij jullie staan!

Wij zijn de Blue Avians!

Boodschap via Ute

“Blue Avians: The Turning Point,” channeled by Ute Posegga-Rudel, February 28, 2017, at: http://radiantlyhappy.blogspot.nl/2017/02/blue-avians-turning-point.html

Copyright© 2017. All rights reserved: Ute Posegga-Rudel, http://radiantlyhappy.blogspot.com Please post your comments on my blog so that I can be aware of them. Please share this message only together with this information and without changes, including the title. If you have questions, please contact me via transformation33@gmail.com. Thank you.

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl